Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
Am*dam 
Henk R. - 19.01.2007 12:00

Commentaar op ''Arrested in Amsterdam'' - Url.:  http://indymedia.nl/nl/2007/01/41902.shtml

De betreurenswaardige ontwikkelingen in dit land zijn voor iedereen die het wil zien overduidelijk.

Minder duidelijk is waarom het door ons betaalde personeel nu de dienst denkt te kunnen uitmaken en bijvoorbeeld in 'n interview met het staatspropaganda orgaan 'De Volkskrant" - zoals oorlogshetzer van der Knaap - ook nog zelfs durft te beweren liever met 'Excellentie' te worden aangesproken door de misleidde goegemeente die zijn loon moet betalen. -[ http://tinyurl.com/2gsxek]

Ook niet duidelijk is waarom de mensachtigen die Nederland (mis)leiden ons allemaal medeschuldig hebben gemaakt aan oorlogsmisdaden. Of hoeveel van onze belastingmiljarden hieraan zonder enige inkijk worden misbruikt om andere mensen in andere landen te doden.

Voor rekening van internationale interessenten wordt gelogen en bedrogen om hun economische interessen te verdedigen met o.a. het illegaal inzetten van het alweer met belastingen betaalde leger. Dat dan tegen onze zin in maar met ons geld andere mensen helpt dood en ongelukkig te maken. Ook Nederlanders kunnen beter uit sommige delen van de wereld wegblijven. Dankzij de kwaadaardigheid van sommigen en de domheid en mensonwaardigheid van ons slaafse personeel dat hun betalende opdrachtgevers - wij - heeft verraden voor een genetisch gemanipuleerd bord linzen.

Er is geen oorlogsverklaring, geen aanklacht, geen bewijs: gewoonweg doodmaken. Platgooien die handel dan maar? Ter meerdere en bloederige eer en wat monetaire glorie van de mensachtigen die dit op touw hebben gezet? Dat het woord 'fatsoen' of mensenrechten onbekend is bij deze mensachtigen blijkt uit het volgende.

Het met onze belastinggelden betaalde personeel ondertekent bijvoorbeeld namens ons eerst de Folterwet en helpt daarna de beulen te doen wat onmenselijk en illegaal is. En steunt met ons belastinggeld ongevraagd en onverklaard deze misdadige gang van zaken.

In Nederland is aan het Folterverdrag uitwerking gegeven in de Uitvoeringswet Folterverdrag, welke wet op 20 januari 1989 in werking is getreden. Deze wet heeft retrospectieve werking en is derhalve slechts declaratoir van karakter. Dit betekent dat de materiële normen neergelegd in de Uitvoeringswet Folterverdrag reeds eerder als ongeschreven rechtsregels waren geaccepteerd in de Nederlandse rechtsorde (Hof Amsterdam, Bouterse beschikking van 20 november 2000, para. 6.4; zie ook Rapport Dugard, zie hierboven, paras. 8.4.3-8.4.5, bijlage 18). Op deze grond heeft het Hof Amsterdam in de Bouterse beschikking bepaald dat foltering reeds in 1982 in Nederland verboden was. Er is geen reden dat dit niet tevens voor de periode vanaf 1976 moet gelden. 

Citaat: "De definitie van foltering in het VN Folterverdrag van 1984 komt overeen met de inhoud van het begrip foltering in het gewoonterecht van 1976-1983 (Joegoslavië Tribunaal, Delalic zaak, IT-96-21-T, 16 november 1998, para. 459; zie ook rapport Dugard, zie hierboven, para. 5.4, bijlage 18). Deze definitie is overgenomen in de Uitvoeringswet Folterverdrag. Foltering naar de stand van het gewoonterecht van 1976-1983 kan derhalve worden gedefinieerd als het opzettelijk toebrengen van zwaar letsel, lichamelijk dan wel geestelijk, door of in opdracht van een persoon met enig openbaar gezag bekleed, ter verkrijging van informatie, ter bestraffing, ter intimidatie of met een ander doel van discriminatoire aard." - Url.:  http://tinyurl.com/yvy258

En heel erg is het feit dat de propagandisten die vroeger 'journalist' werden genoemd nu vrijwel allemaal heulen met de beulen, terwijl de meerderheid in Nederland normalerwijze toch tégen het doodmaken, martelen, verminken etc. van andere mensen is. - Url.:  http://www.cemab.be/news/2006/04/1255.php

Er is een gemakkelijke vuistregel die ook al kort na de Tweede Wereldoorlog werd toegepast om de verraders van de mensen op te pakken: iedereen - en dat geldt speciaal alle propagandisten en z.g. BNN'ers - die niet protesteert maar nog steeds zwijgt en/of actief deelneemt aan de onmenselijke ontwikkelingen is medeschuldig aan oorlogsmisdaden en het verder mogelijk maken ervan. Iedereen!

Dat wil dus zeggen dat ze volgens het geldende Wetboek van Strafrecht allemaal strafrechtelijk vervolgd zullen worden zodra Nederland een menselijke rechtstaat is. Ze moeten allemaal voor de balie: de 'mensachtige' managers van dit land, hun marionetten in het bedrijfsleven en de politiek, dit laatste ons personeel dat we ook nog 's betalen, verder alle ambtenaren die als door ons betaald personeel ons zouden moeten helpen, en alle anderen die deze volkerenmoorden hadden kunnen stoppen, maar zwegen of zelfs meededen.

De Nederlandse wetgeving die in door ons personeel herchreven vorm nu tegen ons wordt gebruikt is wat oorlogsmisdaden etc. betreft duidelijk genoeg: al deze figuren zijn schuldig aan misdaden tegen ons; de mensheid.

En als ik de zaak zo bekijk als senior journalist/correspondent, dan lijdt het absoluut geen twijfel dat zonder de medewerking van deze Judassen in de vroegere journalistiek al deze slachtingen van mensen en maatschappijen nooit mogelijk zouden zijn geweest.

De NVJ-megafonen van de macht, deze kudde van weerzinwekkende hermelijnvlooien, al die Buitenhof-bedriegers: ze vallen allemaal onder de hoofdschuldigen door hun verraad aan ons waar ze eigenlijk voor zouden moeten werken. Nu werken ze voor de internationale junta van 't bankwezen [ http://tinyurl.com/26qzo4] waaraan ze ons opofferen om zelf er iets beter van te worden. Ik hoop dat ze allemaal dezelfde behandeling krijgen als Frans van Anraat die ook door deze junta werd opgeofferd. [ http://tinyurl.com/3ardah]

In de 2e Wereldoorlog hielpen ze mee de Joden voor eeuwig op te bossen en via Westerbork door de schoorsteen te jagen, nu zwijgen deze media moordenaars over de oorlogsmisdaden en onze medeschuldigheid aan door de VS universiteit Johns Hopkins en The Lancet (GB) geschatte (nu) zevenhonderdvijftigduizend doden door (Wim Kok) 'onze oorlog' in Irak alleen al.

Dit soort personeel dient levenslange gevangeinsstraf te krijgen.

Ik heb genoeg oorlogen etc. gezien om te weten waaraan deze oorlogshetzers zich hebben schuldig gemaakt.

En dat allees voor wat geld en status.

En wij maar betalen door zes maanden per jaar voor ons eigen personeel te werken dat samen met hun managers bepaalt wie er uit de straatstrog mag slobberen...

Of wordt gearresteerd op het centraal station...

Wat hebben 'ze' met de mensen gedaan?

Dat mag toch niet wat 'ze' doen?

HR
























E-Mail: fpf@chello.nl
Website: http://images.google.com/search?hl=en&lr=&ie=ISO-8859-1&q=%22Henk+Ruyssenaars%22&btnG=Search
 
prison 
nn - 19.01.2007 03:37

"ct 4 : ... the last person ... she is still NN and will be held in prison until the 26th of january when she has her courtcase."

what prison was she taken to? Noise demo?


> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.