Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
.... 
.... - 23.01.2007 16:32

ah, ik dacht dat elke rechtse uiting er een was die bestreden moet worden?
ook al is het een absurd thema (dat is het elke keer..) is er ook maar 1 goede reden om er niet een tegengeluid tegen te laten horen?

Wat stoort de JL nu het meest? 
Marxist - 25.01.2007 19:47

Als ik het bovenstaande lees, vraag ik me af wat de Jonge Liberalen nu het meeste stoort...de leus "weg met het neo-liberalisme" of het feit dat neo-nazi's deze leus gebruiken als een manier om zichzelf legitimiteit te geven?

Als het de eerste reden is, is dat ronduit zot. Kennelijk geven de JL dan meer om hun geliefde kapitalisme, dan om het bestrijden van kapitalisme. Dat wil zeggen dat ze ook een tegendemo zouden organiseren wanneer anti-kapitalistische organisaties een demo zouden organiseren tegen het neoliberalisme.

Dat het dan vanzelfsprekend vanuit een andere invalshoek dan die van de neo-nazi's zou zijn, spreekt voor zich. Die gebruiken dit soort leuzen slechts als retoriek om zichzelf te proberen te presenteren als staand aan de kant van de arbeidersklasse.


> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.