Politiek standpunt over de toetreding van fascisten tot het Amerikaanse Congres

Hier kun je discussieren over Politiek standpunt over de toetreding van fascisten tot het Amerikaanse Congres.
Een correct politiek standpunt over de toetreding van fascisten tot het Amerikaanse Congres is essentieel, vooral omdat liberale mediapropaganda probeert antifascistische stromingen te mobiliseren om een dergelijke gebeurtenis te veroordelen. Naar mijn mening moet de antifascistische beweging deze gebeurtenis niet veroordelen, maar is het juiste politieke standpunt het veroordelen van dit hele oligarchische systeem, dat gebaseerd is op de bourgeois democratie. De moorddadige democratie van Amerika verdient het niet alleen dat het Congres wordt bezet, maar moet ook worden vernietigd. Daarom ben ik van mening dat de antifascistische beweging een krachtiger en radicaler standpunt moet innemen tegen de aanval op het Congres en de bourgeois democratie, in plaats van deze te veroordelen. Deze houding betekent geenszins dat we de Amerikaanse fascisten moeten steunen, maar dat we het spel dat het Amerikaanse regime van plan is om onze strijd tegen het fascisme in zijn voordeel te gebruiken, moeten verlaten.
Nationalisme is altijd een integraal onderdeel van het kapitalistische systeem, dus elke actie die gebaseerd is op nationalisme zal uiteindelijk eindigen in het voordeel van het heersende systeem. De psychologie van het regime begrijpt dit ook goed en daarom zijn de fascisten in het Amerikaanse Congres gekomen en was het volledig in het belang van het heersende systeem om het te gebruiken om legitimiteit voor zichzelf te verkrijgen. Naar mijn mening was het Amerikaanse regime zelf de belangrijkste planner van een dergelijke gebeurtenis, het was het regime dat de weg vrijmaakte voor de Amerikaanse fascisten om gemakkelijk een van de belangrijkste Amerikaanse gebouwen te betreden; en ook, na het gebruik van de propaganda, dreef het de fascisten gemakkelijk uit het Congres. Het Amerikaanse regime, met de medeplichtigheid van de fascisten, speelde de slachtoffer rol in voor deel voor de bourgeois democratie om te bewijzen dat dit systeem op zichzelf zeer correct werkt en om de samenleving aan te sporen om zich bij het regime aan te sluiten ter verdediging van deze bourgeois democratie. Laten we ons niet misleiden en voor de gek houden door de propaganda van het regime en door ons te dwingen de bourgeois democratie te verdedigen om het fascisme te veroordelen.
Dergelijke politieke spelletjes van de regimes vinden vele malen plaats, bijvoorbeeld op 7 juni 2017 kwamen de ISIS-troepen gemakkelijk in het parlement van het totalitaire regime in Iran terecht, dat een paar uur later eindigde. Degenen die zich bewust zijn van veiligheidskwesties weten dat het onmogelijk is om een pen in het Iraanse parlement te krijgen zonder de veiligheidstroepen te informeren. De vraag was hoe verschillende ISIS-troepen het parlement zijn binnengekomen met automatische en halfautomatische wapens en grote delen van het gebouw een tijdje in handen hebben gekregen. In 2017 gebruikte het Iraanse regime, dat intern en extern dringend behoefte had aan legitimiteit, zo'n gebeurtenis om de aanwezigheid van zijn troepen in Irak en Syrië te legitimeren door zich als slachtoffer te presenteren, en maakte een groot deel van de maatschappij wakker om zijn acties te ondersteunen. Voor ons, die tegen het bestaan van de staat vechten, was het duidelijk dat het Iraanse regime het plan had om een dergelijke gebeurtenis te gebruiken om politieke doelen te bereiken. Het is waar dat de fascisten en de politie samen zijn, maar het is ongelooflijk dat politieagenten zonder bevel van hun hoofdkwartier de fascisten in het Congresgebouw hebben toegelaten. Het is duidelijk dat de propaganda en de politieke doelen van het Amerikaanse regime niet eindigen met het slachtofferen van de bourgeois democratie, we zullen duidelijk zien hoe deze gebeurtenis een middel zal worden om meer politieke doelen te bereiken, met name doelen als Repressie tegen bevrijdingsbewegingen. Fascisme is een constante vriend van de staat, het bestaan van fascisme is gebonden aan het bestaan van de staat, het grootste gevaar tegen de bourgeois democratie zijn de bevrijdingsbewegingen, niet de fascisten.

Abtin Parsa
7 januari 2021
Via Orginal text : https://www.indymedia.nl/node/48867


Mijn idee is om niet alle "

Mijn idee is om niet alle " bestormers " af te doen als Fascisten. Er zijn er tussen die mogelijk nog wel te overtuigen zijn tot een ander standpunt mbt. hun zorgen en noden en " oplossingen " om in die noden te voorzien. Dat is ook van toepassing op de NL situatie. Met name het al oude wijdverbreide wantrouwen tegen de Staat in de VS vind ik boeiend het word ook als motivering gebruikt voor het recht vuurwapens te hebben in de VS. Heeft het iets te maken met de Revolutie in de VS namelijk tegen de Britse Koning en kolonialisme door het Britse Rijk ? Ik weet het niet maar het zou nog een rol kunnen spelen de VS is een kort bestaand land. Belangrijk vind ik ook te noemen dat de bestormers allerlei benamingen kregen door de main stream pers een er van was herhaald ANARCHISTS. Tijd voor een andere naam ipv. Anarchisten dan maar ? Ideeen daar ik bedoel serieuze en geen Trollen lol.

" Your Honour... I only

" Your Honour... I only wanted to make a selfie in Our House the Capitol...Its Our House the House of The People ? "
" Sob.... " Advocaat vd duivel wat clementie graag voor de arme donders die uit wanhoop op Het Verkeerde Paard wedden bij gebrek aan beter.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech