Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
Tattoo 
NN - 13.05.2009 22:46

Ik vind het schokkend om dit bericht te vinden op Indymedia.
Het is niet goed als mensen gemakkelijk worden gegroepeerd door media en justitie. Extreemlinks, Islamitisch, Extreemrechts etc.
Negatieve publiciteit voor extreem-rechts is in mijn ogen positief, maar overhaaste conclusies trekken en mensen een motief of een groepering toekennen is nooit goed. Als het klopt dat hij nazi-symboliek had getatoeërd, betekent dit niet dat hij vanuit deze ideologie handelde. Dit betekent ook niet dat dit een motief is.
Als ik een bank beroof en ze vinden anti-kapitalistische flyers bij mij thuis, betekent dit niet dat ik daarom deze bank beroofde. En dat er dus een anti-kapitalist achter zat. Ik kan ook gewoon geld nodig hebben en/of deze flyers in mijn hand gedrukt hebben gekregen.
Voor de media en/of justitie zijn dit wel redenen om meer over mensen met dezelfde ideologie te weten te komen.
Ik vind het vervelend dat er op Indymedia (en andere media) in wordt gesprongen op dit bericht. Denk eens na. Als het bij deze persoon zo makkelijk gaat om hem in een hoek, met ideologie en misschien wel motief te plaatsen, is dat voor niemand goed toch?
Smullen 
Karel - 13.05.2009 14:25

Ja, als dat waar zou zijn! Dat zou smullen zijn voor de gemiddelde indy-bezoeker! Wat is eigenlijk het verschil dan, in de reacties hier als het werkelijk een extreen rechts figuur zou zijn, in vergelijking met de reacties elders als het een moslim zou zijn? De pot verwijt de ketel. Lekker hypocriet.
de ketel ziet bruin 
de pot - 13.05.2009 14:50

wel bij deze effe mededelen dat in belgie door vlaams belang leden groepen zijn opgericht die constant bezig zijn met lezersbrieven schrijven onder verschillende pseudoniemen , reacties op het internet te posten enzovoorts . dit is aan het licht gekomen toen bleek dat dezelfde persoon met veel verschillende pseudoniemen door de mand viel . dit in contrast met wat reacties van mensen op indymedia hier .
Zijn ze nou helemaal 
Tim Baarvleek - 13.05.2009 14:52

Gaan die nazies na McDonalds en circusdieren nu ook al de strijd tegen de monarchie opeisen?
@nn 
GI - 14.05.2009 08:53

De 'aanvulling' van nn is tekenend. Natuurlijk doet het ertoe als die vent extreemrechtse ideeen had. Hij heeft zojuist een van de meest opzienbarende misdaden sinds jaren gepleegd en zeven mensen gedood. Als er niets van de dader bekend is, maar hij blijkt een ss-rune in zijn nek te hebben zitten (wat nog moet blijken) gaan er natuurlijk alarmbellen rinkelen. Merkwaardig blijft dat we nog steeds verder niets weten: wat vooor tatoos had'ie nou, en wat stond er op dat briefje? Als het een fascist was, zou dat bekend moeten worden.
kleding en kapsel wijzen op extreem-rechts 
nn - 13.05.2009 14:14

"Ook zou de bron van de Nationale Recherche hebben vernomen dat broek, schoenen en kapsel van Karst T. wijzen op extreem-rechtse voorkeur"

 http://www.depers.nl/binnenland/306727/Tattoos-Karst-T-extreem-rechts.html
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.