Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
wat willen jullie nou! 
puk - 25.06.2009 11:50

Wat willen jullie hiermee. Zitten jullie
beetje vastgeroest in jullie sienje?!
Stelletje fossieltjes.
Met dit soort foto s en
teksen krijg je toch geen steun?
tja 
nn - 25.06.2009 17:02

@autonome henkie

dat is toch het anarchisme?
kanker 
nn - 25.06.2009 17:28

@kaasrat,autonome henkie...
Sommige mensen hebben altijd wel wat te kankeren.
'verbindingsblok blijft verbinden' 
jaja - 25.06.2009 18:43

grappige kop heeft dit bericht, als je de reacties lees, haha.
zielig2 
nn - 25.06.2009 20:25

mja ik wou niet zeggen dat kanker niet erg is , ik heb een zeer naaste zien creperen van de kanker , maar als je niet in staat bent het woord kanker zoals gebruikt in de leuze ,hier van los te koppelen begin je te klinken als al de moraalridders die denken dat mensen beginnen moorden omdat ze naar metal luisteren . punt meer wou ik niet zeggen , mijn opmerkingen over die punkposter mag dan ook verwijderd worden . voorts hebben jullie groot gelijk dat het niet bij slogans mag blijven , maar de mensen die hier commentaar hebben op diegenen die 'niet in de maatschappij zitten en niet met de buurt samenwerken' zouden zich toch lichtjes hypocriet mogen voelen , ga gewoon naar daar en vertel je mening aan de mensen die er volgens jou nood aan hebben... veel succes nog in ieder geval daar in amsterdam
ps: probeer wat meer met elkaar te communiceren in de realiteit , het is nogal pijnlijk dat jullie interne ruzie's van overal te volgen zijn op indymedia.nl
zielig! 
nn - 25.06.2009 17:29

@ 14.36 Ik weet niet over welke "gemiddelde punkposter" je het hebt. Staat daar het woord kanker op? Zelf nooit gezien. Ben ik ook blij mee. Maar stel nou dat je gelijk hebt en punkers wel voortdurend kanker roepen. Is dat dan een reden om het ook maar te gaan doen? Lekker autonoom wel.

@ 17.02 Wat het woord kanker precies met anarchisme te maken heeft, is me een raadsel. Kritiek wegwuiven is ook totaal niet anarchistisch.

Ik vind dat het Verbindingsblok geweldig bezig is geweest de afgelopen 2 jaar. Mooie acties voor de scene, goede acties voor de buurt. Maar als een sympathisant al onpasselijk wordt van een slogan, dan is dat een reden om er iets van te zeggen. Ik heb helemaal niks tegen de mensen die daar in verzet zijn en steun ze van harte, ook de mensen die de slogan hebben gespoten. Maar ik heb wel wat tegen die slogan, heel veel zelfs. En niet (alleen) omdat de slogan niet is toegesneden om "het publiek" maar omdat het gebruik van "kanker" op deze manier lomp en kwetsend is (ook heus voor sommige punkers).
ieder zn ding 
nn - 25.06.2009 21:08

minder op elkaar kankeren, samen en divers was het credo toch??
en als die kanker leus nou gespoten is door iemand uit den haag, kan het dan wel?


genoeg offtopic.
zielig 
nn - 25.06.2009 14:36

gatverdamme. Dat je uberhaupt die ziekte in de mond neemt is al erg maar dat je het op een huis kladdert is dramatisch. Grote kans dat een van de mensen in dat huis vrienden familieleden hebben verloren door kanker en daar nu aan herinnerd worden. Ik word er in ieder geval onpasselijk van (word ik trouwens ook van ontruimingen en speculatie maar dat gevoel vervliegt spontaan als ik zo'n lompe spreuk zie)

Dus als jij een gemiddelde poster ziet voor punk optredens lig jij een dag te creperen ?
Spoorkwijt 
NN - 25.06.2009 14:21

De lui in het Verbindingsblok zijn totaal de weg kwijt. Ik weet niet wat er is gebeurd. Helaas, een schaamte wat ooit een goed project was. Deze individuen mogen eerst eens weer in de maatschappij reintergeren. Zij weten dus echt wat er niet leeft in de straat. Een totaal gebrek aan nuance. Ik schaam mij dood en deze mensen pretenderen een politiek bewust zijn te hebben, een bewust zijn van een gemiddelde puber. (Het zullen wel laat bloeiers zijn)


kanker 
nn - 25.06.2009 13:40

"kanker" smeris...

gatverdamme. Dat je uberhaupt die ziekte in de mond neemt is al erg maar dat je het op een huis kladdert is dramatisch. Grote kans dat een van de mensen in dat huis vrienden familieleden hebben verloren door kanker en daar nu aan herinnerd worden. Ik word er in ieder geval onpasselijk van (word ik trouwens ook van ontruimingen en speculatie maar dat gevoel vervliegt spontaan als ik zo'n lompe spreuk zie)
minderheid 
autonome henkie - 25.06.2009 16:21

De onderste leus is nota bene op de tegenover gesitueerde basisschool gespoten…

Maar de geesten waaruit dit soort teksten zijn ontsproten vormen een kleine minderheid binnen het Verbindingsblok. Helaas zetten zij wel de toon. Waar kennen we dit van… Over het algemeen hebben er mensen gewoond die wel degelijk nadenken, en positief bezig zijn geweest met verzet in de buurt en het leggen van contacten met buurtbewoners.

Zielig? 
KaasRat - 25.06.2009 15:39

Wat pas echt zielig is: Het woord kanker op deze manier gebruiken.

Kijk, ik snap dat mensen boos zijn. Maar als je openbaar demonstreert, houd dan tenminste een beetje rekening met het publiek. Op zo'n respectloze manier verdwijnt het respect voor jullie ook als sneeuw voor de zon. Als het publiek dit ziet, denken ze eerder dat jullie boze bekrompen krakers zijn, dan mensen die met een echte reden demonstreren.

Ik zeg dit niet vaak, maar ik vind dit echt schandalig.

ps: Ik neem aan dat die leus bij het verbindingsblok hoort, aangezien die op deze pagina staat. Als dit niet zo is, dan doel ik op degene(n) die het dan wel heeft/hebben gedaan.

ps2: Een punkpostertje lijkt me toch echt iets anders dan een grote gespoten leus op een muur.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.