Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
?! 
!? - 28.01.2009 10:17

! - 28.01.2009 04:14:
u trolt, leuk gerobeerd, maar toch
vrankrijk is geen gekraakt pand (meer)
Verfrissing? 
NN - 28.01.2009 10:51

"De merkwaardige manoeuvre om nu een nieuwe bargroep naar voren te schuiven, kan beschouwd worden als laatste stuiptrekking van een op zich idealistisch project dat als gevolg van een halsstarrige hang naar het verleden geen toekomst meer heeft."

Wat is dit voor een raar stuk!?

Als men een geheel nieuw initiatief daar begint met de kennis van de fouten in het verleden kan er toch iets geheel nieuws ontstaan? Ik snap niet zo goed wat het voor een zin heeft om luchtledige dingen te zeggen als "halsstarrige hang naar het verleden die geen toekomst meer heeft". Dit zijn werkelijk persoonlijke interpretaties.

Deze discussie loopt echt alleen maar raarder en raarder... iedereen denk een soort ultieme mening te hebben ofzo.
Nieuwe barploeg 
Linksdraaiende Yoghurt - 28.01.2009 01:55

Waarom niet de NVU vragen om een nieuwe barploeg? Die jongens van Blood and Honour willen vast achter de toog staan. Dan zou het er misschien nog wat vreedzamer er aan toegaan ipv met de nog fascistischere ploeg die op een onschuldig mens in timmerden ala de SA of Mosely's Blackshirts.

! - 28.01.2009 04:14

geweldsincidenten komen overal in de maatschappij voor.
Het is dan ook volkomen overbodig om n.a.v.een incident in de Vrankrijk te vermelden dat het hier een gekraakt pand betreft.
Ook is het mijns insziens irreel n.a.v.een incident wat heeft plaatsgevonden een geheel centrum te sluiten en hier alle medewerkers en bezoekers de dupe van te laten worden.
Op het moment dat een groep mensen een plek heeft weten te creeren waar verscheidene activiteiten worden georganiseerd waar vele mensen plezier aan beleven is het dan ook niet meer dan logisch dat deze groep mensen er alles aan zullen doen deze plek te behouden zoals het is.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.