Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
hef op! 
nn - 01.12.2008 16:10




als er een iemand is die de lijmpogingen in het vrankrijk conflict op alle mogelijke manieren heeft lopen saboteren, is het wel de hoofdredacteur van de grakra. dus hef jezelf maar zsm op.
Buiten de grachtenkrant 
yoghurt - 01.12.2008 10:38

Misschien is er animo om de Grachtenkant om te dopen in "Buiten de Grachtenkrant"?
Daar wordt en meer gekraakt en is het gezelliger, dus gewoon weer ouderwetsch meer geroddel!

Yoghurt.

Na ja ik heb een hersenbeschadiging, das misschien kraam ik nu onzin uit.
witboek 
vrmgvr - 02.12.2008 02:16

wellicht als het witboek af is kunnen we verder met het witblad.
maar eerst het witboek naar de drukker, inshallah morgen, en dan weer verder ploeteren.
In de tijd dat Indymedia trekken van geenstijl.nl begint te vertonen is een geschreven, doordacht blad wellicht meer dan wenselijk.

Kleine hoop ging eigenlijk uit naar de Grakra om maandelijks enkele artikelen uit het Witboek af te drukken... dan hebben we toch alweer genoeg kopij tot aan 2012...
sander is een hypocriet 
Che Fan - 01.12.2008 16:46

een paar jaar geleden werd een tuurkse hongerstaker doodgestoken door grijze wolven. Hij kraaide bijna van plezier omdat er een "communist" was vermoord. dat dergelijk tuig de redaktie van de grakra doet zegt iets over dat flutblad. Van mij hoefen ze het niet op te heffen, het is een incestieus scene blaadje alleen voor het ego van deze dolle hond.

blad 
nn - 01.12.2008 18:14

mmm. het moment is blijkbaar daar voor de grote afrekening.

Ik weet nog wel dat ik er voor het eerst achterkwam dat er zoiets bestond als de Graka. Fantastisch. Spannend. Leuk, een blad, met voorspelbare knipsels en spannende teksten. En dat gevoel is eigenlijk gebleven.

Ik hoop trouwens wel dat de hoofdredactrice niet van iedereen heel grote aandacht voor het Vrankrijkgebeuren verwacht. Ik bivakkeer al jaren met veel plezier buiten de grachtengordel. Dat er iemand kapot is geslagen is verschrikkelijk. Maar ik heb geen idee wie er allemaal rondlopen in Vrankrijk, wat daar precies de situatie is en wie het allemaal in de doofpot wil stoppen. Dus behandel Vrankrijk alsjeblieft niet als het centrum van het Nederlandse kraken waar iedereen zich nu mee zou moeten bemoeien want gelukkig heeft de kraakwereld geen centrum. Wel een blad. En hopelijk blijft dat en verandert het mee met wat voor spannends er allemaal nog gaat gebeuren. Maar anders komt er hopelijk wel weer iets anders want het is heus allemaal niet zo zelfdestructief en oncreatief.




Niet constructief 
Nico Niemeijer - 02.12.2008 09:07

Ik hoop dat het na alle eerdere beloftes van het ten grave dragen van de Grachtenkrant nu ook eindelijk zo ver komt. Kunnen de mensen die nog wat positieve energie hebben dat mischien in positieve, constructieve dingen gaan stoppen. Voorwaarde is dan wel dat de redactrice daar niet aan meedoet, want die draagt zo veel negatieve energie en wrok in zich mee, daar krijg je nix constructiefs mee gedaan.
Ouwe lullen moeten weg! Ouwe lullen staan alleen maar in de weg!
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.