english
nederlands
Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> contact > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
Search

 
All Words
Any Word
Contains Media:
Only images
Only video
Only audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI's complaint against Indymedia.nl
Courtcase Deutsche Bahn vs. Indymedia.nl
Topics
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Help
Tips for newbies
A short intro into Indymedia NL
The policy of Indymedia NL
How to join?
Donate
Support Indymedia NL with donations!
Lawsuits cost a lot of money, we appreciate every (euro)cent you can spare!

You can also direct your donation to Dutch bank account 94.32.153 on behalf of Stichting Vrienden van Indymedia, Amsterdam (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53)
Indymedia Network

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
This site is produced by volunteers using free software where possible.

The system we use is available from:mir.indymedia.de
an alternative is available from: active.org.au/doc

Thanks to indymedia.de and mir-coders for creating and sharing mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
Stop gratis 'meidenprik'
rietje - 03.03.2009 15:34

Maandag is de overheid op achttien plaatsen in Nederland begonnen met het vaccineren van meisjes tegen baarmoederhalskanker. Volgens Peter de Kort is het ethisch maar ook financieel onverantwoord deze vaccinatie gratis aan te bieden.




Ruim 380.000 meisjes tussen de dertien en zestien jaar zijn opgeroepen voor de zogenaamde inhaalcampagne. In een half jaar kunnen de meisjes drie prikken halen die nodig zijn om zich grotendeels te beschermen tegen de ziekte. Vanaf september dit jaar krijgen alle meisjes vanaf twaalf jaar het vaccin tegen baarmoederhalskanker toegediend.

Vrouwen krijgen baarmoederhalskanker na een infectie met het humaan papillomavirus (HPV). Er bestaan ruim honderd typen van dit virus, maar die kunnen niet allemaal kanker veroorzaken. Het vaccin zou werkzaam zijn tegen twee typen van het virus, die samen verantwoordelijk zijn voor 70 procent van alle gevallen van baarmoederhalskanker.

Met het gratis vaccinatieprogramma hoopt de overheid het huidige jaarlijkse sterftecijfer van circa 200 door baarmoederhalskanker op termijn te halveren. Dit lijkt een grote vooruitgang, ware het niet dat op dit moment alleen is vastgesteld dat het vaccin een HPV-infectie kan tegengaan, zonder dat is bewezen dat een virus de oorzaak is van baarmoederhalskanker.

De overheid licht de bevolking verkeerd voor door op internet en bij de schriftelijke oproepen te beweren dat het vaccin baarmoederhalskanker voorkomt. Opmerkelijk daarbij is dat een gratis vaccinatie voor jongens er niet inzit, met het argument dat er geen bewijs is dat het vaccin jongens beschermt tegen HPV.

lees verder:
 http://www.ravagedigitaal.org/2009/16/artikel.php

Website: http://www.ravagedigitaal.org
 

Read more about: natuur, dier en mens

supplements
oke..? 
RS! - 03.03.2009 18:19

Juah.. maaar waarom dat 'stop' meidenprik. Oke de communicatie is blijkbaar goed mis gegaan, en het werkt dus misschien niet op direct baarmoederhalskanker te vermijden. Maar de vacc. heeft wel nut.. En dat t gratis wordt gedaan is alleen maar een goed punt
gevaar 
nn - 03.03.2009 18:52

Maar de gevolgen van onterecht prikken kunnen nog groter zijn bij een aantal van de meisjes die al eerder met Gardasil zijn gevaccineerd. In 2008 heeft namelijk de Amerikaanse Food en Drugs Administration (FDA) berekend dat meisjes die al besmet zijn met HPV en toch dit vaccin toegediend krijgen 44,6 procent meer kans maken op de voorstadia van baarmoederhalskanker.

Verder heeft dit vaccin met name in de VS al vrij direct na vaccinatie tot tientallen doden, honderden gevallen van ernstige verlammingsverschijnselen en vele miskramen geleid. Dit moet genoeg aanleiding voor de Nederlandse regering zijn, sowieso de toelating van Gardasil serieus te heroverwegen.


Lees meer 
NN2 - 03.03.2009 19:41

En lees vooral  http://en.wikipedia.org/wiki/Human_papilloma_virus_(HPV)#Cancer waar wel meer dan een bron genoemd wordt.

Zoals zo vaak bij Ravage een ondermaats geschreven stuk gebaseerd op vage aannames en slechte research.
Christenfundi's 
XXX - 04.03.2009 12:05

Misschien moeten jullie je maar gaan aansluiten bij de streng gelovige in ons land. De christen-fundamentalisten zijn het namelijk ook tegen deze prik:

"De moeders van de 380.000 meisjes die dezer dagen een uitnodiging krijgen om zich te laten vaccineren tegen baarmoederhalskanker moeten ook vertellen dat een monogaam seksueel leven nog béter helpt, zegt de Nederlandse Patiënten Vereniging in het Nederlands Dagblad."

Hun motivatie ligt dan wel iets anders:

"De campagne zwijgt over de echte oorzaak van de verspreiding van HPV op grote schaal, namelijk het hebben van wisselende seksuele contacten. Het is waar dat tachtig procent van alle Nederlanders het virus oploopt. Van de mensen met een monogame relatie is dat maar tien procent."

En hun oplossing is wel te verwachten:

"Zoals vaker wordt ook hier zichtbaar dat een leefstijl in overeenstemming met Gods goede geboden in hoge mate beschermend werkt op de gezondheid."

Maar om die verschillen kunnen jullie vast wel heen.

(Bronnen:  http://www.katholiekgezin.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=1198&Itemid=1 en  http://www.nd.nl/artikelen/2009/februari/20/seksuele-opvoeding-beter-dan-vaccin )


En anders is er nog wel een andere partner in crime:
nieuws en wereld feiten spreekt over:
Vaccinatie, truc om te chippen:
...Hun doel is om elk mens op de planeet te microchippen en elk kind vanaf de geboorte. Dit is geen science fiction. Het gebeurt al. Natuurlijk komen ze daar niet mee naar buiten en zijn ze daar niet eerlijk over...

(Bron:  http://www.nieuwsenwereldfeiten.nl/BaarmoederHals.html )
Even pas op de plaats: Informeren en overwege 
Natasha - 04.03.2009 16:10

Ho ho, even pas op de plaats hier. 'Misschien moeten jullie je aansluiten bij christenfundi's als...'. Dat is even te kort door de bocht. Christenfundi's vinden ook dat je aids het beste kunt bestrijden door een zedig monogaam leven, moet je daarom iedereen die discussieert over vormen van aidspreventie maar naar de christenfundihoop verwijzen? er zijn christenfundi's tegen gentech, is iedereen die kritisch is op gentech een christenfundi? Er zijn christenfundi's die illegalen helpen, zijn dus...enz. Hallo! Voordat kritisch kijken naar deze vaccinatie in de Stapthorst en poliohoek, dan wel de antrozwevershoek geschoven wordt:


De critici van deze 'inhaalcampagne' vinden niet dat men a priori moet weigeren dochters in te enten, maar roepen op om je te informeren en niet klakkeloos de staatspropaganda hierbij aan te nemen. Lijkt me altijd een zinvol advies.

Even wat overwegingen om bij stil te staan:

-In augustus van afgelopen jaar zou de campagne nog in sept 2009 van start gaan. Ineens werd dat nu maart. Vanwaar de enorme haast? Met vierhonderd euro per vaccin zijn er enorme bedragen gemoeid met deze vaccinatie. Men proeft haast de druk van de farmaceutische lobby.

-Die haast is des te opmerkelijker, omdat een derde van de commissie van de Gezondheidsraad die advies moesten uitbrengen over opname in het Rijksvaccinatieprogramma, er helemaal niet voor was om dat te doen zonder verder onderzoek naar de effectiviteit op lange termijn, maar vooral de mogelijke bijwerkingen. Daar is nog veel te weinig over bekend. Bovendien zijn onderzoekers van het Erasmus Medisch Centrum die zich met specifiek deze vaccinatie hebben beziggehouden zelf van mening dat er nog te weinig bekend is over mogelijke neveneffecten.

-Er wordt helaas jaarlijks bij zo'n zeshonderd vrouwen baarmoederhalskanker geconstateerd. Dat is spijtig, maar helemaal niet zo veel. Dankzij het uitgebreide screeningsprogramma wordt het overgrote deel van wat bhk zou kunnen worden (abnormale celgroei tgv HPV) voortijdig opgespoord en behandeld. Er overlijden nog altijd zo'n 200 vrouwen pj aan bhk in Nederland. Wederom, spijtig. Maar niet zo veel. Vaccinatie zou ongeveer de helft mogelijk voorkomen. Dat is 100 pj. Is het daarom nodig om alle meisjes tussen de 12 en 16 in te enten met een middel waar nog allerlei haken en ogen aan zitten?

-Men gaat er voor het gemak van uit dat meisjes die nog niet seksueel actief zijn ook nog geen draagsters van HPV kunnen zijn. Maar HPV kan ook met vingers enz overgebracht worden. Bovendien zullen sommige vijftien-zestienjarigen verzwijgen als ze wel seksueel actief zijn. Dan wordt het risico op bhk dus groter ipv kleiner door de vaccinatie.

-schijnzekerheid: De vaccinatie biedt maar bescherming tegen twee -de meest voorkomende- 'strains' van HPV, verantwoordelijk voor 70% van de bhk, terwijl er vijf soorten HPV zijn. 'Vaccinatie tegen baarmoederhalskanker' zoals het gebracht wordt in de voorlichting is dus incorrect.

-Nog meer schijnzekerheid: Door vaccinatie is het aannemelijk dat men gaat denken dat een regelmatige screening minder belangrijk is. Niet alleen individuele vrouwen zouden dat kunnen gaan denken, ook verzekeraars, overheden, enz zouden langzamerhand die kant wel op kunnen neigen, zeker waar op den duur kostenbesparing gemoeid is. Men kan ook de andere kant op denken: Een deel van het astronomische bedrag dat met deze vaccinatie is gemoeid, besteden aan nog betere (vroegere) screening én vooral: hygienevoorlichting. Want:

-In feite moeten al deze meisjes nu ingeënt worden vanwege een falende hygiene bij mánnen. Om het even grof te zeggen: Het zijn vooral vieze vingers en pikken die HPV verspreiden. Waarom niet bhk en HPV vooral bestrijden door een betere hygienevoorlichting aan jongens en mannen? Die is nu nagenoeg afwezig.

Tot slot: Het betreft hier een uniek middel, omdat het dus ook op basis van gentechnologie is. De genetische code van je dochter wordt dus voorgoed veranderd. Wat betekent dit? Hierover wordt niets gezegd in de voorlichting.

Onder de meisjes worden ipods verloot en ze worden geincenteerd te komen door leuke agendastickers, enz enz. Alle info is populair gericht aan de meiden zelf. De ouders worden nagenoeg buiten spel gezet...









-


Info Desiree Röver 
DR - 04.03.2009 16:20

Antwoord aan de meisjes (13 tot 16 jaar) die een oproep kregen
voor vaccinatie met het HPV-vaccin Cervarix
(humaan papillomavirus typen 16 en 18)
Geschreven door Désirée L. Röver,
medisch research journalist, en auteur van het boek
Baarmoederhalskanker, HPV-vaccins als een ’deus ex vagina’
(Ankh Hermes, mei 2009, ISBN 978.90.202.0327.1)


In Nederland wordt per september 2009 via het Rijksvaccinatieprogramma aan
alle meisjes van 12 jaar het GlaxoSmithKline HPV-vaccin Cervarix aangeboden.
Voor de meisjes tussen 13 en 16 jaar is er vanaf februari 2009 een
’inhaalcampagne’ van start gegaan. Deze wordt in opdracht van het RIVM
uitgevoerd door de regionale GGDen, die deze taak naar eigen inzicht mogen
invullen.

Deze drie prikrondes per meisje, met het duurste ’gratis’ vaccin ooit, komen in
werkelijkheid ten laste van de belastingbetaler.

Zowel in de RIVM-uitnodigingsbrief, ondertekend door prof. dr. R.A. Coutinho,
alsook in de folder en op de bijbehorende website www.prikenbescherm.nl
wordt het HPV-vaccin ten onrechte een ’inenting tegen baarmoederhalskanker’
genoemd.

Deze omschrijving slaat enkele essentiële stappen in de realiteit over: de vaccins
zouden immers hoogstens kunnen beschermen tegen een infectie met de humaan
papillomavirus (HPV) stammen 16 en 18, de HPVs in het vaccin.
Ten eerste gaan de meeste HPV-infecties vanzelf weer over.
En ten tweede zijn aan de ontwikkeling van een HPV-infectie tot
baarmoederhalskanker aanzienlijke voorwaarden verbonden, zoals genetische- of
chromosoomveranderingen (Matthias Dürst, universiteit van Jena).

De brief die de GGD Regio Nijmegen verstuurt, spreekt de vaccinkandidaten
populair aan met ’meiden’, en eindigt met de belofte dat ’na de derde prikronde
onder alle meisjes die zich hebben laten inenten, vijf iPods worden verloot’…
De motivatie voor dit merkwaardige regionale GGD-initiatief: ”Om binnen de
campagne voldoende bescherming te realiseren, is het van belang dat de meisjes
alle drie de prikken halen. De GGD’en leveren op verschillende manieren
inspanning om de meisjes hiertoe te motiveren. Hoe zij hieraan invulling geven,
is de keuze van de lokale GGD’en zelf”, aldus Loes Hartman,
communicatieadviseur GGD Nederland.

Het uitgangspunt is kennelijk dat de vaccins veilig zijn.
Feit is, dat de injecties nogal pijnlijk kunnen zijn, hetgeen de aangewezen twee
extra toedieningen geen prettig vooruitzicht maakt.

WAT BETREFT DE VRAGEN ROND DEZE HPV-VACINATIES:
Lees – vóór vaccinatie! – de Cervarix productinformatie.
Bekijk (met je ouders) op  http://www.kidsfeeling.nl/ het filmpje HPV-vaccinatie.

En verder kan ik alleen maar zeggen wat ik, gebaseerd op mijn intensieve
research, zou doen als ik een Nederlands meisje was en nu over deze HPVvaccinatie zou moeten beslissen:

IK ZOU IEDERE VACCINATIESPUIT MIJDEN.
EN IK ZOU HÉÉL VER WEG BLIJVEN VAN DEZE HPV-VACCINS.

De volgende punten zijn goed om te weten vóór HPV-vaccinatie:

HPV-vaccinatie is losgebarsten in uitgerekend die landen waar
baarmoederhalskanker een hekkensluiter is, dankzij uitstrijkjes binnen
gestructureerd bevolkingsonderzoek.

Let wel: Met èn zonder HPV-vaccins: deze uitstrijkjes blijven altijd nodig!

Het verband tussen een HPV-infectie en baarmoederhalskanker is een aanname.
De vaak herhaalde term ’een noodzakelijke oorzaak’ is geen wetenschappelijk
bewijs.

Dr. Elizabeth R. Unger, hoofd van de Papillomavirussectie van de Amerikaanse
Centers for Disease Control and Prevention (CDC), gaf in een presentatie in
2001 kristalhelder aan: ”Een HPV-infectie is op zich onvoldoende voor de
ontwikkeling tot baarmoederhalskanker.” Ergens onderweg is dit in de tekst van
Gardasil’s FDA-goedkeuring in 2006 geruisloos veranderd in: ”HPV is de
oorzaak van 70% van alle gevallen van baarmoederhalskanker”…

In de aankondiging van deze FDA-Gardasilgoedkeuring staat: ”Hoewel de
studieperiode niet lang genoeg was voor het zich ontwikkelen tot
baarmoederhalskanker, gelooft men dat het voorkómen van deze
voorloperlaesies hoogstwaarschijnlijk de preventie van baarmoederhalskanker
tot gevolg heeft.”
In het advies van de Gezondheidsraad: ”Het vaccin is zeer effectief tegen de
voorstadia van baarmoederhalskanker [de basis voor deze stellling is 'het kritisch
bevragen van de producent', DLR] . Het is zeer aannemelijk dat daarmee
baarmoederhalskanker ook wordt voorkomen.” (RIVM, Vaste Prik, HPV-Special, dec.
2008(04):4).

Uit onderzoek is bekend dat een HPV-infectie meestal vanzelf weer verdwijnt.
Waarom dat bij een heel enkele vrouw niet gebeurt, is onbekend.

Een verrassende Gardasilstudie-uitkomst is: Meisjes/vrouwen, op het moment
van vaccinatie met de HPV-vaccinstammen besmet, lopen maar liefst 44,6%
meer kans op het ontwikkelen van baarmoederhalskanker…
Voorafgaand aan de vaccinaties worden ontvangsters niet op aanwezigheid van
deze HPV-stammen getest.

De HPV-vaccins Gardasil (Merck) en Cervarix (GSK) zijn gebaseerd op
genetisch gemanipuleerde virusonderdelen (virus gelijkende partikels, VLPs,
virus manteleiwitten).
De Amerikaanse arts dr. Bill Deagle ( www.nutrimedical.com ,
www.clayandiron.com ) zegt over deze nooit eerder in de natuur
voorgekomen entiteiten: ”De DNA-inhoud voegt zich in in het gastheer-DNA,
en in die zin is het vaccin dus levend. Het maakt genetisch gemodificeerde
gastheren [lees: genetisch gemanipuleerde meisjes en vrouwen]. Het is een
gencassette met schakelgenen die epigenetisch [vanuit externe omstandigheden]
genen kunnen aan- en uitzetten die onvruchtbaarheid teweegbrengen, autoimmuniteit,
en kanker met abnormale orgaanontwikkeling.”
Ook dr. Rebecca Carley ( www.drcarley.com ) benadrukt: ”We gaan een enorme
toename zien in onvruchtbaarheid en baarmoederhalskanker.”
En: ”Deze HPV-vaccins veranderen de menselijke genetische structuur.”
De vaccins zijn niet op deze kankerverwekkende en genotoxische eigenschappen
getest.

Deze HPV-vaccins lijken daarmee aanzienlijk gevaarlijker dan een HPV-infectie…
Behalve een gevaarlijke hoeveelheid van de zeer giftige stof aluminium
[hersengif] bevatten beide HPV-vaccins ook andere substanties die absoluut niet
in het menselijk lichaam of de bloedstroom thuishoren. Zoals de vreemde
eiwitten, afkomstig van het kweekmedium waarin de virusgelijkende partikels
(VLPs, basis van de HPV-vaccins) zichzelf konden samenstellen – bij Gardasil
gisteiwitten, bij Cervarix eiwitrestanten van insectencellen. Deze eiwitten kunnen
in het lichaam op de korte termijn een anafylactische shock veroorzaken, en op
de langere termijn uiteenlopende auto-immuunreacties.

De geheime adjuvansformule (hulpstof) in Cervarix, AS04 (patent EP 1.126.876
B1 tot 8 oktober 2019) is een combinatie van een aluminiumzout en
monofosforyllipide A (MPL). In een vaccin toegepast, vertraagt een lipide (olie/
vet) de absorptie van de desbetreffende ziekteverwekkende substanties, maar is
vooral bedoeld om het immuunsysteem te stimuleren. Dat maakt deze olieadjuvantia
echter dusdanig giftig dat hun gebruik is beperkt tot dieronderzoek.
Wetenschappers weten al sinds 1950 dat lipide adjuvantia in vaccins permanente
orgaanschade en onomkeerbare auto-immuunziekten kunnen veroorzaken.
Gary Matsumoto, Vaccine A, ISBN 978.0465.044009, www.vaccine-a.com

In alle landen waar al eerder met HPV-vaccinaties werd begonnen, hebben vele
zeer ernstige negatieve effecten plaatsgevonden. Zowel met Gardasil (in
Amerika, Australië, en bijvoorbeeld Spanje), als met Cervarix (Engeland).
Een document van de Food and Drug Administration (FDA, lijkt op ’ons’
RIVM) meldt dat sinds de invoering van dit vaccin in Amerika in juni 2006,
Gardasil gemiddeld één dode per maand heeft gekost. – naast allerlei andere
ernstige gevolgen, waaronder de polio-achtige verlammingsziekte Guillain-Barré,
die ook voorkomt na toediening van andere vaccins. Controversial HPV Vaccine
Causing One Death Per Month: FDA Report. Melding tot januari 2008 van 140 ’serieuze’
negatieve reacties, waaronder 27 ’levensbedreigende’ gevallen, 10 spontane abortussen, en 6
gevallen van de slopende verlammingsziekte Guillain-Barré Syndroom.
 http://www.lifesitenews.com/ldn/2008/jul/080703...

En overal ter wereld haasten zowel de vaccinproducenten, als de desbetreffende
verantwoordelijke medische autoriteiten zich om ieder oorzakelijk verband tussen
vaccin en schadelijke gebeurtenis te ontkennen.

Het Amerikaanse National Vaccine Information Center (NVIC) heeft de
negatieve effecten door Gardasil vergeleken met die van het meningitisvaccin
Menactra. Gardasilinjecties leverden 30 maal meer meldingen op, waaronder
bijna driemaal meer Eerste Hulp bezoeken (ruim 5.021) , viermaal meer
sterfgevallen (29), 7 maal meer gevallen van invaliditeit (261), en ruim driemaal
meer rapportages van flauwvallen.
Mede-NVIC-oprichter Barbara Loe Fisher: ”Dankzij dit rapport weten we nu dat
er meer reacties en sterfgevallen in verband staan met Gardasil, dan met welk
ander vaccin dan ook, gegeven in dezelfde leeftijdsgroep.”
 http://www.nvic.org/Downloads/NVICGardasilvsMen...

Het NVIC startte in februari 2009 de handtekeningenactie voor een petitie die de
President en het Congres verzoekt om het instellen van een officieel onderzoek
naar de Gardasildoden.  http://www.thepetitionsite.com/14/investigate-g...
now

In februari 2009 haalde Spanje 76.000 doses Gardasil van de markt nadat twee
meisjes in Valencia enkele uren na hun HPV-vaccinatie in de intensive care
waren beland. Inmiddels gaat het prikken in alle regio's onverminderd voort.
HPV-vaccins zijn bedoeld voor een ziekte die zich gedurende 10 tot 35 jaar
ontwikkelt. Tijd genoeg dus voor uitstrijkjes! De bescherming die de HPVvaccins
zouden bieden tegen HPV-infectie, houdt hooguit 5,5 jaar aan [=de duur
van de gedane studies]. Herhalingsinjecties zullen dus nodig zijn – met alle
risico’s van dien. Herb Newborg, The Tragic Truth behind the Gardasil Nightmare,
 http://www.naturalnews.com/025613.html

raar 
nmgn - 05.03.2009 18:06

Toevallig heb ik per ongeluk van de GGD een brief gekregen met daarin de oproep om me te melden voor deze prik terwijl ik toch echt een jongen ben.

supplements
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.