Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
compositiefoto 
nn - 23.11.2005 14:58




Is er geen compositiefoto van de verdachte beschikbaar?
em heeft de smeris niets op die camerabeelden staan?
erger nog 
P.Vijf - 23.11.2005 15:33


Het schijnt zelfs dat de smeris een contract heeft/had met opsporingverzocht dat zij (opsporingverzocht) het exclusieve uitzendrecht hadden op de omschrijving/compositiefoto.....
Daar moeten wij op gaan wachten, daar moeten ons vertrouwen in gaan leggen?? Hoe vaak moeten op ons bek gaan door de smeris te vertrouwen!

Website: http://www.vrankrijk.org
 
schijnt 
PPP - 23.11.2005 15:39

"Het schijnt zelfs dat"? Dat kan dus net zo goed niet waar zijn. Bronnen?
bron 
nn - 23.11.2005 16:08

Het NOS-Journaal melde gisteren dat het signalement niet eerder bekend gemaakt kon worden omdat de politie een exclusief contract had met de AVRO-Opsporing verzocht. Over een compositiefoto werd daar overigens niet gesproken, dacht ik.


Opsporing Verzocht 
OV - 23.11.2005 16:10

Vreemd genoeg is de aflevering van Opsporing Verzocht ook niet terug te kijken bij www.uitzendinggemist.nl

Op de website alleen wat tekst en foto's: (deeplink)

Website: http://www.opsporingverzocht.nl/zaken/20051122/nijmegen_gewelddadige_dood_louis_sekeve.asp
 
deal 
S vijf - 23.11.2005 16:10

Het NOS journaal komt ook met dit verhaal en zij hebben het weer van de SGP die dat ook weer ergens heeft gehoord. Of je dat als bewijs moet zien weet ik niet, maar het is kennelijk niet iets van krakers met een wantrouwen jegens de politie.

Website: http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2005/11/23/231105_seveke.html
 
????? 
nn - 23.11.2005 16:29

Ik opsporing verzocht zei de smeris dat ze ook beelden hadden. Daarbij hebben ze veel getuigen gehoord en daardoor wisten ze zeker dat de man met de sporttas de dader was/is, deuheuh!
Ook ik vroeg me af waar dan die compositiefoto bleef, normaal plakken ze die er zo bij, of videobeelden! Waarom nu dan niet, ondanks foto'tjes van telefoontjes, videobeelden van de tientallen camera's die in de stad hangen en de vele getuigen?
Ik begin het een beetje te vinden stinken.

bronnen 
P.Vijf - 23.11.2005 17:50


Sorry PPP, maar ik ben gisteren na mijn bezoek aan Nijmegen een tikje dronken geworden en wist dit nog wel maar wist de bron niet meer, vandaar de woorden: het schijnt...., gelukkig komen dan vanzelf de bronnen....
En Ja, bij een beetje tasjes roof door een donkere crimineel is opsporingverzocht echt niet zuinig met beelden en of een compositie schets of foto, waarom nu wel, waarom zegt de ene smeris we hebben beelden en zegt de andere dat ze die helaas nog niet hebben, 45 getuigen die kunnen toch samen echt wel een compositie maken!!!! Geef die aan ons! Kijken we zelf wel uit welke hoek van onze vijanden hij komt!!Nu genoeg geduld gehad!

Website: http://www.vrankrijk.org
 
Vragen rond de moord op Sévèke 
Henk Ruyssenaars - 23.11.2005 17:54



In de commentaren hierboven staan vragen en die heeft iedereen hier.

We weten allemaal dat er geen complotten zijn, maar dat er alleen informatie die we nog niet hebben.

Daarom heb ik maar als geheugensteuntje alles op een web log gezet, nadat ik de zaak de afgelopen week ter dege en ter plekke heb uitgezocht.

Het is wel grotendeels in het Engels, maar dat spreken alle slimmerikken die behalve naar MTV etc. te kijken ook nog een een boek pakken, en er zijn ook 'n paar interessante links.

Mogelijk commentaar a.u.b. niet ad hominem of schrijffouten, maar graag gericht op de feiten.

Moord op Sévèke in Nijmegen - Url.:  http://forpressfound.blogspot.com/

HR













E-Mail: fpf@chello.nl
Website: http://forpressfound.blogspot.com/
 
beeld materiaal of jacht materiaal? 
anonima - 23.11.2005 18:41

Misschien heeft de aard van de misdrijf er mee te maken dat men niet scheutig is met wazige video/ gsm of cryptische compositie tekeningen.

Het is te verwachten dat met gegevens van signalement een grote groep mensen hun best doen om die *@! eikel te vinden. Dat zal ook vermeende daders opleveren, die niet eens weten waar Nijmegen ligt.


> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.