Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
Antifa 
Auwtonoom - 22.06.2007 18:50

Goh wat fijn dat iemand het nodig vindt om voor de zoveelste keer anoniem te zeiken over anderssoortige initiatieven dan die van AFA. Wij hebben nix tegen AFA. En welke krakers spugen ons dan uit? Maar geef maar geen antwoord want solidariteit of veiligheid zijn blijkbaar niet woorden die je kent.

Veel plezier in je veilige blanke yuppen alternatieve pacifistische donkere pessimistische wereldje.......
nn 
nn - 22.06.2007 16:03

Ik vind het erg maf dat een groep die zich prefileert aotonome antifa te zijn niks doet ( behalve fascistische dingen zoals het in elkaar slaan van twee jonge nazis )en alleen maar eens per 6 maanden met zn drieen in een kroeg te gaan zitten zuipen.
Ook vind het het erg raar dat zij het beeld geven dat er een grote groep in utrecht rondloopt met dezelfde ideen terwijl iedereen ze uitkotst,jullie zijn met zijn drieen en doen helemaal niks voor de afa beweging.
Ik vind dat in en in triest!
Ga eens echt iets doen en stop ajb met het hebben van zo'n grote bek, jullie verpesten echt zoveel voor mensne die wel daadwerkelijk wat doen!

Vindnen jullie het gek dat jullie af en toe een klap op je smoel krijgen door mensen uit de kraakbeweging die nota bene jullie kameraden zijn, kameraden die jullie veraden hebben.


AAH 
AAH - 22.06.2007 17:13




Ik vind het een beetje jammer dat sommige mensen alleen maar lopen te zeiken tegen mensen die een andere weg willen varen dan de AFA en dat dan ook vervolgens nog eens op open fora gaan lopen spuien.

beetje zielig.
Verdeeldheid 
Defiance - 22.06.2007 21:23

Voor de zoveelste keer gereutel. Fijn dat je het niet eens bent met elkaar over dit soort meetings, dan ga je er niet heen. Ik persoonlijk ook niet, maar laten we elkaar in iedergeval niet afvallen zoals rechts dit doet. Dan zijn we zelf net zo stom bezig.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.