Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
Niet enkel EU, maar ook UN 
Geus - 17.11.2007 22:25




God vertelde me, dat ik dit ook nog even moest laten zien.
Paus Paulus de Zesde, voorheen Kardinaal Montini.

Marlies heeft gelijk 
Geus - 17.11.2007 22:12







Wat Marlies verteld over wetenschap is juist. Maar Marlies in niet bekend met de invloed van de Jezuïeten in het onderwijs, met waakhonden aan de leiding in Universiteiten. De Rooms Katholieke Kerk is een mannenwereldje, de Rooms katholieke Kerk heeft de wetenschap niet enkel voor een groot deel in handen, maar ook het patentbureau. Met andere woorden, de Paus is niet zo ongevaarlijk als die lijkt.

Betreft het oorspronkelijke stuk, ik hoop dat welke vrouw dan ook zo slim is niet met een egoistische man te trouwen, want die geeft niets om zijn kroost, en verkoopt ze als kinderhoeren aan pedofielen. Opofferen is natuurlijk, de natuur doet het ook. Mannen dienen zich op te offeren voor vrouw en kinderen, niet omdat dit moet, maar omdat dit vrede brengt. Dat is normaal. Abnormaal is, is dat in de wetenschap der Biologie, alle planten en dieren geklassificeerd zijn in kerklatijn. Abortus en condoomverbod heeft slechts massa tot doel, meer papen.

Voor de rest is het verhaaltje tamelijk nutteloos. Iets interessanter is het, om te weten dan Pavelic van voormalig Joegoslavië is zalig verklaard, want dat was een Nazi Crimineel.

Wat een propaganda allemaal.
9/11 WAS AN INSIDE JOB
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.