Verf voor Bastion! Bastards!

Hier kun je discussieren over Verf voor Bastion! Bastards!.
Last night we paintbombed the entrance of the Bastion Hotel in Amsterdam Zuid.
If that scum thinks they can get away with not paying their cleaners they're wrong!
We will make sure they spend more money cleaning and fixing their building, than they would spend paying their employees properly.
So: Bastion Bastards! Pay up!

For more information: https://www.indymedia.nl/node/6503


wat heeft smeris met het

wat heeft smeris met het bastion te maken?
ik snap de all cops are bastards in deze context niet zo.
all bosses are bastards ofzo zou meer in de context passen

omdat de smeris gisteren 4

omdat de smeris gisteren 4 activisten bij het Bastion Hotel heeft gearresteerd nadat ze actie hadden gevoerd tegen de uitbuiting van schoonmakers daar.

politie en kapitaal, twee handen op één buik!

Re: Verf voor Bastion! Bastards!

Waanzinnig! Solidariteit met de schoonmakers en arrestanten!
Lang leve de diversiteit aan tactieken en directe actie. Door de laagdrempelige acties overdag, ondersteund met nachtelijke acties wordt de druk voor Bastion Hotels goed opgevoerd. Het beloofd in de dagen naar zaterdag voor alle Bastion Hotel vestigingen onrustig te worden!
We zijn met veel, verspreidt over het hele land en we komen eraan...

Amazing! Solidarity with the cleaners and arrested!
Long live the diversity of tactics and direct action. With the approachable actions during the day, supported with nocturnal actions, the pressure is increasing for Bastion Hotels. It promises to be be restless days and nights till Saturday, for all branches Bastion Hotel!
We are many, spread across the country and we're coming...

Je zou er maar trots op

Je zou er maar trots op zijn..

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. Kansloze rechtse spam.

de entree met verf besmeuren

de entree met verf besmeuren uit solidariteit met de schoonmakers? vraag me af of de onderbetaalde schoonmakers, die de rotzooi moeten opruimen, bly zyn met zulke "solidariteit"

1. schoonmakers IN een gebouw

1. schoonmakers IN een gebouw maken geen shit schoon op de gevel
2. als ze dat wel moeten doen, dan denk ik dat ze het niet erg vinden om eens wat verf ergens vanaf te schrobben ipv schaamhaar uit doucheputjes te halen
zo ook in de woorden van een voormalig schoonmaakster die ik ken, nadat ze een paar dagen had gewerkt, 'now i get why you always say that if the black block trashes a store the people who have to clean it dont care, i would be happy to clean up shards of glass for a change'

Schoonmakers etc.

Waar is hierin het FNV ?
Dat waren oa toch diegenen die er trots op waren dat ze zoveel voor elkaar hadden gekregen voor de schoonmakers ?
Hebben zij al de nodige actie ondernomen daar ?

Ik ben het keihard eens met de verfactie daar het maar eens duidelijk moet worden dat werkgevers niet langer hun personeel moeten schofferen en uitbuiten.
Economisch maken we slechte tijden door maar je dient je wel aan de afspraken en CAO's te houden.
En helaas is dit momenteel niet alleen bij Bastion aan de hand.

Nogmaals mijn complimenten voor de actievoerders.

Ik vind dat mensen een pas op

Ik vind dat mensen een pas op de plaats moeten maken. Natuurlijk de FNV onderhandeld tot 3 cijfers achter de komma en ik ben verre eens met hun hiërarchische structuur. Los van dit, hebben ze wel veel voor elkaar gekregen en maken ze zich hard voor mensen in de zorg. Daarbij bied de FNV een actief sociaal vangnet aan en helpen ze mee met evt. juridische kosten bij een arbeidsgeschil. Dat zie ik bovengenoemde organisaties niet doen, omdat zij die daadkracht niet hebben. Een klein succesje is leuk en ik geniet er werkelijk waar van, maar niet teveel veren in je reet steken en evt. medestrijders afbranden. Samen staan we sterk!

FNV

Sorry hoor,maar het FNV heeft de afgelopen 25 jaar niets betekent voor de hardwerkenden mens ?
Het duurbetaalde volgevreten management is ondertussen aan de nodige kritiek van de leden onderhevig met name door de inzet van links anarchistische bewegingen die het voortouw hebben genomen in de strijd om een betere CAO e.d.

Gelukkig hebben we hierbij kunnen constateren dat er binnen het FNV een aantal jongeren aktief zijn die weer weten waarom het gaat.
Daarbij hebben ze geleerd van de schoonmakersstakingen waar jammer genoeg niets constructiefs is uitgekomen.

Wat gaat het FNV doen aan de abnominabele werkomstandigheden bij het Bastion hotel ?

Nogmaals hulde voor de verfgooiende activisten.

de FNV is er niet in geslaagd

de FNV is er niet in geslaagd mensen bij bastion te organiseren, omdat de schoonmakers die zich begonnen te organiseren op straat werden gezet. Dan kan je wel verder blijven gaan met je 'organising-modelletje', maar als dat er alleen maar toe leidt dat mensen hun baan kwijt raken hebben ze er goed aan gedaan om ermee op te houden.

het middel van de vakbond v schoonmakers werkte niet
nu onze middelen.

Fnv

Fnv, was dat niet die club met wat interne probleempjes hier en daar? Liever een ongeorganiseerde vakbond dan een georganiseerde vakbond!

fnv was dat ook niet die

fnv was dat ook niet die "club" die van begin der tijden samenwerkte met de bvd/aivd om hun leden te screenen op te radicale sympathien? Vakbond kan je het niet noemen...

Als je zoiets beweerd is het

Als je zoiets beweerd is het netjes om bronnen te vermelden.

als je refereert naar plan M,

als je refereert naar plan M, dat was voordat de FNV bestond, en was van een confessionele vakbond (de katholieke geloof ik)

sowiezo, vanaf na de tweede wereldoorlog werkten alle vakbonden (op de communistische EVC na die het niet lang vol hield) samen met de regering.

Anyway,
vraag maar aan de schoonmakers die twee stakingen op rij hebben gewonnen of ze hun vakbond een vakbond noemen.

Het winnen van dat conflict

Het winnen van dat conflict (wat een erg magere overwinning voor zo'n lange strijd was, uiteraard niets ten nadele van de dappere schoonmakers) is het resultaat van de actiebereidheid van de schoonmakers, niet van het vakbondsinstituut dat slechts een rem op de strijd was, wat al gauw duidelijk werd toen de FNV bonzen de stekker uit de gezamenlijke actie van het kantinepersoneel en schoonmakers en studenten aan de VU trokken.

[spam deleted]

[spam deleted]

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech