Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
achterliggende info 
M - 25.12.2005 04:58

 http://www.stelling.nl/morgenster/must.htm
"...Nieuwsgierig trokken Van Gogh en Gabler trokken dan ook niet lang daarna naar Leiden voor een ontmoeting bij Cliteur thuis. De voorgestelde babbel bleek te gaan over een filmproject: ‘Submission I’. Na al een tijdje te hebben gedelibereerd over het idee stopte een auto met inhoud voor de deur van Cliteur. Die inhoud bleek te bestaan uit ‘la femme terrible’ van de VVD en een paar hotemetoten van die partij. En het gesprek over Submission kreeg in huize Cliteur een wat wijdser vervolg.
...Toen kwam 12 september 2002...Ayaan zou volgens verschillende bronnen in de Verenigde Staten zijn ondergebracht bij kennissen van Leon de Winter, de bekende schrijver, Elseviercolumnist en adjunct fellow van het sinds jaar en dag met de CIA en het Pentagon verbonden Amerikaanse Hudson Institute in Santa Barbara. ...Met een Orion van de Nederlandse Marine verdween ze voor een paar maanden uit het zicht. Op weg naar Het Amerikaanse Naval Air Station in Brunswick, zoals De Winter’s Elseviers Magazine zo nauwkeurig wist te melden..."

 http://anjameulenbelt.sp.nl/weblog/index.php?p=310
"...Is Joods en beďnvloed door het racisme wat in Joodse kringen vaak heerst. Bovendien is Cliteur een heimelijk pleitbezorger van het neo-kolonialistisch denken. Bovendien heeft Cliteur het debat geweigerd met Abu JaJa, omdat Abu Jaja wel eens de vloer kon aanvegen met zijn prietpraat..."

Of Cliteur Joods is, zou ik niet weten en interesseert mij ook niet zo. Wel dat zijn denkbeelden en acties op hoofdpunten sterk overeenkomen met Zionistische belangen (neem naast de Submission betrokkenheid, o.a. zijn anti-Iran & anti-Moslem acties).
achtergrond info 
M - 24.12.2005 21:48

 http://www.stelling.nl/morgenster/must.htm
"...
Nieuwsgierig trokken Van Gogh en Gabler trokken dan ook niet lang daarna naar Leiden voor een ontmoeting bij Cliteur thuis. De voorgestelde babbel bleek te gaan over een filmproject: ‘Submission I’. Na al een tijdje te hebben gedelibereerd over het idee stopte een auto met inhoud voor de deur van Cliteur. Die inhoud bleek te bestaan uit ‘la femme terrible’ van de VVD en een paar hotemetoten van die partij. En het gesprek over Submission kreeg in huize Cliteur een wat wijdser vervolg.
...
Toen kwam 12 september 2002...Ayaan zou volgens verschillende bronnen in de Verenigde Staten zijn ondergebracht bij kennissen van Leon de Winter, de bekende schrijver, Elseviercolumnist en adjunct fellow van het sinds jaar en dag met de CIA en het Pentagon verbonden Amerikaanse Hudson Institute in Santa Barbara."
...
Met een Orion van de Nederlandse Marine verdween ze voor een paar maanden uit het zicht. Op weg naar Het Amerikaanse Naval Air Station in Brunswick, zoals De Winter’s Elseviers Magazine zo nauwkeurig wist te melden
..."

 http://anjameulenbelt.sp.nl/weblog/index.php?p=310
"...Is Joods en beďnvloed door het racisme wat in Joodse kringen vaak heerst. Bovendien is Cliteur een heimelijk pleitbezorger van het neo-kolonialistisch denken. Bovendien heeft Cliteur het debat geweigerd met Abu JaJa, omdat Abu Jaja wel eens de vloer kon aanvegen met zijn prietpraat..."

Of Cliteur Joods is, zou ik niet weten en interesseert mij ook niet zo, wel dat dat zijn denkbeelden en acties op hoofdpunten sterk overeenkomen met Zionistische belangen (neem o.a. zijn anti-Iran & anti-Moslem acties).
Wie roept en voert daadwerkelijk strijd? 
Marconi - 23.12.2005 13:21

"of dit  http://www.al-thabaat.com/website/Sanakhood.htm"

Juist... Maar dat volgt slechts op bezetting van 'Arabisch' land en vernedering. Dat wist en weet elk politiek leider in het Westen en wat het effect is van hun acties.
En dat denkt vrijwel ELKE moslem, ook de gematigden (maar die zullen dat pas na lang aandringen toegeven, pas als je eerst zelf iets in die richting denkt/zegt).
Er staat ook wat over Hirshi Ali. En het is juist dat ze tot 2x toe door Neocons naar de USA is gehaald (bij overstap VVD & bij onderduiken) om een opleiding te krijgen hoe hier de boel op te fokken. De film De Submission is overigens niet pur-sang door Theo en Hirshi bedacht, maar er zaten rechts-Zionistische mensen bij zoals Paul Cliteur. Ene Paul Cliteur die het ooit eens verzon vanwege zijn Joodse afkomst door extreem-rechts ontvoerd te zijn en het daarna op een kamptrauma gooide toen het bedrog uitkwam.
Ben wel benieuwd of dergelijke groepen ook iets met die 'geheimzinnige Syrier' -de geestelijk leider- te maken hebben en de moord op Theo.
In ieder geval nodigde Beatrix Putin uit vanwege olie/gasdeals, om hier op de verjaardag van de moord op van Gogh; 11/2 (ons EU alarmnr), een preek te houden over de strijd voor de 'war against terror' en steun voor het uitmoorden van Tsjetsjenie in dat verband.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.