de Groene Khmer

Opinie, gepost door: struikel niet over een coproliet op 27/05/2020 05:03:25

Opmerking(en):
Met eigen naam publiceren werd mij moeilijker gemaakt, dus dan maar zo. Heeft dus niets met lafheid te maken maar met de figuren die vinden dat deze website van hun is.
Ik hoop natuurlijk echt dat het Amsterdamse bestuur hier het gesprek wil aangaan. Vol verwachting klopt mijn hart.

Annabel Nanninga, opperhoofd van Forum voor Democratie in de gemeenteraad van Amsterdam, noemt het hoofdstedelijke college van b & w "de Groene Khmer".
Klopt niet.
Dit bestuur vergelijken met de RODE Khmer van Pol Pot is het beledigen van die RODE Khmer. Dit bestuur, de GROENE Khmer, kan niet, zal never nooit tippen aan de RODE Khmer.
Dit Amsterdamse bestuur is hopeloos ouderwets. Het is een bestuur van meer beton en meer slechte lucht. En ook gebakken lucht. Ontiegelijk veel gebakken lucht. Het is een bestuur van business as usual, meer van hetzelfde. Met zo'n bestuur verandert er geen zak. Voor Amsterdam niet en voor de rest van Nederland niet.
De Lutkemeerpolder wordt over enige maanden bouwrijp gemaakt. Je kunt van de RODE Khmer van alles vinden, maar ze waren wel voor landbouw.
De RODE Khmer was veel groener dan de SP, Groen Links, D66 en PvdA. Dit geldt niet eens speciaal voor Amsterdam maar voor heel het land. Als Nederlandse politieke partijen groener willen zijn dan de RODE Khmer dan zullen ze toch echt veel meer hun best moeten doen.
Het klinkt als iets nieuws en het is voor iedereen even wennen, maar het is overduidelijk; DE RODE KHMER DEED HET BETER. Dat het niet zo lekker gaat op deze planeet is niet zozeer het werk van Pol Pot maar meer het werk van Nederlandse bestuurders die zich laten gebruiken.
De RODE Khmer verschool zich nooit achter postzegelparkjes en insectenhotels. Het Amsterdamse college van b & w mag de adoptiebomen en vogelhuisjes in hun reet stoppen. Fijn hè, "het Nieuwe Samen". Het is nog echt zo ook.
Het was beter geweest als de smeris en hun hulptroepen met hun klauwen van die pompoenen en bietjes waren afgebleven vorig jaar.
Je zou denken dat in deze tijd van smeltende ijskappen iedereen serieus iets wil doen aan het klimaatprobleem. Maar nee hoor, de superhelden van de GROENE Khmer willen een biomassacentrale. Als de GROENE Khmer dit niet zou willen dan zou dit ook niet gebeuren, daar blijf je dan maar van uit gaan.
Pol Pot bestuurde zelf. Pol Pot was voor zover ik weet geen PUPPET, marionet. De GROENE Khmer bespeelt in elk geval niet de touwtjes in de hoofdstad. Maar je hebt gelukkig een goedbetaalde baan. Het enige wat de burgermoeder voor elkaar krijgt is de politie ergens op af sturen.
De GROENE Khmer en de RODE Khmer. Het enige wat je zou kunnen zeggen dat ze gemeen hebben is dat ze over mensen heen lopen en zo je gezicht in de modder drukken. Maar da's dan ook echt alles.

Tags: coproliet

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech