Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
Willekeur? 
Antifascist - 28.04.2006 15:48

Willekeur?

"Ik ben in beschuldiging gesteld voor het vertalen van een perscommuniqué van de DHKC. Het communiqué ging over een dramatisch ongeluk met een militante die springstoffen vervoerde. Die zijn per ongeluk afgegaan in een bus, waarbij de militante en drie burgers zijn omgekomen."

Willekeur? De auteur "vergeet" de meest relevante feiten te vermelden; Bahar neemt deel in een terroristische organisatie. Deze feiten komen in dit verhaal natuurlijk niet van pas. Nee, de politie pakt volkomen willekeurig mensen op! Sterker nog, ze verdwijnen zelfs! Vrees dat je de bekende rode Indymedia-bril en oogkleppen moet opzetten om deze onzin te slikken.

Ik spreek de wens uit het soort onmensen als Bahar Kimyongür definitief achter tralies belanden. Hard optreden tegen deze fascisten die met grof geweld hun totalitaire doelen willen bereiken.
Bewijs het 
Selvi - 28.04.2006 19:15

Bewijs maar eens. er is nooit hierover een persconferentie van plaatsgevonden. Dat was een persconferentie tegen het Navo top in Istanboel. Ik vraag jou het te bewijzen dat er een verklaring van de opeising is voorgelezen. Trouwens het opeising was ook een verontschuldiging. inderdaat een ongelukkig voorval. jij moet de DHKP-C niet vergelijken met de Turkse staat, of imperialistische staten die overal bloed vergieten.

AUB zuig niets uit uw duim, of beter gezegd, je moet niet overnemen wat het fascistisch turkse staat zegt.
vertalen 
. - 29.04.2006 12:20

"anti-fascist" moet eens een woordenboek openslaan en de betekenis van het woord "vertalen" eens op zoeken.


> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.