'Hitler van Keulen' voor de rechter in Almelo

Hier kun je discussieren over 'Hitler van Keulen' voor de rechter in Almelo.
Kusters, die zich ‘privé-nationaal-socialist’ noemt, bracht in zijn grenzeloze grootheidswaan een persbericht over zijn dagvaarding uit, maar verzuimde te vermelden dat er nog drie collega-neonazi’s moeten voorkomen.

Behalve de beruchte Reitz zijn dat Mike Brand en Robert-Jan Koelewaard van het zogenaamde ‘Skinhead Front Purmerend, die Purmerend vervuilen met graffiti als ‘Nationaal-socialisme nu!’.
Brand is echter onlangs door de NVU geroyeerd, omdat de immer paranoïde Kusters hem verdenkt achter de satirische website constantkusters.com te zitten. Brand is voortaan niet meer welkom op NVU-demonstraties. Zijn maatje Koelewaard, met de NSB-leus ‘Hou Zee’ op zijn hoofd getatoeëerd, zal dan ook wel niet meer mogen komen. Allen moeten zich verantwoorden voor racistische en discriminerende toespraken of leuzen in combinatie met ‘White Power’-vlaggen op de NVU-demonstratie van 28 mei 2011 in Enschede.

Of de ruzie tussen de heren neonazi’s openlijk uitgevochten gaat worden in en rond de rechtbank Almelo is even afwachten: zo vaak melden neonazi’s zich in Nederland niet in het openbaar, hun meeste activiteiten kunnen het daglicht niet verdragen of vinden plaats in achterafzaaltjes her en der in Nederland.

Een geval apart is de ‘Hitler van Keulen’. Sinds zijn 19e een fanatiek neonazi en uitgegroeid tot een spilfiguur in de neonazi-beweging in Duitsland, vooral berucht om zijn speeches. Reitz liep in een SA-achtig uniform met bijbehorende symbolen rond en dreigde tegenstanders in speeches met standrechtelijke executie.

Maar toen in maart dit jaar de Duitse politie 26 neonazi’s oppakte en hen onder andere beschuldigde van lidmaatschap van een criminele vereniging, veranderde de positie van Reitz. Hij zat een tijdje vast en heeft tijdens politieverhoren zijn mede-neonazi’s verraden. Sinds de vrijlating van Reitz, terwijl andere arrestanten nog vastzitten, is hij onbereikbaar voor zijn geestverwanten, die op zijn bloed uit zijn.

Reitz wordt op blogs in de Duitse nazi-scene omschreven als ‘dead man walking’ en zou inmiddels uitgetreden zijn. Reitz schijnt van Pulheim weer terug naar Keulen verhuisd te zijn en permanent met een helm op te lopen, uit angst voor represailles van zijn vroegere vrienden.

De vraag in Almelo aanstaande dinsdag is: Hoe zullen de heren Brand, Kusters, Koelewaard en Reitz en hun aanhang op elkaar reageren?

De zittingen beginnen om 09.00 met Brand, dan om 09.45 Kusters, dan om 10.30 Koelewaard en als laatste om 11.15 is Reitz aan de beurt. Komt dat zien!

Op www.LaatZeNietlopen.nl alle nieuwsberichten en foto’s over de NVU-demonstratie in Enschede.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Laat ze niet lopen!
info@laatzenietlopen.nl
www.laatzenietlopen.nl
www.twitter.com/laatzenietlopen
www.facebook.com/laatzenietlopen
http://vimeo.com/laatzenietlopen
www.youtube.com/laatzenietlopen


Re: 'Hitler van Keulen' voor de rechter in Almelo

De tegenstellingen in Europa tussen links en rechts worden groter en groter.
Degenen die verantwoordelijk zijn voor dit steeds weer terugkerende fenomeen ( de financiele elite ) vaart hier wel bij en gaan ondertussen door met hun verwoestende werk.
Ondanks de krisis maken de banken en verzekeringsmaatschappijen vette winsten over de ruggen van de burgers.
Facsistische religieuze bewegingen zien hun kans schoon en bieden de slachtoffers van de krisis een zgn helpende hand die hun uiteindelijk zal verwurgen.

Onder druk van al deze ellende zijn er steeds meer mensen die zich af zonderen uit deze immense puinhoop waarbij zij hun legitimatiebewijzen in het vuur gooien en onder eigen gekozen naam deelnemen aan een stille revolutie.
Hierbij schieten zelfvoorzienende dorpjes als paddestoelen uit de grond ( In Amerika hebben zo'n 4.000.000 burgers deze richting al gekozen ).

Ook ik ben net als vele anderen doodmoe van het gesteggel op links en rechts waarbij ik nu denk "Laat ze maar allemaal lopen tot ze erbij doodvallen".
Een "nieuwe ondergrondse" is geboren.

En zo'n stuk stront als Kusters ?
Die krijgt zo binnen eigen beweginkje de klappen die hij verdient, daar macht en paranoia daar de hoofdregels zijn :)

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech