Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
"Verslaan" is "berichten over" 
chunsa - 18.03.2007 02:51

Reactie op de link naar ravage digitaal. De link verwijst naar een artikel waar zogenaamde bewijsen worden geleverd dat kritiek op Wilders in de media 1 groot PvdA complot is. zucht.
Er staat o.a. te lezen:

"Onlangs hield de faculteit Communicatie en Journalistiek van de Hogeschool Utrecht een debat met de titel 'Hoe verslaan we Wilders?'. Onder andere Pieter Broertjes van Oranje (hoofdredacteur van de Volkskrant) en Ad van Liempt (voormalig hoofdredacteur van het televisieprogramma Nova) namen hieraan deel namens de Nederlandse pers. Broertjes en Van Liemp staan erom bekend verwoed aanhanger te zijn van de PvdA, de partij in het kamp der verliezers."

Diegene die dit heeft geschreven heeft niet zoveel kennis van de Nederlandse taal. Het werkwoord "verslaan" betekent behalve "winnen van iemand in bijv een wedstrijd" ook "verslag leggen van". De bijeenkomst over Wilders in Utrecht ging over hoe journalisten het beste kunnen berichten over Wilders. "Verslaan" had helemaal niets te maken met "overwinnen of demoniseren". Al die rechtse lui zijn paranoide. Ze zien dingen die er niet zijn. Of om met de woorden van hun grote vriendin Verdonk te spreken: Ze hebben een laag incasseringsvermogen of lange tenen.



With friends like these ... 
Miriyam - 17.03.2007 13:08




who needs enemies? Als ik sommige bijdrages op indymedia, en het oh zo verschrikkelijk slechte stuk van Ravage digitaal lees, is dit de eerste vraag die in me opkomt.

Voor sommige IS bashers--die kennelijk therapie nodig hebben om een of ander trauma te verwerken, is het vooral van belang om over het doel en de organisatoren heen te stappen en een weird soort sectarisme te uiten, voor de ander is het vooral belangrijk om via een nep-intellectualistisch omweg Wilder/Fortuyn Islamofobie te herhalen. So much for the definition of 'progrecssive left'... Gelukkig hebben we veel vrienden en bondgenoten bij STR, NBK, IS, GL, G=G, EAJG, SP etcetera om ons heen waarmee we de strijd tegen racisme aangaan, en al helemaal in plaats van te zeuren op internet fora terwijl Wilders al bijna 1 miljoen stemmers heeft.

Miriyam Aouragh
(ja ja, zucht, en STR en IS en ALlochtoon en Moslim en en en... laat die verrassingsmededelingen over de echte identiteit en politieke eigenbelang maar zitten en ga net als ik zo lekker genieten van de zon in het park...

E-Mail: m.aouragh@uva.nl
Website: http://samentegenracisme.nl
 
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.