Je ouders verzorgen of anders hoge boetes ?

Hier kun je discussieren over Je ouders verzorgen of anders hoge boetes ?.
Er zou dwang moeten zijn kinderen in Nederland zouden moeten worden gedwongen hun oude hulpbehoevende oudes te verzorgen. Als er geen medewerking is van uit de kinderen moeten inkomens afhankelijke boetes volgen van uit overheden. Vergelijk het met alimentatie waar ook een verplichting is om kinderen te onderhouden. Er is te weinig personeel word gesteld en dat probleem zal eerder groter dan kleiner worden. Wat is erger kinderen die met tegenzin pa of ma verzorgen of dat die ouderen in hun eigen vuil alleen creperen. Dat laatste is nu al realiteit. Het zou moeten worden gefaciliteerd die verzorging door de kinderen. Meerderjarige kinderen zouden deels of helemaal moeten woren betaald als ze hun ouders verzorgen . Dat zou in een wet moeten worden vastgelegd. Zelf heb ik geen kinderen en ik wil ze ook niet. Voor mensen zonder kinderen zou er verzorging moeten zijn als hulpbehoevend.


Zie Nieuwsuur 24 11 2022 24 :

Zie Nieuwsuur 24 11 2022 24 : 30 https://www.npostart.nl/nieuwsuur/24-11-2022/VPWON_1334716
Verzorgende is een beroep zeker maar dat is weg lopen voor de realiteit. Afgelopen week zag ik in actualiteiten programma een leidinggevende verpleeghuis met zeer urgente nadruk stellen dat ouderen andere hulpbehoevende ouderne zullen moeten gaan verzorgen er is geen personeel meer of nauwelijks. Bizar idee vind ik dat hulpbehoevende ouderen andere hulpbehoevende ouderen moeten verzorgen. De kinderen van de ouderen moeten worden ingezet en als ma of pa dat kind niet als verzorger wil dan zal die oudere duidelijk moeten worden gemaakt dat er geen keuze meer is. Betaalde cursus moet dan een mogelijkheid zijn voor het kind dat verzorging meot doen.En nee het zijn niet alleen de dochters ook de zoons die zullen verzorgen.
https://www.youtube.com/watch?v=BFP0nLV994U
Is dit een stap terug ? Ik vraag het me af het leven is niet alleen maar feesten. Het kan ook immaterieel wat opleveren.

Ik heb geen kinderen en woon

Ik heb geen kinderen en woon in omgeving met zo lijkt het alleen maar keiharde motherfuckers gezinnen waar van de kleuters me PEDO toe roepen waar de ouders bij staan. Moet ik die ouders vragen of ze boodschappen voor me willen doen als ik ziek ben op mn oude dag. Of krakers inschakelen om " goede daden " voor me te doen ? De advertentie jopngens en meisjes spannen krakers bljkbaar graag voor hun wagentje :
https://www.youtube.com/watch?v=PcynLpMIxP4
Gelukkig oud worden dus. Ik zie mn toekomst al lang namelijk onvrijwillig als gore vlek op het beton eindigen.
Ik weet absoluut niet hoe ik dat kan voorkomen er is niemand letterlijk niet nu niet en ik moet er van uit gaan in de toekomst ook niet. Als ik al te zeer achter uit ga ik denk dat ik dan maar aan de Whiskey ga om te vedoven.
Andere drugs heb ik een groe weerzin tegen.

Dwang, verplichting, die

Dwang, verplichting, die woorden hoor ik te vaak en werkt vaak averechts. En wat doe je met kinderen met pleegouders? Er zit er sterk fysieke kant aan je ouders verzorgen. Met pleegouders ligt dat toch anders dan als je je eigen bloed en gebeente verzorgt.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech