Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
stylistische fouten 
bvdbos - 13.02.2006 17:23

Zonder zeikerig te willen doen had ik de brief toch even door anderen laten lezen en corrigeren, zeker als je wilt dat deze serieus behandeld wordt.

De ene keer wordt er in meervoud gesproken (de Almerense jongeren), de andere keer in enkelvoud (ik). Het is geen taak van de gemeente een divers uitgaansaanbod te creeren, wel om de randvoorwaarden te scheppen zodat ondernemers of andere organisaties hiermee aan de slag kunnen. De zinsbouw rond het feit dat je/jullie niet op de eisen van de gemeente ingaan is erg krom. Tenslotte is niet duidelijk wat je/jullie brief is, een oproep aan de Almerense jongeren of een oproep aan de gemeente.

Ikzelf ben jarenlang bezig geweest om een jongerencentrum in een middelgrote gemeente gerealiseerd te krijgen en kan je verzekeren dat nette brieven beter werken dat slordige. Nog een tip: Ik neem aan dat jullie een middleman hebben die de contacten met de gemeente verzorgt (jongerenwerker oid), houdt die te vriend en als het even kan de raadsleden ook. Succes met jullie acties en zeker ook spandoeken blijven hangen!!!
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.