Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
buttons bestellen? 
goh - 24.06.2009 00:13

Een verder lege website waar je buttons kunt bestellen voor 1.50 plus verzendkosten? Zit de IS er weer achter ofzo?
WEER extra aandacht voor die man 
Tim - 24.06.2009 10:03

WEER extra aandacht voor Wilders! Lekker naief om zo'n website in het leven te roepen. Er wordt al genoeg tegen die man geageerd overal. Die website zet geen extra zoden aan de dijk, integendeel. Het speelt Wilders alleen maar in de kaart. En als je echt Wilders aanhangers wilt bereiken, kom dan met een inhoudelijk goed onderbouwd verhaal en niet alleen maar NEE schreeuwen. Wilders zal de makers van de site dankbaar zijn. Hij is de lachende derde.....pfffff.
negeren helpt niet 
tim - 24.06.2009 16:11

Wilders negeren helpt niet. Links heeft lang genoeg wilders genegeerd en nu is het tijd om een tegengeluid te laten horen (En dit is een heel goed begin).
Wilders is perfect in staat om media aandacht rond zichzelf te genereren ik twijfel of er nu meer of minder aandacht voor hem is dan anders. Wat wel anders is is de inhoud van de aandacht. Nu wordt de wilders problematiek belicht vanuit een links standpunt.

De site heeft misschien gen tekstuele inhoud maar is een directe aanzet tot een actie! Namelijk het in de publieke ruimte brengen van een geluid tegen racisme. Juist het feit dat de site nu al op geenstijl staat draagt bij aan een eventueel succes van deze actie. Veel Succes!
met vormgeming niks mis 
nn - 24.06.2009 02:03

Ehm sorry maar met de vormgeving is niets mis hoor. Als je je in ieder geval in die materie hebt verdiept. Gal spuwen op andermans initiatieven is inderdaad zoals blijkt, weer makkelijk.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.