Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
de waarheid is nabij 
barbara - 03.03.2006 00:38










hoi allemaal


ik wou ff in het kort een paar dingen kwijt over het hele gebeuren ove milosevic en de oorlog van kosovo en de massa graven en de video beelden vooral over de serven ,...

ik vind het smeeeeriggg wat ik heb gezien hoe de meeste mensen de serven manipuleren hoe wij als de zwarte schapen worden gezien in eigen land notabenen!!!!

de kosovaren die zijn er eerst mee begonnen en dan denken de meeste mensen dat wij de eerste stap hebben gezet , dat is niet zo slim omdat je niet het hele verhaal heb gehoord maar dat komt nog wel mischien binnenkort komt er een einde aan alle leugens over de serven over de massa moorden die ook andere mensen hebben gedaan ,...niet alleen wij , daarvan hebben de nederlanders wel beeeeeeelden van maaaar van andere hebben ze geen beelden netalsof alleen de serven dit leuk vinden om te filmen zoooooooo kinderachtig zijn die kosovaren kroaten de moslimse albanesers enzoovoooort!
smeeeeeeerige mensen leugenaars we TITO gaf een land kadooooo notabenen aan hun omdat ze vluchten uti hun eigen land en hij vond het zielig , en opeens willen ze zeggen dat het hun land is en dat ze niet meer afhankelijk willen zijn van de serven ze moeten zich ten eerste schamen (stank voor dank zal je zeggen) je geeft ze een vinger en ze nemen je hele hand smeeeeeeeeeeerigeeee mensen baaaaah!

ach ik ben neit de gene om het recht te zetten , het komt op ten duur wel goed en dan zullen de mensen met mond vol tanden staan van hun vooroordelen en dan moeten ze slikken maaaar dan zijn de serven aan de beurt met een slag slaan zij zijn honderde jaren gemanipuleerd door andere landen en wij als normale mensen proberen we het er het beste van te maken ,....

mensen jullie moeten jullie ogen open houden geloof mij dit is niet voor de lol geschrevn ik wil jullie waarschuwen dat jullie dit niet hoeven aan te horen wat niet waar is,...

dank u vriendelijk om dit te lezen

binnenkort komt er mischien op tv een dvd met bepaalde beelden van de andere kant van zaken,..

groetjes,..

> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.