english
nederlands
Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> contact > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
Search

 
All Words
Any Word
Contains Media:
Only images
Only video
Only audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI's complaint against Indymedia.nl
Courtcase Deutsche Bahn vs. Indymedia.nl
Topics
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Help
Tips for newbies
A short intro into Indymedia NL
The policy of Indymedia NL
How to join?
Donate
Support Indymedia NL with donations!
Lawsuits cost a lot of money, we appreciate every (euro)cent you can spare!

You can also direct your donation to Dutch bank account 94.32.153 on behalf of Stichting Vrienden van Indymedia, Amsterdam (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53)
Indymedia Network

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
This site is produced by volunteers using free software where possible.

The system we use is available from:mir.indymedia.de
an alternative is available from: active.org.au/doc

Thanks to indymedia.de and mir-coders for creating and sharing mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
Dagje uit op de opendagen van de luchtmacht
rosa - 21.06.2009 22:47

220.000 duizend mensen hebben de luchtmachtdagen bezocht en genoten van de herrie,mooie weer en de geweldige vliegtuigen.

Zaterdagmiddag ben ik een kijkje gaan nemen op de luchtmachtbasis te Volkel.
Een enorm aantal mensen kwamen op deze dag af en waren bezakt en bepakt met stoeltjes,koelboxen ,kinderwagens en bolderkars vol met spullen.
Jonge kinderen in militaire outfit en plastic wapens waren geen uitzondering.
Ik wilde net zoals op de landmachtdagen een ander verhaal van de oorlog laten zien en bedacht dat mijn tactiek om toestemming tot het showen van mijn materiaal een beter resultaat zou opleveren dan uit mijzelf alles te etaleren.
Op met mijn tas met materiaal naar het eerste stand waar van alles en nog wat te doen was,ik vroeg waar de vliegtuigen hun bommen zouden afgooien,waar ik de kinderen onder het puin zou zien en waar de kapotte wijken te zien waren. Men leek het niet zo goed te begrijpen en wederom werd ik net zoals op de landmachtdagen naar de persvoorlichter gestuurd.
Mijn aanwezigheid werd gelijkt door gebeld en ik kreeg wat militaire begeleiding op afstand. Bij de diverse stands heb ik het zelfde gevraagd en bij de militaire die kinderen schminkten heb ik gevraagd of zij ook kinderen zonder ledematen konden schminken of kinderen die besmet waren geraakt door DU. Verwarring al om.
Binnen een grote tent kon met schieten als sport . Het schieten mocht alleen vanaf 16 jaar en op de vraag of ook jongere kinderen zouden mogen schieten kreeg ik als antwoord dat het wapen voor die kinderen te zwaar zou zijn.
Bij de stand die het milieu hoog in het vaandel had staan ,heb ik ook wat vragen gesteld. De man werd helemaal zenuwachtig en hoorde niet bij defensie,was een onafhankelijke partij en werkte alleen met allerlei organisaties samen.
Na heel wat gelopen te hebben en de achtervolgers op afstand ,ben ik toch het gesprek aan gegaan om eindelijk de persvoorlichter te vinden.
De achtervolgers hadden versterking gekregen van de marechaussee die mij verzocht mee te gaan voor controle.Controle van wat en met welk gevolg?
Ik moest het terrein verlaten want een kritische geluid op het feestje was niet de bedoeling.
Op de vraag hoe het zat met mijn vrijheid van meningsuiting kreeg ik als antwoord"niet vandaag,zij hebben nu een feestje en u morgen weer".
Buiten het terrein mocht ik doen wat ik wilde doen.
Uren heb ik daar gezeten met teksten tegen de oorlog,slachtoffers van oorlog en DU . Duizenden mensen zijn mij gepasseerd,velen met afgewend hoofd,nieuwsgierige kinderen en sommige die mijn actie combineerde met de luchtmacht.Kinderen die vroegen wat er met het kind op de foto zonder armen en benen was gebeurd en dat toch wel heel zielig vonden.
Het leek wel of men de link tussen de vliegshow en oorlog niet wilde maken ,het was een gezellig uitje voor hen ,niets meer niets minder.
Triest dat mensen niet kunnen of willen nadenken. Opmerkingen dat de wereld te overbevolkt was,het toch vredesmissies waren of anders hadden wij Russisch gesproken.
Na twee uur zitten kwam er ineens een politie man die mijn spullen begon te pakken en zei dat ik weg moest of gearresteerd zou worden.
Twee uur met constant politie die mij passeerden kwam men met een noodverordening.
Deze agent bleek de hulpofficier van justitie te zijn en vond mijn teksten niet goed en zou die in beslag nemen"die krijgt u nooit meer terug".
Ik in de auto ,pislink maar overtuigd dat ik een statement moest maken .
Mevrouw heeft u niet goed geluisterd vroeg de jonge agent naast mij,nou ik vloog uit mijn vel . Later heb ik nog wel gevraagd of het niet opletten op vredesactiviste en hen zo lang voor de poort laten zitten,consequenties zou hebben voor hen,zij hadden toch hun werk niet goed gedaan! Ach dat zou wel meevallen ,maak u maar niet ongerust.
Na 2 uur in een cel gezetten te hebben mocht ik een verklaring afleggen en kreeg ik alles maar dan ook alles terug.
Hopelijk krijg ik een bekeuring voor wat dan ook zodat ik via de rechter kan aantonen dat de politie buiten zijn boekje ging en dat hij willens en wetens mijn kritiek niet wilde op die dag en die plek.
Weer een bewijs dat kritiek op defensie ongewenst is en dat alles in het werk wordt gesteld om van open dagen een groot feest gemaakt wordt. Een groot feest in het kader van vrede en veiligheid.


fotos volgen .
 

Read more about: militarisme

supplements
some supplements were moved to the "ruis" page
Belgisch verbod U-wapens van kracht 
Henk (Laka) - 22.06.2009 12:05

Gisteren, 21 juni, werd een Belgische wet van kracht die het gebruik van verarmd uranium in alle conventionele wapens en bepantsering verbiedt. Het besluit werd in 2007 genomen nadat het parlement daartoe unaniem voor had gestemd. De wet verbiedt tevens alle overheidsinvesteringen in bedrijven die deze wapens fabriceren.

Drie leden van de VN-Veiligheidsraad blijven echter ontkennen dat er enig verband is tussen het gebruik van uraniumwapens en gezondheidsklachten. In december 2008 probeerden de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, samen met Israel, een resolutie te blokkeren die het Internationaal Atoomenergie Agentschap (IAEA), de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de VN-milieuorganisatie (UNEP) oproept hun verouderde stellingnames over de wapens te herzien in het licht van nieuwe gegevens over hun mogelijke schade aan de volksgezondheid. De resolutie werd ondersteund door 141 staten, waaronder NAVO-lidstaten zoals Duitsland, Italië en Finland. Eerder dit jaar aanvaardde de NAVO de noodzaak om het gebruik van verarmd uranium opnieuw te bekijken en dat ze zich zal schikken naar het besluit van de WHO als het volgend jaar een nieuwe raming publiceert over de laatste onderzoeken.

Campagnevoerders en wetenschappers blijven echter bezorgd of de WHO wel een onafhankelijk en wetenschappelijk evenwichtige visie zal geven over de kwestie. De vorige verklaring van de organisatie over verarmd uranium in 2003 werd onomwonden bekritiseerd voor het buitensluiten van ‘peer-reviewed’ gegevens die aantonen dat uranium genotoxisch is oftewel in staat is DNA te beschadigen en daardoor mutaties veroorzaakt die kunnen leiden tot kanker. In het eerste concept van dat rapport werden aan deze publicaties gerefereerd, maar later werden ze verwijderd, klaarblijkelijk op aandringen van het management van de WHO.

Ondertussen trekt staatsecretaris de Vries zich niets aan van het overvloedige bewijsmateriaal dat bestaat over de schadelijke effecten van verarmd uranium en wil hij eerst harde bewijzen zien voor een causaal verband. Als dat met asbest was gebeurd, had de Nederlandse overheid te maken gehad met schadeclaims van asbestslachtoffers die vele malen hoger zouden liggen dan nu het geval is. Van slechts enkele gezondheidsproblemen die verband houden met asbest is pas recent een oorzakelijk verband met asbest aangetoond.


propaganda versus eerlijkheid rondom oorlog 
Rosa - 22.06.2009 18:13

Eric,ik weet niet waar jij het vandaan haalt dat de foto's traumatisch zouden zijn en de gevechtsvliegtuigen niet.
Het zou defensie sieren als zij de andere kant van de oorlog zouden laten zien,juist de andere kant zodat oorlog geen romantische gebeurtenis is maar leed en ellende.
Jammer dat je de tekst van Jos Linnenbank niet hebt gezien of gelezen.
Ernstig is het dat iedereen wil dat men wereldwijd vrijheid van meningsuiting en vrijheid van demonstratie heeft. Zelf de zaakgelastigde van Iran wordt op het matje geroepen en het volk wordt gesteund in hun eis voor vrijheid van demonstratie en meningsuiting maar ik mag voor het zelfde recht op vrijheid in een cel zitten.
Jouw bericht mag blijven staan wat mij betreft. Raar is het wel dat je een foto traumatisch vind terwijl dit in het echt gaande is. Het kind van de foto is een Irakees kind wat zwaar gewond is geraakt in een illegale en misdadige oorlog waar wij aan mee hebben gedaan.
Waarom is het kijken naar een foto traumatisch maar het mee maken zoals dit kind niet?
De rechter zal uitmaken of mijn materiaal reden tot arrestatie was.
TEKST ERIC
Zo toch ingegaan op de uitnodiging, gelukkig hoefde we je niet met harde hand te verwijderen en was je verstandig genoeg enigszins mee te werken.
Wat niet echt slim was is het laten zien van schokkende beelden aan kinderen.
De vredesbeweging deinst er blijkbaar niet voor terug elk middel aan te grijpen hun gelijk te halen desnoods door kinderen te traumatiseren met dergelijke foto's, foei Rosa.

De overheid deinst niet terug om de bevolking voor te liegen over zogenaamde vredesmissies,de overheid deinst niet terug om zijn personeel bloot te stellen aan wapens met verarmd uranium ,de overheid deinst niet terug om jongeren te werven voor VOC oorlogen en als zij daardoor PTSS krijgen dan is de overheid niet thuis. De overheid is in staat om mensen met een kritisch geluid met geweld van een defensie terrein te verwijderen en niet in staat enig antwoord te geven op de gevolgen van oorlog
Reactie op Rosa 
Eric - 22.06.2009 23:31

Rosa, je doet net alsof de bezoekers aan deze open dagen niet voor zichzelf kunnen denken.
Ik bespeur dezelfde gedachtengang bij meer vredes/milieuactivisten, allemaal hebben jullie dezelfde zendingsdrang om jullie waarheid op te dringen aan "de massa".
Een erg elitair en ergelijke karaktereigenschap in mijn ogen.
De gemiddelde Nederlander kan prima voor zichzelf uitmaken wat hij goed en slecht vind, daar heeft hij jullie en ook de Nederlandse regering niet voor nodig.
De informatie ligt tegenwoordig voor het oprapen op Internet en vele andere bronnen die objectiever zijn dan het linkse geluid wat ik hier lees.

Ik, en met mij de meeste ouders, zitten niet te wachten op een zendeling die schokkende foto's toont aan de kinderen.
Ouders zijn wijs genoeg om kinderen uit te leggen dat oorlog iets verschrikkelijks is maar soms (helaas) nodig is om juist kinderen een beter toekomst te geven.
Denk jij dat een Afgaans meisje naar school mag van meneer Taliban.
Of denk jij dat een leraar les mag geven aan meisjes zonder bang te hoeven zijn dat hij word opgehangen door de extremisten.
Weet je wat er gebeurd met een vrouw die onder het Taliban bewind is verkracht?
Die kan worden gestenigd omdat ze sex heeft gehad met andere mannen dan haar eigen man.
Ik kan me niet voorstellen dat jij dit goedkeurt.
Maar de Taliban laat zich niet wegpraten door argumenten en een goed gesprek, dat gebeurt dus op de harde manier.

De jongeren die kiezen voor een baan bij defensie kiezen daar zelf voor, niemand dwingt ze daartoe.
De meeste van hen zijn dermate geintreseerd in het militaire vak dat ze ook weten welke risico's er mogelijk aan kleven.
Ook hier is de hoeveelheid informatie op internet groot.

Voor het gemak vergeetje bij je tirade over defensie dat zij ook veel levens gered hebben in de humanitaire en andere missies.
Met het zelfde gemak vergeet je de duizenden onschuldige slachtoffers (dus ook verminkte kinderen) die het terrorisme heeft gemaakt.
Dat zelfde terrorisme word bestreden door het door jouw verfoeide defensie en zijn medewerkers.

Het feit dat je verwijdert bent van een militair terrein heeft niets te maken met de vrijheid van meningsuiting, je bevond je op "eigen terrein" dus heeft Defensie het volste recht een ieder te verwijderen die hij daar niet wilt hebben.
Wat zich op de openbare weg afspeelt is aan de politie en niet aan defensie.



propaganda versus eerlijkheid rondom oorlog 
Rosa - 23.06.2009 00:23










Aangezien de media niet echt de waarheid achter de oorlog in Irak en Afghanistan onderzoekt of publiceert,zij hebben het vaak te druk met de hype van de dag ,en mensen niet de moeite nemen om achter de waarheid te komen is elk protest tegen een oorlog noodzakelijk.
Hoe is het met de miljoenen mensen in Afghanistan die honger hebben,hoe zit het met de zogenaamde wederopbouw in Irak en Afghanistan ?
Waarom heeft Paul Bremer Irak geprivatiseerd zodat Amerikaanse bedrijven volop geld kunnen verdienen en de winsten mee kunnen nemen naar de VS?Hoe zit het daar met de vrouwenrechten,gezondheidszorg,onderwijs en publieke zaken?

Hoe zit het met de oliecontracten waar men nu een aardig potje om vecht in Kirkuk en andere plaatsen ?
Hoe zit het met Monsanto in Irak,Monsanto die genetisch gemodificeerde zaden heeft geïntroduceerd waardoor de bevolking van Monsanto afhankelijk is?
Hoe zit het met de pijpleidingen die door Afghanistan moeten komen,zijn de woorden van Dick Berlijn die enkele mensen waaronder ikzelf,persoonlijk hebben gesproken . Hoe zit het met de vervuiling van Irak met DU en alle gezondheidsrisico's van dien?
Waarom wil de Heer Wientjes zo graag zijn Christelijke hart laten spreken in Afghanistan,omdat hij geld wil verdienen,niets meer niets minder. Een geweldig strategisch punt waarbij de gehele omgeving voorzien kan worden van westerse producten.
Al eens op CIAfactbook gekeken wat er allemaal in de grond zit daar in het verre Afghanistan? Dat Afghanistan een buffer kan zijn tussen China en Rusland .
Al eens de geschiedenis gelezen van Afghanistan en de strijd die de Russen daar hebben geleverd,de taliban die toen met alle middelen is gesteund tegen de Russen?
Maar de cijfers over de honger in de wereld zijn weer bekend gemaakt1.02 miljard mensen lijden honger en wij willen alles doen om ons luxe leventje te behouden ook al kost dat een oorlog.
Nee de meeste mensen zoeken geen informatie op ,lezen slechte kranten en zijn te druk met hun eigen bestaan en 1 keer per jaar naar de openluchtmachtdagen van defensie.
Een team een taak en dat brengt een soort verbroedering alsof men bij de verkenners zit . Lintjes,medailles en mooie woorden op veteranendag hoe triest als men tot zich door laat dringen dat de oorlog een leugen was.

Met bommen geef je de bevolking geen eten,met bommen vernietig je alles.
Al het geld wat gestopt is in de oorlog tegen Irak en in Afghanistan had op een constructieve manier besteed kunnen en moeten worden maar dat zou de wapenindustrie geen goed plan hebben gevonden.
Het is triest dat de aanwezige bezoekers niet de link willen leggen tussen de vliegshow en oorlog. Jongeren kiezen voor spanning en het verkennersgevoel. Het verschil tussen de verkenners en defensie is heel groot en daarom heeft defensie de taak om jongeren goed in te lichten en jongeren niet op 17 jarige leeftijd te werven. Het is een gegeven dat jongeren tot 21 jaar hun beslissingen niet kunnen overzien.
Trouwens ik heb met meerdere mensen gesproken op andere momenten die vertelde dat iedereen weet dat DU een groot gevaar is maar dat de politiek daar niets van wil weten,hoe eerlijk is men tegen zijn personeel en doet de nationale ombudsman geen onderzoek naar PTSS en de ontbrekende begeleiding van slachtoffers?
Er zullen vele zaken zoals die van Spijkers moeten komen .
Maar wie weet zie ik je op de veteranendag Eric en dan praat ik graag met je.

Misschien hebben sommige mensen wel gelachen omdat ik een fout heb gemaakt in het woord terrorisme.
Tja 
nn - 23.06.2009 00:38

Zoveel informatie op internet te vinden en dan nog in de leugens van defensie trappen? Arme kinderen die jou als ouder hebben.
ook andere akties 
Volkel - 23.06.2009 01:18

Zie hier:
 http://www.indymedia.nl/nl/2009/06/60169.shtml

Voor verslag van overige akties tegen de basis.
hthh 
ggjg - 28.06.2009 23:36




7.5 x 2.5 inch penis pump has a bulb-pump with easy release valve. Some men swear by the use of pumps as effective tools for increasing size, while others think pumps have no lasting effect. Pumps can extend length while using, but the question is, will the penis return to original size after using? Unfortunately, we do not have that answer and can not guarantee or be responsible for any results.

GoodTimeAdultToys.com


Tight Virgin masturbator made from realistic Futurotic material with intact hymen. Just like the first time! If you never got the chance to bang a virgin, then try this mastrubator. Super soft and tight Futurotic masturbator with an intact hymen.

GoodTimeAdultToys.com


Increase your size and your lover's satisfaction with this complete penis englargement system. It includes an instructional video, magazine, and professional grade, trigger-activated pump. Maintain your erection as long as you wish, included is an adjustable comfort fit erection ring that will adjust to fit any size penis. Makeover your manhood and learn once and for all if bigger really does equal better. You'll be amazed by your own body!

GoodTimeAdultToys.com


06-14-2009 Latina lipstick Roxy munches some plump and juicy pussy - 4 Movies
06-14-2009 Hot lactating Latina Rosa squeezes out her milkinto a glass - 16 Pictures
06-14-2009 Asian shemale Uma smokin lustious exotic nude solo posing her cock - 15 Pictures
06-14-2009 Horny Asian School GIrl Lana Violet Fucks Two Old Men in Jurassic Cock for Cum - 4 Movies
06-14-2009 big boob porn babe Aubrey Addams abducted by big cock alien breeder - 15 Pictures
06-14-2009 tattoed beefy gay diesel dudes fucking and sucking cock - 14 Pictures
06-14-2009 Sexy nubile filipina schoolgirl strips her skimpy uniform - 16 Pictures
06-14-2009 Blonde Pornstar Hardcore Babe Smoking Tattoo Big Cock Blowjob Doggystyle Big Tits Cumshot Facial - 4 Movies
06-14-2009 ebony plumper slut with huge hooters n big booty fingered deep in fat pink pussy n squirting - 16 Pictures
06-14-2009 A major busty babe strips naked and show her gigantic boobies while pussy masturbating - 4 Movies
06-14-2009 Two barely legal teens take a hardcore pussy pounding inside the locker room - 16 Pictures
06-14-2009 Delicious blonde girl with smooth skin strips and spreads her pink pussy - 16 Pictures
06-14-2009 Trapped in the plastic vacuum bag by the sadisitic warden - 6 Movies
06-14-2009 Cute redhead teen babe with barely legal body fucked hard - 4 Movies
06-14-2009 Stara enjoys it when her complete body is wrapped tightly in black tape A really bizarre fetish fun - 4 Movies
06-14-2009 Beautiful Bondage Slave Sluts Are Cruelly Bound Severely Gagged And Brutally Abused - 15 Pictures
06-14-2009 Filthy Bailey masturbates with her latex gloves in the kitchen - 16 Pictures
06-14-2009 Horny blonde tgirl at home playing with her hard cock - 15 Pictures
06-14-2009 Daddy wears piss soaked undies and tshirt during a family sex piss party - 16 Pictures
06-14-2009 Humiliation pain slave Emma Louise in kinky nosehook degradation and bdsm torments - 16 Pictures
06-14-2009 Smokin hot big titty Milf sucks studs cock and gets drilled - 16 Pictures
06-14-2009 Mom parties totally naked with other family members in her home - 16 Pictures
06-14-2009 Skintight jodhpurs long legs english milf is shackled at her ankles - 15 Pictures
06-14-2009 Busty bitch in pvc smoking and spreading pussy exclusive pictures - 12 Pictures
06-14-2009 Three beautiful teen lesbians strip, then suck breasts and pussies - 16 Pictures
06-14-2009 British bdsm slavegirls pussy caning and painful training in the dungeon - 5 Movies
06-14-2009 Horny ebony lesbians worshiping toes and licking wet pussy - 4 Movies
06-14-2009 Brunette plumper pornstar Ruth Santana enjoys hardcore sex on the couch - 4 Movies
06-14-2009 Natural Busty Blonde Ellie Jay Shows Off Her Generous Curves In The Garden - 16 Pictures
06-14-2009 Pretty brunette pornstar Tory Lane enjoys dildo anal sex in solo acions - 4 Movies
06-14-2009 A latino dude sucking and getting fucked by smooth black muscle - 20 Pictures
06-14-2009 Busty housewife gives her loyal but imperfect subject a good caning - 7 Movies
06-14-2009 Skinny thai babe Veronica T is hammered after giving blowjob on couch - 4 Movies
06-14-2009 Nicole Sheridan in latex and pantyhose forces her female slave to suck her feet - 3 Movies
06-14-2009 Blonde milf strips her suit and lingerie to pose in stockings - 16 Pictures
06-14-2009 Shemale blonde gets ready for some deep linking with straight guy - 4 Movies
06-14-2009 Hot Blonde Teen Sucking And Fucking A Black Horny Guy - 20 Pictures
06-14-2009 Wild Party - Taking drugs leads to a brutal outdoor bullwhipping - 12 Pictures
06-14-2009 Hot brunette teen beauty has her toes sucked and pussy licked by a handsome guy - 12 Pictures
06-14-2009 Dark hair beauty strips out of the minidress to show off panty - 16 Pictures
06-14-2009 Cute latina babe Vicktoria doing a huge cock outside and in the pool - 20 Pictures
06-14-2009 Yillie Fresh the Spanish beauty gets humiliated and fucked outdoors - 6 Movies
06-14-2009 Cherry Torn gets triple rough fucked by three poker players - 15 Pictures
06-14-2009 Mandy May with big tits and bound poses her body in kinky latexwear - 16 Pictures
06-14-2009 Lexi Belle rope bound and fucked by Master like a whore slave - 6 Movies
06-14-2009 Luscious Asian hottie bent over for a massive pussy hammering - 3 Movies
06-14-2009 Hot Horny Slutty Milf Posing On Her Bed Showing Pussy and Tits - 15 Pictures
06-14-2009 Hot Horny Slutty Milf Posing On Her Bed Showing Pussy and Tits - 15 Pictures
06-14-2009 Naughty Asian teenage nurse inspecting a horny pussy and waiting for cock fuck - 3 Movies
06-14-2009 Horny Latina Teen Lucy Van Angel spreading wide in silky Pantyhose - 17 Pictures
06-14-2009 When he drops hot wax onto her entire body, she makes strange sounds and sighs. Pleasure or Pain? - 18 Pictures
06-14-2009 Ame skinny amateur toy fucking mature asian milf hardcore fucking - 15 Pictures
06-14-2009 Liz horny amateur cock sucking mature asian milf hardcore fucking - 3 Movies
06-14-2009 Muscular boy fucks a girl between her feet and in her pussy too - 15 Pictures
06-14-2009 Bitch whipped, burned, clamped and humiliated with a speculum and a buttplug tail until she cries - 6 Movies
06-14-2009 Hot brunette aimee sweet strip and teasing along the hallway - 4 Movies
06-14-2009 Naughty bigtitted brunette peeing while masturbating - 4 Movies
06-14-2009 Hot Indian Housewife Sucks Off Her Husband and fuck Couple Of Times In These Real Wife Sex Videos - 4 Movies
06-14-2009 Best friends turn enemy as this hot sexy babe was stripped bound and gagged by her friend - 15 Pictures
06-14-2009 Big tit ebony mature babe plays interracial bondage games - 6 Movies
06-14-2009 Busty babe Envi Lynne fucked just as she loves so much - 15 Pictures
06-14-2009 Lusty white mom sucking and riding huge black cock - 19 Pictures
06-14-2009 Smoking British Blonde Petite Milf Big Tits Fishnet Stockings Big Cock Blowjob Doggystyle Facial - 16 Pictures
06-14-2009 We strongly believe that women are like wine and get better with age - 18 Pictures
06-14-2009 Stunning bigtit brunette fucking herself with a silicone sextoy - 15 Pictures
06-14-2009 Gin a sexy Mature Asian women slut who loves to please her man - 15 Pictures
06-14-2009 Secretary getting her pussy licked on her desk after hours will they be discovered - 18 Pictures
06-14-2009 Babe smoking a ciggy and sucking on it like a full dick - 17 Pictures
06-14-2009 Blonde housewife Annie in boots and bouncing on a cock - 4 Movies
06-14-2009 hot japanese newhalf kana with a sexy tan modeling nude - 15 Pictures
06-14-2009 Hot black milf beauty deep throats white cock and gets a facial - 16 Pictures
06-14-2009 Redhead coed Mariah fucks her juicy twat with her toy - 4 Movies
06-14-2009 Bella Rossi wants to be a slave girl her tits and pussy tested - 6 Movies
06-14-2009 Julia Crown in black stockings bound and leashed by lezdom Ashley Bulgari - 16 Pictures
06-14-2009 Lady Sonia in black stockings is chained and made to blowjob black dildo - 15 Pictures
06-14-2009 Dia Zerva is dominated by Lezdom girls Bella Rossi and Lorelei Lee - 6 Movies
06-14-2009 Longlegged hot lass with huge enthusiasm sucks great stick and which this next blows gets - 16 Pictures
06-14-2009 Sweaty group sex in dirty warehouse featuring Susan Reno and Kat Noir - 16 Pictures
06-14-2009 Blonde Pornstar Hardcore Schoolgirl Babe Big Cock Blowjob Doggystyle Facial Cumshot Panties Petite - 4 Movies
06-14-2009 Horny long haired asian giving a perfect blowjob and takes a nice cock in her tight oriental pussy - 4 Movies
06-14-2009 New amateur blonde Carola Cott training on bicykle and shows ass - 15 Pictures
06-14-2009 Amzing brunette babe with perfect hot ass rubbing her clit in public - 4 Movies
06-14-2009 Pink shaved pussy of a beautiful pigtail fresh blonde is getting drilled by a lucky dildo - 4 Movies
06-14-2009 Blonde college babe spreads bald pussy after upskirt view of tiny red thong - 16 Pictures
06-14-2009 Heavenly blonde teens licking and finger fucking hard pink wet pussies - 4 Movies
06-14-2009 Real Amateur Teen Pain Slaves Being Sadistically Bound Gagged Tortured And Abused - 20 Pictures
06-14-2009 Hot amateur wives and moms from nextdoor fucked and exposed - 15 Pictures
06-14-2009 Amazing lesbian babes tribbing wet pussy and toying asshole with dildo - 16 Pictures
06-14-2009 Sexy rollergirl Misty Stone flaunting her tight bod and firm round ass - 16 Pictures
06-14-2009 Gorgeous blonde girls tongueing and fingering pink wet pussy hardcore - 4 Movies
06-14-2009 Horny blonde wife with big round tits sucking and riding cock hardcore - 4 Movies
06-14-2009 Sexy brunette babe with hot ass sucking cocks and getting analy banged - 16 Pictures
06-14-2009 Horny blonde wife with big round tits sucking and riding cock hardcore - 16 Pictures
06-14-2009 Cute vintage star Tiffany Minx sucks gets eaten and drilled - 4 Movies
06-14-2009 Girls suck and tease a big cock of their boy, he has a huge cock and then fuck him - 15 Pictures
06-14-2009 Sexy muscle twink luke getting naked and jerking his hard cock - 6 Movies
06-14-2009 Hairy mature pussy stretched by full fist and huge toys - 20 Pictures
06-14-2009 Redhead milf strips her black panties and poses naked on the bed - 18 Pictures
06-14-2009 Brunette babe Gabriela Gorgeous has cum brushing after giving nice blowjob - 4 Movies
06-14-2009 Chastity Lynne gets fucked and blasted with a creamy cum facial - 16 Pictures


supplements
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.