Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
Anti-Faschister schutzwall? 
Erich Mielke - 24.10.2007 00:46

Vreedzaam achter de
Vreedzaam achter de "Anti-Faschister Schutzwall"?

Het verschil tussen Stasi en SS: Staats Sicherheit?
Het verschil tussen Stasi en SS: Staats Sicherheit?

Wel wel wel...
Leven die opgewarmde lijken van het AVFN nog steeds?

Zo heette vroeger de Berlijnse Muur toch?

Anti-faschister schutzwall?

Het aantal dodelijke slachtoffers aan de Berlijnse muur is niet exact bekend. Een studie uit 2006 kwam tot een aantal van 125 slachtoffers die zonder twijfel konden worden geïdentificeerd en 81 gevallen waar nog twijfel was. Aan de kant van het Oost-Duitse regime vielen 8 dodelijke slachtoffers door vuurgevechten met (helpers van) vluchtelingen.

Jaaah, dat was altijd gezwelli bij de Genossen der VolksPolizei, de VoPo's. Het ganzenpassen hadden ze van de Nazi's, en ook de kekke uniformen deden in alles aan de gloriedagen van het Derde Rijk denken.

Ordnueng muess sein, nicht?

AVFN: wohlt ihr den Totalen Barbarei???

Ziek gheyl, die Commies....
:-(

Website: http://nl.wikipedia.org/wiki/Berlijnse_Muur
 
voor de andere visie 
nn - 23.10.2007 12:49

Als het alleen maar opstandelingen waren waar het rode leger tegen vocht hoe kan het dan zijn dat er de lente na kroonstadt er duizenden ongewapende burgers inclusief kinderen en baby's op de finse kust aanspoelde?
Ook even de andere visie op Kronstadt 
. - 23.10.2007 12:04

 http://www.lsp-mas.be/marxisme/kronstadt.html
Juist op dit moment 
Piet - 23.10.2007 21:15

Wat eigenaardig... toeval? nu vele arbeiders op aarde de 90ste verjaardag van de Oktoberrevolutie herdenken komen de media met hun anti-revolutionaire propaganda. De vraag is wat die lieden willen: socialisme of barbarij? Het is duidelijk dat de aanval op Lenin, grondlegger van het moderne Rusland, - en daarmede de eerste socialistische staat op deze planeet aangevallen moeten worden. Zelfs nu het socialisme teruggedrongen is, is het blijkbaar een gevaar en moet alles uit de kast getrokken worden om de klok terug te draaien. Laten alle progressieve mensen zich achter de oren krabbelen wie met dit soort uitzendingen 'gediend' is.

Website: http://www.afvn.nl
 
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.