Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
En de PvdA 
ja - 04.02.2006 16:51

De Partij van de Arbeid heeft ook geen schone handen natuurlijk..
VVD 
SNIX - 04.02.2006 14:39

Met name bij de poster van de VVD, CDA en D66 hangen om aan te geven dat zij verantwoordelijk zijn voor de deportaties.
Verkiezingen.. 
tsjeesus - 04.02.2006 20:38

Het CDA is o.k.!!
Het CDA is o.k.!!

Stem voor Christelijke normen en waarden!
Stem voor Christelijke normen en waarden!

Ik speelde al met het idee om de posters van bepaalde partijen van wat rode bloedspetters te voorzien. Of, waar rood niet opvalt, er wat toepasselijke, in het duits vertaalde, slogans uit de de 'War on Terror' op aan te brengen. Of een oproep aan Christenen om hun Fariseërs uit de tempel te stemmen. Of een subtiele herinnering aan de gedaante waarin de anti-christ zich aan ons zal openbaren. En wat werd er nog meer allemaal politiek gesteund? Wat te denken van wat Abu Ghraib foto's of die van Iraakse en Afghaanse oorlogsslachtoffers, of de misvormingen ten gevolge van het gebruik van verarmd uranium.

Dit alles natuurlijk niet om te provoceren, maar om voor vrijheid van meningsuiting te bepleiten. Wat zou je burgerschap nog inhouden, als je als Nederlands staatsburger niet eens meer je mening mag geven, toch?
contra-productief? 
Chris - 05.02.2006 15:07

Vergis je niet in het aantal mensen dat deze poster te ver vind gaan. Of dat moreel of juridisch juist is maakt niet uit, maar je kunt twijfelaars de andere kant op duwen dan jij bedoelt.
PVDA 
SNIX - 04.02.2006 20:52

Dan hang je het daar ook bij.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.