Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
@morgana 
aanv - 03.11.2006 12:21

Beste reageerder, leuk dat je zo enthousiast het eigendom van de grootwinkelbedrijven wilt verdedigen dat je zelfs winkeldieven in elkaar wilt slaan. Het is echter niet nodig om daarvoor een speciale dag te organiseren, aangezien dit allang de praktijk is (in de Pijp in Amsterdam is een tijd geleden zelfs iemand doodgeslagen die niet eens wat gestolen had maar er van verdacht werd, uit de Dirk van de broek, die zoals bekend geen cent meer kan missen). Verder heeft de staat tienduizenden mensen rondlopen die zelfs met pistolen bewapend zijn, om deze 'criminelen' het leven zuur te maken. En speciaal voor jou werd er ook een andere categorie aangeboden, namelijk het shopdroppen; iedereen tevreden toch?
Interessant is verder dat je je niet druk maakt over het thema waar het om gaat, namelijk overconsumptie en de schade die grootwinkelbedrijven ons toebrengen. En als het over criminaliteit gaat; de witteboordensector kost de belastingbetaler onnoemelijk veel meer dan wat winkeldiefstal door de armen. Van een rondje bouwfraude konden we toen jaar welvaartsstaat subsidieren.
Steel alles? 
Morgana - 02.11.2006 20:19

"Steel alles dag"? Wat denken jullie daarmee te bereiken? Weten jullie niet dat diefstal verboden is? Ik hoop dat jullie betrapt worden, en begin dan aub niet te zeiken over "onderdrukking" als je mee naar het politiebureau mag! Als je graag de crimineel uithangt moet je ook maar bereid zijn de gevolgen te dragen! Ik stel nog een ander initiatief voor: "Sla-een-winkeldief-verrot-dag"!
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.