Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
kijk eens globaal 
pascal - 17.08.2007 21:07

leuk hoor die acties, ik heb ook nog wel eens n briefje naar n staatssecretaris gestuurd om de gemiddelde koe in nederland wat 'humaner' te behandelen. Maar t doet allemaal wel puberaal en beperkt aan eerlijk gezegd... kijk eens even over de grens. Net weer terug uit India voor werk en ik kom ook nog al eens in China en daar groeit de (bio-)industrie en de centra voor medicijnen-pre klinisch onderzoek enorm. Die bedrijven springen in op de trend in europa. Dus n gefokte zalm, n kip, cavia of n guinea pig minder hier zijn er 10 meer daar. Markt werking in de vlees, zuivel, bont en medicijnen industrie stoort zich echt niet meer aan grenzen. We kunnen t niet maken hier ons straatje schoon te vegen en daardoor de shit daar te laten escaleren. Zo elitair en decadent. Persoonlijk vind ik n kip in n hokje of n gedrogeerde zalm ook niet goed maar zou ik me ook maar eens zorgen gaan maken over n kip of hond in India en niet allleen in appelscha! En nog iets: vanuit mn werk... ik zou niet weten wie van jullie zich als eerste zou aanmelden om een nieuw veel belovend medicijn te laten inspuiten zonder tox (lees animal) data..! Denk ook eens even aan iemand die je lief hebt (n mens bijvoorbeeld, neem je vriend of vriendin, of misschien je cavia who knows) die morgen met n ongeneesbare kankervorm gediagnosticeerd wordt, dan draai je wel om zoals trouwens al generaties gebeurd met de actieve linkse rakkers... niets nieuws. Er is zeker n maatschappelijke tegenkracht nodig tegen excessen maar grow up: tijd voor n bredere en vooral wetenschappelijke, nuchtere en global kijk op de zaken hoor. groetjes
Hoe 
Ronald - 23.01.2008 15:53


Hoe doe ik mee aan actief van het DBF?
Hoe wordt ik lid/donateur?
Dat blad wat mensen op de hoogte houdt, hoe krijg ik dat?

Gaarne reactie, alvast bedankt.

Ronald

 idsken@hotmail.com

E-Mail: idsken@hotmail.com
Gurbe 
Gurbe - 19.02.2009 23:31

Denk even na zeg, kippen vrijlaten kan nog. die kunnen zich van nature wel redden. Maar nertsen en andere pelsbeesten vrijlaten KAN niet. Die kunnen zich buiten niet redden. Ik zal het dan ook maar niet over de inbraken en bedreigingen hebben die jullie ook doen. stelletje ...
Kippetje 
Harry - 08.01.2008 00:40

Beste,

Ik denk dat je moet staan waarin je gelooft. Maar je moet niet andere mensen tot last zijn. Blijf a.u.b. van andermans spullen af, hiermee bereik je het averechts effect. En dat willen we allemaal niet, toch?

Ik sta voor, heerser over de dieren, Ark van Noach. De mens heeft de taak gekregen om niet alleen te zorgen voor de dieren, maar ook voor alles wat leeft. Elke plant, elk dier, elk levend en ongeboren mens hoort hierbij. Het is nu wel zo dat we in een maatschappij leven waar veel vlees word gegeten en geconsumeerd, dit is een van de bouwstoffen die nodig is voor ons lichaam. Met respect kunnen we dieren slachten en eten. Moet anders ik lijden voor degene die anders willen hebben en dus zien dat ik niet hetgene binnenkrijg wat ik nodig heb, bloedgroep OO?

Groet,
Harry

P.S. Ik las net over iemand die beweerd dat vlees kankerverwekkend is. Aan diegene wil ik vragen hoe die zijn vlees bereid.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.