Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
Wat bizar zeg! 
Derden - 02.01.2006 21:14

Ik heb het verhaal van beide kanten vernomen.
Ik vind dit erg triest zeg.
Wat ik heb gehoord is dat deze vrouw alleen op de schouder getikt is met EEN vinger omdat ze geknield aan de voeten van de SGP man zat, wat zelfs de SGP niet verlangt!
Hier in het forum lees ik dat er geslagen was.
Volgens mij leidt deze persoon in kwestie aan een ernstige mate van aandachtstekort (Hier zijn professionals voor).
Ronduit ZIELIG.

aivd 
dnamra - 25.01.2010 08:26

waarschuwing als je als man verkering met een meisje krijgt in de gergem en je bent katholiek of niets
dan wordt je weggepest door de aivd op een verschrikkelijke manier .mvg dnamra.
echt waar.zelf meegemaakt .
ieder zijn mening 
wim - 19.06.2007 15:05

Wat zijn jullie flauw zeg als het over de SGP gaat,ik ben het ook niet eens met hun opvating over een aantal punten maar ik ga toch ook niet met een krijtje spelen kom op zeg wordt volwassen en laat die mensen ze doen toch niets kwaad en dan nog kwaad je kan ook nog een boete krijgen voor smaad met die foto


NN 
Terugslaan - 11.12.2005 11:18

Een aanvulling op de aanvulling hier boven.
Misschien vinden mensen dat je het recht hebt om terug te slaan, maar dat heb je volgens de wet absoluut niet. Noodweer gaat alleen op ter bescherming van eigen of andermans leven.
Nou begrijp ik dat er mensen zijn die vinden dat de wet niet deugt, daar kan ik me ook wel in vinden, maar nu wordt het net gebracht of je inderdaad volgens de wet het recht hebt om iemand terug te slaan.
Dat heb je dus niet!
Vrouwenonderdrukking door SGP 
Working Class Struggle - 11.12.2005 11:33

Het is dus kennelijk zo dat de SGP in dit land als toonbeeld van burgerlijke democratie vrouwen in woord en daad mag onderdrukken.

Een proteststem daartegen wordt echter meteen de kop ingedrukt met bullshit-aanklachten.

De strijd voor vrouwenrechten zal gekoppeld dienen te worden aan de strijd voor een samenleving, waarin niet een kapitalistische elite het voor het zeggen heeft en het belang van de rijke minderheid voorop gaat boven de belangen van de meerderheid.

Collectieve arbeidersstrijd voor vrouwenrechten en socialisme.

Wat ons verdeelt, verzwakt ons.
recht om te verdedigen 
maakt 't uit - 11.12.2005 10:02

Als die sgp figuur begon heb jij gewoon het recht om terug te meppen. Laat je op zo'n moment niet intimideren door die agenten. Zorg er voor dat je getuigen hebt en sla gewoon goed terug. Ik ben absoluut niet voor geweld, maar in dit geval blijf je anders ook met zo'n onbevredigd gevoel achter. Weet wat je in dit soort gevallen wel en niet mag...
Scheiding kerk en staat 
dark angel - 27.10.2006 16:16

Wij van de streng ongelovige kerk wensen een echte scheiding tussen kerk en staat! Alle religieuze machtsinstituten zouden mogen afgeschaft worden omdat geloof een privé aangelegenheid is dat niet door een instituut moet beheerst en gedicteerd worden. De wetten van een land volstaan om het leven en de orde van het land te handhaven. Er zijn geen bijkomende religieuze wetten voor nodig.
moordenaars op zwarte kousen 
dnamra - 25.01.2010 08:15

lees het boek
MOORDENAARS OP ZWARTE
KOUSEN

met vriendelijke groet dnamra.
Is dit de tolerantie van de intoleranten 
Hier wordt ik bang van - 28.01.2007 12:09

Stuit bij toeval op deze site. Angsaanjagend dat in het in ons land mogelijk is op dergelijke wijze een onschuldig evangelisatiekraampje te molesteren! Vrijheid van het woord, vrijheid van meningsuiting. Ja,ja, maar niet voor christen in Leiden
christen  
korelatie - 11.12.2005 12:20

hummmm ooit iets gelezen over andere wang toekeren...
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.