english
nederlands
Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> contact > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
Search

 
All Words
Any Word
Contains Media:
Only images
Only video
Only audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI's complaint against Indymedia.nl
Courtcase Deutsche Bahn vs. Indymedia.nl
Topics
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Help
Tips for newbies
A short intro into Indymedia NL
The policy of Indymedia NL
How to join?
Donate
Support Indymedia NL with donations!
Lawsuits cost a lot of money, we appreciate every (euro)cent you can spare!

You can also direct your donation to Dutch bank account 94.32.153 on behalf of Stichting Vrienden van Indymedia, Amsterdam (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53)
Indymedia Network

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
This site is produced by volunteers using free software where possible.

The system we use is available from:mir.indymedia.de
an alternative is available from: active.org.au/doc

Thanks to indymedia.de and mir-coders for creating and sharing mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
ZEMBLA uitzending over vraagtekens rond 9/11
Henk Ruyssenaars - 12.09.2006 13:19

De amerikaanse natuurkunde-professor Steven Jones van de Brigham Young Universiteit - die net als miljoenen anderen volhoudt dat de officiele 9/11 versie natuurkundig onmogelijk blijkt - is nu met 'betaald verlof' gestuurd. Elke vorm en ook wetenschappelijk onderzoek van 9/11 blijkt 'verboten' en wordt gesaboteerd.

VRAAGTEKENS ROND DE 9/11 WTC RAMP UITZENDINGEN

door Henk Ruyssenaars - correspondent.

FPF-Amsterdam - 12 Sept. 2006 - Om mee te beginnen: er zijn géén 'complotdenkers' maar wel heel veel mensen die zich zaken afvragen en eigen conclusies trekken. Gewoon gebaseerd op logica en natuurwetten, en niet op globaal verkochtte en leugenachtige politieke oorlogspropaganda.

Om logisch denken over de 9/11-ramp 'complotdenken' of soortgelijks te noemen is niet juist. Er zijn alleen feiten en bewijzen die de onderzoekers nog niet hebben. Zodra die worden gepubliceerd en de propagandisten er niet meer omheen kunnen, wordt het noodgedwongen een 'onthulling' of 'scoop' genoemd. Een regeringswoordvoerder en soortgelijks kan pas worden geloofd als ze beginnen zaken te ontkennen.

De FBI zegt trouwens zelf op de officiele web site dat er geen bewijzen zijn dat Osama bin Laden iets met 9/11 te maken heeft gehad en dat hij daarvoor niet wordt vervolgd.* En volgens de BBC en andere propaganda-kanalen zei Bush uiteindelijk nu dat Iraq ook al niets met 9/11 te maken heeft gehad: ''US President George Bush has said there is no evidence that Saddam Hussein was involved in the 11 September attacks.''* Maar dat hebben ze wel jaren lang beweerd, ok via alle domme media papegaaien die klakkeloos meewerken, net zoals betreffende die leugens over de niet bestaande massa-vernietingingswapens en nog veel meer. Het zijn landsverraderlijke Judassen en leugenaars.

Het feit dat er nog steeds figuren rondlopen die denken het beter te weten dan alle amerikaanse en andere internationale deskundigen, professoren die door hun kennis betreffende deze onderwerpen al hun leven lang op universiteiten les geven, diplomaten, onderzoekende (echte) journalisten, ex-Bushregerings- en geheime dienstenleden in binnen- en buitenland, duidt globaal en zeker ook in Nederland aan hoe erg de hersenspoeling via de propaganda media van de oorlogshetzers is.

De Zembla-redactie schrijft bijvoorbeeld erover: "Twaalf internationale geheime diensten hebben ruim tevoren gewaarschuwd voor aanslagen met vliegtuigen op gebouwen." En er is toch geen zinnig mens meer te vinden die nog gelooft dat in het meest zwaarbewaakte land ter wereld toch al scherp in het oog gehouden verdachte figuren zoiets zouden kunnen doen? Dat te geloven druist toch tegen elke vorm van logica in? Maar ja: ''hoe groter de leugen hoe beter die wordt geloofd'' zei Hitler's propaganda minister Goebbels al.

ALLEEN AL DE CIA HEEFT DE BESCHIKKING OVER MEER DAN 40 MILJARD $ PER JAAR

Nationaal noch internationaal heeft iemand er een verklaring voor waarom bijvoorbeeld de CIA - met 'n werkelijk wereldomspannend net dat met dik veertig miljard dollar jaarlijks wordt bedeeld - 't toch allemaal niet zag aankomen. En waarom de mensen die het wél zagen aankomen in eigen land het ook in Nederland welbekende, belachelijke, beschamende en ongrondwettelijke spreekverbod opgelegd kregen. Of op andere manieren tot zwijgen werden gebracht.

Terwijl het toch al meer dan tien jaar geleden door een groep die in Washington de 'crazies' wordt genoemd en die nu met het Pentagon en de eigen geheime diensten het wanbeleid voert, uitvoerig werd beschreven in het toekomst- en beleidsprogramma voor de VS alleenheerschappij in de rest van de wereld, in het 'Project for a New American Century' - PNAC - Url.:  http://www.newamericancentury.org/

[Een ander verzwegen 'schot voor onze boeg' waarin de voorgenomen oorlogswaanzin al ruim werd beschreven: 'A Clean Break: Strategy for Securing the Realm' - The new Israeli ''Pentagon Papers'' - Url.:  http://tinyurl.com/zksqh ]

PAPPIE VERTELLEN HOE JE KINDJES MAAKT?

Die 'Willy Wortel' van de bedrijfsleven 'server' TNO (Ingehuurd door de AIVD?) heeft zich in het Zembla programma - dat overigens 4 jaar en 11 maanden te laat kwam - door zijn vreemde collaboratie onsterfelijk belachelijk gemaakt. Net als de arme studentjes die wijfelend mochten optreden. Weten die het allemaal beter dan pappie, hoe je kindertjes maakt? En dat vreemde clubje denkt slimmer te zijn dan de groep van internationale professoren en wetenchappers die dit al lang onder de loupe neemt en ruimschoots bewijzen voor de eigen beweringen levert?

Als onderzoeksjournalist met levenslange ervaring - en ook tientallen jaren lang VARA buitenland correspondent - ben ik geneigd eerder de wetenschappers en hun natuurkundige bewijzen te accepteren dan de oorlogshetzers die ons blijven voorliegen via hun media. Het is - en dat was de afgelopen dagen weer heel erg te zien - een tsunami van vette leugens, verdraaingen, het wegmoffelen van feiten en dan al die vervalsingen van teksten en filmbeelden en andere onwaarheden!

Waaraan trouwens op een beschamende en mensonterende manier door alle oorlogsmedia-propagandisten wordt meegedaan. Zoveel laffe meelopers ziet men zelden bijelkaar. Ze weigeren bovendien voor zichzelf en ons te erkennen dat ze zich hebben verkocht en medeschuldig aan oorlogsmisdaden zijn. Maar zonder hun propaganda waren de slachtingen niet mogelijk geweest. Daarom werd dit soort tuig na de Neurenberg processen opgehangen, volgens wetten en principes die nog steeds gelden.

Iedereen die de huidige oorlogswaanzin en deze Übermenschen-waan steunt, maakt zich wettelijk volledig schuldig aan misdrijven tegen ons; de mensheid. Het door ons betaalde personeel dat zich 'regering' noemt blijft tegen onze zin in heulen met de beulen, verzuipt als het ware in het bloed dat van hun handen druipt, en zal strafrechtelijk worden vervolgd zodra het wetboek van strafrecht weer geldt en er andere rechters zijn die wel weten wat rechtspraak is. Als ze tenminste aan de rechtmatige wraak van de arme mensen die ze belazerd hebben weten te ontkomen.

PROFESSIONELE HACKERS OP 9/11 SITE VAN WETENSCHAPPERS

Dat er geen onderzoek of te veel van de officiele versie afwijkende publiciteit over de 9/11 ramp wordt toegestaan is al sinds jaar en dag duidelijk. De site van de wetenschappelijke groep onderzoekers - "Scholars for 9/11 Truth" - wordt nu heel erg door hackers gestoord - [via de 'cache' wel bereikbaar:  http://tinyurl.com/lq5lu] - en natuurkunde-professor Steven Jones van de Brigham Young University (gelovige Mormonen) die net als miljoenen anderen zegt en heeft bewezen dat de officiele versie natuurkundig onmogelijk is, beschreef zijn door collegae goedgekeurde wetenschappelijke onderzoek naar de 9/11 ramp in een boek dat afgelopen woensdag werd gepubliceerd.

Op donderdag werd hij door de raad van de BYU met 'betaald verlof' gestuurd. Een van de miljoenen profeten die wél in eigen land wordt geloofd, maar zo probeert men ook hem en alle andere critici van de officiele leugens het zwijgen op te leggen. Dat zal niet lukken zo lang als Internet bestaat.

Er wordt werkelijk en op grote schaal alles aan gedaan om de officele en gelogen Pentagon/PNAC-versie te verkopen, maar iedereen die om zich heen kijkt kan de waarheid zien: de bergen met honderdduizenden lijken in de diverse landen die bezet zijn. Ook - en tégen de wens van de normale mensen in - met belastinggeld opgebracht door ons in de landen van de Europese Unie, waardoor we allemaal medeschuldig worden gemaakt aan de gepleegde oorlogsmisdaden. - [ http://tinyurl.com/662pp]

Explosieven-expert Danny Jowenko gaf in het Zembla programma door zijn sterke verwondering goed aan hoe zeer het in Nederland aan informatie schort: 5 jaar naderhand hoort hij pas van het met explosieven opblazen van de derde toren WTC7. De officiele commissie van onderzoek in de VS - die een werkelijkheid vervalsende farce was - had er net als Jowenko geen verklaring voor, en in de VS maakte men er dus doelbewust helemaal geen melding van. Het problem werd 'opgelost' door het gewoon weg te laten...

EEN DERDE TOREN DIE INSTORTTE?

Jowenko: "Hoezo? Was er dan nog een derde toren die instortte?" Waarna hij bevestigde - wat men ook kon zien op CBS - hoe eigenaar/ verzekeraar sinds 6 maanden - Larry Silverstein - opdracht zei gegeven te hebben om het gebouw onderuit te halen, of zoals de vakterm van de gebouwenslopers luidt: "To pull it". Mét tevoren geplaatste explosieven. Volgens Jowenko was dat duidelijk het geval. Maar ondanks alles streek Silverstein die het 6 maanden tevoren ook tegen 'terroristisch aanslagen' had verzekerd - een dikke vier miljard dollar op. Het schoonmaken van de gebouwen die met asbest waren doordrenkt zou ook ruim vier miljard hebben gekost. Daarom wilde niemand het WTC kopen: de kosten zouden enorm zijn, de baten niet. Dat meneer Silverstein het geluk een handje hielp door het gebouw onderuit te laten halen maakt blijkbaar niet uit.

WAT IS ONS GROTE PROBLEEM?

Het grote probleem is dat vrijwel niemand die dit leest, zich kan voorstellen dat er creaturen zijn die al heel lang en overal ter wereld letterlijk over lijken gaan om winst te maken. Wij weigeren toch allemaal te geloven dat we niets waard zijn als we niet winstgevend zouden zijn voor hen? Dat we een soort 'Kleenex'-dingen zijn, die gebruikt en daarna weggeworpen worden? Dat kan een normaal mens toch niet bevatten? En toch bestaan dit soort creaturen, en de PNAC groep en hun financiers vertegenwoordigt bijvoorbeeld deze mensonwaardige clique - die ook in Nederland de lakens uitdeelt - en die zegt dat bijvoorbeeld een 'Presidentiële Order' natuurkundige wetten kan opheffen...

Een weldenkend mens kan er toch echt niet bij, dat er creaturen zijn die bijvoorbeeld geen geneesmiddelen tegen AIDS, of doodsoorzaak nummer één kanker etc, op de markt brengen die ze beheersen, omdat men veel meer verdient aan alle medicijnen die de zieken nog net kunnen betalen? Of dat de nu al ontwikkelde en beschikbare alternatieve energiebronnen pas tevoorschijn zullen komen - en voor groot geld verkocht zullen worden - als voor veel miljarden woekerwinst de laatste fossiele brandstofdruppels op zijn? Dat 'kan er bij normale mensen toch niet in'? Dat brute macht en geweld recht maakt wat krom is?

Dus kunnen nog steeds heel veel geconditioneerde mensen zich ook niet voorstellen dat een groep psychopatische machthebbers zoiets als 9/11 op touw kan zetten, en duizenden mensen een jammerlijke dood laat sterven door hun op winst en macht gerichte politiek? En het grootste gedeelte van Manhattan en omstreken verzieken met een gifwolk van de WTC ramp? Maar die hondderdduizenden doden in Afghanistan en Irak dan? Al die DU stofstraling inhalerende mensen in de arme landen die nu PNAC slagvelden zijn? En die miljoenen doden elders en eerder; de voortdurende oorlogen, plunderingen en verhongerende mensen overal?

We zullen toch 's moeten leren te accepteren dat deze onmenselijke groep bestaat. Het lijdt geen twijfel: kijk ook maar bij welke financiers alle winst terecht komt via de bedrijven van de creaturen die alle oorlogen ontketenen, en dit onterende monetaire stelsel in stand houden.

Het heeft absoluut niets met politiek of religie te maken: 'Just follow the money' ... zoals 'Deep Throat' in de film over Watergate zei.

De globale ramp op 9/11 was volgens de wetenschappers duidelijk een 'inside job'.

Daar kan een logisch denkend mens het alleen maar mee eens zijn.

Nu nog de rechtbanken voor de werkelijke oorlogsmisdadigers.

En de megafonen van de macht.

Henk Ruyssenaars


"FBI says, it has “No hard evidence connecting Bin Laden to 9/11" - Url.:  http://www.informationclearinghouse.info/article13664.htm

US President George Bush has said there is no evidence that Saddam Hussein was involved in the 11 September attacks. - Url.:  http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/3118262.stm

US PLANNED FAKE TERROR ATTACKS ON CITIZENS TO CREATE SUPPORT FOR CUBAN WAR - Operation Northwoods - Url.:  http://www.whatreallyhappened.com/northwoods.html

Zembla programma over 9/11 - Url.:  http://tinyurl.com/bor5s

HR & de 9/11 ramp - Url.:  http://tinyurl.com/m7wkm

-0-






















































- E-Mail: fpf@chello.nl Website: http://images.google.com/search?hl=en&lr=&ie=ISO-8859-1&q=%22Henk+Ruyssenaars%22&btnG=Search
 

Read more about: anti-fascisme / racisme media vrijheid, repressie & mensenrechten wereldcrisis

supplements
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.