english
nederlands
Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> contact > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
Search

 
All Words
Any Word
Contains Media:
Only images
Only video
Only audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI's complaint against Indymedia.nl
Courtcase Deutsche Bahn vs. Indymedia.nl
Topics
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Help
Tips for newbies
A short intro into Indymedia NL
The policy of Indymedia NL
How to join?
Donate
Support Indymedia NL with donations!
Lawsuits cost a lot of money, we appreciate every (euro)cent you can spare!

You can also direct your donation to Dutch bank account 94.32.153 on behalf of Stichting Vrienden van Indymedia, Amsterdam (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53)
Indymedia Network

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
This site is produced by volunteers using free software where possible.

The system we use is available from:mir.indymedia.de
an alternative is available from: active.org.au/doc

Thanks to indymedia.de and mir-coders for creating and sharing mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
Pim Fortuyn scheldt Antillianen uit
Antilliaan - 08.02.2002 16:34

Pim Fortuyn van Leefbaar Nederland, door o.a. de VVD voorzitter al met Mussolini vergeleken, gaat te keer tegen Antillianen

Controversiële Fortuyn richt gifpijlen op Antillen

WILLEMSTAD/DEN HAAG - Pim Fortuyn, lijsttrekker van Leefbaar Nederland, heeft opnieuw voor opschudding gezorgd. Op de website van het televisieprogramma Business Class (RTL5) pleit de controversiële politicus voor onmiddellijke invoering van een visumplicht voor alle Antillianen. Verder wil hijalle Antillianen die in Nederland overlast veroorzaken, direct met een enkele reis op het vliegtuig zetten richting de Antillen. Tot slot wil Fortuyn de eilanden de keuze voorleggen: Men kiest voor de provincie- of gemeentestatus Îf men wordt op de kortst mogelijke termijn onafhankelijk. "Hierover gaan we natuurlijk helemaal niet onderhandelen met de corrupte politieke elite in de Antillen. Neen, het is simpelweg take it or leave it. Dat schiet tenminste na al die jaren van incompetent Haags beleid een beetje op", aldus Fortuyn.

Leefbaar Nederland (LN) doet in mei voor het eerst mee aan de Tweede-Kamerverkiezingen. Volgens de laatst gehouden enquête zou LN, indien de verkiezingen nu worden gehouden, maar liefst 21 zetels behalen. Daarmee zou zij partijen als GroenLinks en D66 voorbijstreven. Alleen PvdA (39 zetels), CDA (28) en VVD (28) zouden volgens die opiniepeiling meer zetels behalen.

Enige dagen terug zorgde Fortuyn ook al voor commotie met zijn voorstel om alle aangehouden drugskoeriers op Schiphol vast te zetten in een kooi. Om het cellentekort op te lossen, zouden ze daar met twintig moeten blijven totdat hun zaak is afgehandeld. "Dat schrikt af, zou ik zeggen."

CORRUPT

In zijn column op de website gaat Fortuyn een ferme stap verder en richt hij zijn pijlen op de Nederlandse Antillen en Antillianen. "De Antillen zijn vergeven van de corruptie tot en met de politiek aan toe. Menig partij wordt medegefinancierd met drugsgelden, zoals ook menig Hollandse belastinggulden in de verkeerde zakken verdwijnt. In Den Haag kijkt men ondertussen de andere kant op en doet men met de corrupte politieke en zakelijke elite rustig zaken en doet men bovenal of men van niets weet."

"Wel hoog van de toren blazen als er in Oostenrijk langs democratische weg een regering aan de macht komt die onze politieke elite niet zint, maar geen woord over de corrupte elite op de Antillen. Integendeel, daar moeten we vooral mee samenwerken, we moeten hen in de watten leggen, bij voortduring geld toestoppen en ons buitendien erg schuldig voelen dat het met hun onderklasse zo slecht gaat. Hun onderklasse komt natuurlijk door ons, oud-kolonialen, slavendrijvers en wat wij al niet zijn. Dat de eigen elite geen poot uitsteekt naar de eigen onderklasse en onderwijl de eigen zakken onbeschaamd vult met bijeengejat kapitaal, mag niet worden opgemerkt, laat staan aan de kaak gesteld, want dat is uiteraard maar liefst rassendiscriminatie!"

WAARHEID

Fortuyn ging ook in op het bezoek van minister van Justitie Rutsel Martha aan Nederland waar deze met collega Benk Korthals de maatregelen besprak om de drugssmokkel tegen te gaan. "Een handige man die Martha: zonder omwegen wist hij te vertellen dat de toevloed aan bolletjesslikkers een Nederlands probleem is. Immers, de vraag naar cocaïne wordt gecreëerd door Nederlanders en er is geen land ter wereld dat de uitgaande goederen- en mensenstromen streng controleert, dat is een zaak van het ontvangende land. Buitendien kun je moeilijk zo´n beetje de hele Antilliaanse onderklasse opsluiten in de gevangenis, beter is het iets te doen aan hun onderontwikkeling, zodat ze niet genoodzaakt zijn om den brode op te treden als bolletjesslikkende drugskoerier. Zo die zit en daar kan het kabinet-Kok II het mee doen. Het vervelende aan dit soort opmerkingen is dat het nog allemaal waar is ook."

De afspraak tussen Martha en Korthals om nog een gevangenis op de Antillen te bouwen om de bolitaslikkers op te vangen, keurt Fortuyn af. "Te gek voor woorden natuurlijk. En als we dan toch een gevangenis moeten bouwen, dan een gevangenis om die corrupte Antilliaanse elite in op te sluiten in stede van al die arme sloebers uit hun onderklasse."

VISUMPLICHT

Fortuyn draagt ongevraagd zijn steentje bij aan de discussie en stelt drie maatregelen voor: ten eerste onmiddellijke invoering van de visumplicht voor alle Antillianen. "Zonder visum komt geen Antilliaan Nederland meer binnen. Dat visum kun je bijna op ´postcode´ weigeren. De Antilliaanse onderklasse heeft in ons land niets te zoeken en komt er dus gewoon niet in."

Ten tweede alle overlast veroorzakende Antilliaanse jongeren in Nederland worden direct met een enkele reis op het vliegtuig gezet naar de Antillen.

En tot slot krijgen de Antillen de volgende keuze voorgelegd: "Of u gaat functioneren onder het regime van de Nederlandse provincie en gemeente met daaraan verbonden alle wettelijke regelingen en plichten of u wordt op de kortst mogelijke termijn onafhankelijk, krijgt een paar centen mee en wegwezen. Kiest men voor de provincie- en gemeentestatus, dan wordt er een behoorlijk contingent Nederlandse ambtenaren naar de Antillen gestuurd om daar eens fiks orde op zaken te stellen."

Website: http://www.fol.an
 

Read more about: anti-fascisme / racisme

supplements
Corruptie 
John - 08.02.2002 18:12

Het lijkt mij een kwestie van tijd tot duidelijk wordt hoe groot de corruptie binnen LN zelf is...

E-Mail: globalize_resistanze@yahoo.com
Website: http://www.sp.nl
 
VVD - Leefbaar Nederland 
Verward Jongetje - 09.02.2002 12:44

Ik snap de heissa niet.
Die Pim Foruin is toch eigenlijk niets meer dan een VEREDELDE Bolkenstein?

Wat maakt hem onfatsoenlijk en Bolkenstein een intelectueeel?

Fortuyn: grens dicht voor islamiet 
09.02.2002 13:15

volkskrant 9 febr 2002

Als het aan Pim Fortuyn, lijsttrekker van Leefbaar Nederland, ligt, komt er geen asielzoeker Nederland meer binnen. Dat zegt hij vandaag in een interview met de Volkskrant. ´Ik vind 16 miljoen Nederlanders wel genoeg. Het is een vol land.´ Fortuyn wil ook artikel 1 van de Grondwet, dat discriminatie verbiedt, afschaffen.

Toen Fortuyn in november vorig jaar werd verkozen als lijsttrekker van Leefbaar Nederland heeft hij partijvoorzitter Nagel beloofd dergelijke opmerkingen niet meer te maken. Fortuyn nu: ´Daar moest ik me maar eens niet zoveel meer van aantrekken.´

Hij gaat ervan uit dat zijn partij met de nu voorspelde 20 Kamerzetels in een regering zitting krijgt. ´Bij zo´n draconische uitslag kun je toch niet meer zeggen: Leefbaar Nederland mag niet in de regering.´ Hij denkt dat de combinatie CDA-PvdA-Leefbaar Nederland of CDA-VVD-leefbaar Nederland mogelijk is. Fortuyn garandeert kiezers in dat geval een eind aan de wachtlijsten in de gezondheidszorg en ´een uitermate restrictief vreemdelingenbeleid.´

Fortuyn: ´Veertigduizend asielzoekers per jaar, dat is in vier jaar tijd een stad van een omvang van Groningen. Dat moeten mensen zich eens even goed realiseren. En dan veelal; enkele reis onderklasse. Nou dat zie ik niet zo zitten. Daar moeten we maar eens even mee stoppen. Janmaat had gewoon voor een deel gelijk. En door de demonisering waaraan uw krant ook heeft meegedaan, kon dat allemaal niet meer gezegd worden.´

Ondanks deze uitspraak wil Fortuyn zich niet op een lijn gesteld zien met de voormalige Centrumpartij-voorman, die in de jaren tachtig herhaaldelijk wegens discriminatie en het aanzetten tot vreemdelingenhaat werd veroordeeld. Janmaat wilde allochtonen het land uitzetten. Fortuyn wil ´niemand zijn burgerrechten ontnemen. Iedereen die hier binnen is, blijft binnen. Voor Antilliaanse jongeren wil ik overigens een uitzondering maken. Die zijn hier illegaal binnengekomen, nou, hup terug.´

Met die laatste uitlating doet Fortuyn de waarheid geweld aan. Antilliaanse jongeren zijn niet illegaal in Nederland. Ze hebben als inwoner van de Antillen het recht naar Nederland te verhuizen.

Fortuyn bestrijdt met nadruk dat hij met deze en vele andere geprononceerde uitlatingen nu en in het verleden als columnist bij Elsevier, aanzet tot geweld tegen buitenlanders. ´Ik veroordeel elk geweld.´

En overigens, tegen buitenlanders als groep heeft hij niets. Het gaat hem vooral om islamieten. ´Meneer, als ik het juridisch rond zou kunnen krijgen, dan zou ik gewoon zeggen: d´r komt geen islamiet meer binnen.´

Op de vraag of hij een islam-hater is, zegt de lijsttrekker van Leefbaar Nederland: ´Ik haat de islam niet. Ik vind het een achterlijke cultuur. Ik heb veel gereisd in de wereld. En overal waar de islam de baas is, is het gewoon verschrikkelijk. Al die dubbelzinnigheid. Het heeft wel iets weg van die oude gereformeerden. Gereformeerden liegen altijd. En hoe komt dat? Omdat ze een normen- en waardenstelsel hebben dat zo hoog ligt dat je dat menselijkerwijs niet kunt handhaven.

´Dat zie je in die moslimcultuur ook. Kijk dan naar Nederland. In welk land zou een lijsttrekker van een zo grote beweging als de mijne, openlijk homoseksueel kunnen zijn? Wat fantastisch dat dat kan. Daar mag je trots op zijn. En dat wil ik graag effe zo houden.´




"Uitspraken Fortuyn extreem-rechts" 
09.02.2002 13:38

NOS-TT 104 za 09 feb

DEN HAAG De uitspraken van Leefbaar Nederland-lijsttrekker Pim Fortuyn in de Volkskrant hebben in de politiek tot felle reacties geleid.GroenLinks-leider Rosenmöller noemde zijn uitlatingen over asielzoekers extreem-rechts. VVD-lijsttrekker Dijkstal sprak op de NCRV-radio van de ontmaskering van Pim Fortuyn. Hij was geschrokken van diens idee om het verbod op discriminatie op te heffen.Ook bij de andere gevestigde partijen is de verontwaardiging groot. Voorzitter Nagel van LN wil nog niet reageren.Hij wil eerst Fortuyn spreken. Die had Nagel beloofd dat hij niet meer zou zeggen dat Nederland vol is.

jammer 
sjef - 10.02.2002 13:16

Hij ligt eruit... Veel te vroeg, maar hij zal toch niet opgeven?

Anti Pim Fortuyn Site 
W.G. - 10.02.2002 15:49

Hierbij is hij dan de eerste Anti Pim Fortuyn site:  http://www.antipim.cjb.net

Een korte omschrijving: Een site tegen Pim Fortuyn met zijn foute gedachten. Deze ex-lijsttrekker van Leefbaar Nederland is van plan om met zijn zieke gedachten de multiculturele samenleving te ondermijnen. Deze website komt daar tegen in actie. Wij gaan door totdat Pim Fortuyn zich definitief uit de politiek terugtrekt.

Ik wil graag anoniem blijven, en ben tevens woordvoerder van A.G.A.R. (The Anonymous Group Against Racism).



Website: http://www.antipim.cjb.net
 
Geweldig 
Esteban899 - 11.02.2002 16:44

Wat een geweldige man is dat zeg! 1 minpunt, hij is homo, maar daar kijk ik bij hem absoluut doorheen. Hij zegt dingen die Absoluut normaal zijn en helemaal niet discriminerend! Over die Antilianen! Hij heeft toch puur gelijk. Ze veroorzaken alleen maar last en uitkeringen. Hup het land uit met die gasten als ze niet voldoen! Hij heeft gewoon gelijk! Jammer voor jullie, en ik hoop echt dat hij VEEL stemmen krijgt. Ik stem in ieder geval op hem. En met mij velen! Pim ga door met wat je doet!

E-Mail: Esteban899@hotmail.com
Met strot gooien 
R.v.d.Bos - 12.02.2002 13:43

De onderbuik gevoelens die door de rechtse Bolkenstein vlak voor de verkiezingen werden uitgegooit leverde altijd stemmenwinst op.De aanval op de extreem Fortuyn is te vroeg ingezet, hij kan nu met nog meer succes terug komen, die ijdeltuit.
 
12.02.2002 14:18

Al mijn felecitaties aan de heer Fortuyn die overschot van gelijk heeft als hij zegt dat islamieten een probleem vormen voor de samenleving. Ze zijn naar onze gebieden afgezakt als gastarbeiders, een gast blijft niet eeuwig.


Een Belg die eindelijk eens een kees verstaat.
Oh dierbaar Nederland 
Jef Casquette - 12.02.2002 14:19

Al mijn felecitaties aan de heer Fortuyn die overschot van gelijk heeft als hij zegt dat islamieten een probleem vormen voor de samenleving. Ze zijn naar onze gebieden afgezakt als gastarbeiders, een gast blijft niet eeuwig.


Een Belg die eindelijk eens een kees verstaat.
een beetje van alles 
ton - 12.02.2002 14:57

Ik vind het goed dat eindelijk door de komst van Pim heilige huisjes omver gaan, meningsuiting is inderdaad belangrijker dan discriminatie; kijk maar naar de schandalige terreur van Marokkanen versus Joden en Homo´s in Nederland: het wordt tijd het beestje bij de naam te noemen om het probleem aan te kunnen pakken. Bij een overval geef je toch ook een duidelijk signalement; groen geel bruin of blank in de omschrijving maakt het wel wat makkelijker zoeken! Maar als het aan Paars en met name die rampzalige PVDA/Groen Links terreur ligt dan wordt het voor eeuwig onder de pet gehouden en een omschrijving als groepjes jongeren gehanteerd; dit om uiterst politiek corecte redenen! Ik lees dit als ultieme lafheid, een excuus voor het koloniale verleden. Je kan dit verleden ook oplossen door ereschulden te betalen, excuses aan te bieden, maar wel door te gaan. Fortuyn zet alles expres hard neer, waarbij hij geen huisje laat staan; of je het eens bent of niet, hij heeft dat zelfingenomen zooitje in DenHaag wel wakker gekregen. Bouwfraude, rampenafwikkeling, uitkeringsfraude, falende gezondheidszorg, falend openbaar vervoer, vervuilde steden, enorme criminaliteit: maar Paars heeft geen enkele zelfkritiek! Maar wat wil je met arrogante wijven als Netelenbos en Jorritsma en dan te denken aan Adje Melkert met de uitstraling van een zeepbel, net als die halve zool van een Dijkstal, aristocraten Van Aartsen en De Vries en onze glimlachende minister van de zalmnorm die ervoor gezorg heeft dat we de hoogste inflatie van Europa hebben!

Nee de bezem erdoor en heel snel svp!
Pim Fortuyn versus Leefbaar Nederland 
Fan - 12.02.2002 15:12

Het is jammer dat Leefbaar Nederland ten onder zal gaan, aan politiek gekonkel van de gevestigde(!) politici en weinig ruggegraat heeft hieraan het hoofd te bieden, met als gevolg, het heensturen van partij lijsttrekker No.1 Pim Fortuyn.

Velen hebben reeds afgehaakt, waaronder bekende Nederlanders zoals een bekend en deskundig advocaat.
Zijn woorden waren laatst, dat wanneer hij zou gaan twijfelen dat Nederland niet langer een Rechtstaat zou zijn, hij als advocaat zou stoppen.
Meneer de advocaat zoals ik het nu reeds zie en voel, wordt de Rechtstaat nu al met "zevenmijlslaarzen" getreden. Hiermee ik wil zeggen dat u een kans heeft laten liggen en er een gemiste kans van heeft gemaakt.

Deze laatste heeft afgehaakt om dubieuze redenen.
Zelf denk dat het geen figuur zou zijn voor in de kamer.
Daarintegen zou deze advocaat het naar ik aanneem zeker goed doen als minister van Justitie.

Hij, Pim Fortuyn, doet er zeer verstandig aan zelf door te gaan en zich door goede(beter en betrouwbaarder) deskundigen te omringen.

Het blijkt maar eens te meer hoe de mens is te beïnvloeden, eerst wordt "Pim" de hemel ingeprezen, om daarna door gepeupel en achterban(klap) te worden neer gesabeld en verguisd.

Mijn inziens heeft Leefbaar Nederland voor ogen een lollig en muzikaal partijtje te willen zijn of worden, en daar een "smaakmaker" voor heeft aangetrokken in de persoon van Pim Fortuyn.

Wat een stunt!

Nou "Pim" je red het wel maar dat hoef ik je zeker niet te vertellen, wat Leefbaar Nederland betreft ben ik nog niet zo zeker.

Als op internet uitslagen van stemming juist kunnen zijn, zegt 65,5% dat Leefbaar Nederland het zonder "Pim" niet haald, 32,6% heeft daarintegen zo te zien nog hoop.
Die laatste 32,6% zijn waarschijnlijk diegenen die vrees hebben door de uitspraken gedaan door "Pim" gedupeerd zullen of kunnen worden.

Pim Fortuyn, ik wens u en uw aanstaande partijgenoten veel wijsheid toe.
Ik stem op u.

Met groet,

Hans

Pim Fortuyn 
Erik - 12.02.2002 15:51

Nou die Pim Fortuyn is echt DE man! alles wat hij zegt denken veel, heel veel Nederlanders!! Ik stem op LN of anders op Fortuyn´s eigen lijst.
Pim Fortuyn versus de gevestigde orde 
Hans - 15.02.2002 02:57

Pim Fortuyn mag dan af en toe goede ideeen opperen, zijn aanval op Antillianen in het algemeen, zijn aanval op artikel 1 van de grondwet maken dat hij voor mij afgedaan heeft. Hoe goed de resterende ideeen zouden zijn.

In de jaren dertig van de vorige eeuw waren er mensen (niet alleen A.H. te D.) die beweerden dat de joden voor overlast zorgden. Men kon dat destijds staven op basis van statistieken. Mede opbasis van die argumenten is destijds in Duitsland een man aan de macht gekomen die charismatisch was en de "problemen uit de maatschappij bespreekbaar" wilden maken. Toen hij aan de macht kwam was Het afschaffen van de democratie door de grondwet grotendeels op non actief te stellen stap 1.
Daarna werd het "jodenprobleem" aangepakt, gevolgd door een strijd tegen de "politieke elite" in Duitsland en de landen om hem heen. Laten we wel wezen, Adolf Hitler kwam aan de macht doordat er op hem gestemd werd. En er werd niet op hem gestemd omdat hij de wereld in de ellende wilden stortten maar om bovenstaande opmerkingen.

Daarmee zeg ik niet dat je Pim Fortuyn moet vergelijken met Hitler of dat hij gelijke bedoelingen heeft. Maar waarom gebruikt een gestudeerd man de zelfde argumenten?. Le Penn en Vlaams Blok hebben dezelfde standpunten en beide partijen hebben niets bereikt behalve meer racisme, Willen wij de zelfde ellende?

De Antillen zijn Nederlands grond gebied, dus wij moeten helpen daar de problemen op te lossen. Dat gaat geld kosten ja. Dat is een verantwoording die wij hebben naar dat gedeelte van de Nederlandse staat. Dat doe je niet door de Antillen perdirect onafhankelijk te maken of de Antilliaanse politieke "elite" monddood te maken.

Moslims weigeren? Gaan wij een godsdienst met 1.000.000.000 aanahngers weigeren in dit land? Natuurlijk zijn er incidenten geweest waarbij moslims betrokken waren. Net zo als er nu Nederlands kinderen invalide zijn omdat ze vanwege geloofsovertuiging geen medische hulp mochten ontvangen tegen kinderpolio. En net zo als dat er in Ierland duizenden mensen gestorven zijn omdat ze nog steeds niet weten welke vorm van het christendom nu eigenlijk het beste is. Mensen die zich niet aan de wet houden moeten voor de rechter gebracht worden, Moslim, christen, Hindoe, Sjinto aanhanger, of wat een geloof dan ook. Er is godsdienst vrijheid en dat moet zo blijven. Dat heeft niets met misdaad bestrijding te maken.

Grenscontrolles???: gaan we nu een miljarden kostend project starten omdat iemand heeft bedacht dat er nu wel heel veel illegalen binnenkomen. Daar zijn betere manieren voor.

Kom op meneer Fortuyn: een gestudeerd man als u moet normaal politiek kunnen bedrijven binnen de regels van de grondwet, het Nederlandse wetboek en de rechten van de mens. Als u dat niet wilt, er zijn voldoende landen in de wereld waar politiek wordt bedreven zonder zich zorgen te maken over kleinigheidjes als grondwetten en wetten tegen de discriminatie. En in dat soort landen heb je ook geen illegale buitenlanders.........dus wellicht een cariere buiten onze landsgrenzen????
supplements
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.