Plaats een aanvulling

Code Rood actieconferentie 30 juni en 1 juli

Nieuws, gepost door: Code Rood op 24/06/2018 06:03:21

Wanneer: 24/06/2018 - 14:32

Over twee maanden is het zo ver! Op 24 augustus gaat het Code Rood actiekamp van start in Groningen. En vorige week zaterdag was de eerste actietraining voor de massale actie op 28 Augustus. Het was een inspirerende dag met een hele enthousiaste groep. Hier kan je het verslag van OOG bekijken. Dit wordt de grootste burgerlijke ongehoorzaamheidsactie voor Groningen en het klimaat in Nederland tot nu toe! Lees hier onder de belangrijkste updates over o.a. de actieconferentie op 30 juni en 1 juli en meer actietrainingen.


1. ACTIECONFERENTIE 30 JUNI EN 1 JULI
De volgende actieconferentie komt eraan. Een belangrijk moment, want dit is de laatste actieconferentie voor de actie in augustus. Dit keer is de actieconferentie twee dagen: zaterdag 30 juni en zondag 1 juli in Groningen. Op zaterdag zal de actieconsensus verder besproken worden. Op zondag is er tijd voor werkgroepen om bij elkaar te komen of je bij een werkgroep aan te sluiten. Ook is er open space, waar je bijvoorbeeld mee kan denken over hoe we de zitblokkade er uit willen laten zien. Het is mogelijk om zaterdag te overnachten. Mocht je niet beide dagen aanwezig kunnen zijn, dan ben je ook alleen op zaterdag of zondag welkom.

Meld je aan voor de actieconferentie op 31 juni en 1 juli!

2. ACTIETRAININGEN
De eerste actietraining was een groot succes, en de volgende zijn alweer gepland! Burgerlijke ongehoorzaamheid is niet iets wat je zomaar elke dag doet. Daarom is het goed om een actietraining te volgen om je voor te bereiden. Ook mensen met meer ervaring zijn welkom om ervaringen te delen, nieuwe contacten te maken en vaardigheden op te frissen. Samen bereiden we ons op een veilige en effectieve manier voor op de actie in augustus.

Geef je nu op voor de actietraining in Delfzijl op 7 juli of in Amsterdam op 8 juli!

3. STEM OP DE COLUMN VAN FLORIS
Floris heeft een korte column geschreven, over zijn ervaring met burgerlijke ongehoorzaamheid en een shout out naar de actie in Groningen. Help je mee om de column gepubliceerd te krijgen in de metro, en zo 550.00 mensen te bereiken? Het enige wat je hoeft te doen is op column van Floris te stemmen:

Ga naar het artikel “Het leven van een activist
Scroll naar beneden en klik linksonder op het duimpje. Misschien is het nodig snel even een account te maken.
We krijgen 1000 likes, komen gratis in de metro en verdienen 50 euro voor Code Rood!

4. DOE MEE
Doe mee! Help je ook om Code Rood 2018 tot een succes te maken? Dat kan op verschillende manieren: ga bij een werkgroep, help een info-avond organiseren, doe een specifieke taak of verspreid promotiemateriaal. Weet je niet direct hoe je het best kan bijdragen? Vul dan dit contactformulier in op de website, dan neemt iemand contact met je op om je te introduceren.

Kijk hier hoe je mee kan helpen met organiseren!

5. DONEER
Jouw financiële steun is hard nodig om actieconferenties, het kamp en de actie te organiseren! In totaal hebben we €29.700 nodig voor flyers en posters, actiemateriaal, bijeenkomsten, actietrainingen en de infrastructuur van een mega actiekamp – alles wat nodig is om Shell, Exxon en de NAM op de knieën te dwingen!

Doneer nu en verspreid onze crowdfunding oproep!

Strijdbare groet,

Code Rood


Lees voor het invullen de spelregels. Aanvullingen zijn alleen bedoeld voor het geven van bijkomende informatie bij het artikel waaronder ze gepost worden en uitdrukkelijk niet voor persoonlijke commentaren, bedenkingen of aanzetten tot discussie.

Klik hier voor meer uitleg over de mogelijke HTML-tags en formattering.

Voeg mediabestanden toe:

CAPTCHA
Deze vraag wordt gebruikt om te testen indien u een menselijke bezoeker bent teneinde spam-inzendingen te vermijden.
Beeld-CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech