Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
aah, dierenbevrijding.. 
NNmgn - 23.07.2009 15:53

aah, dierenbevrijding.. het meest afgezeken stukje activisme laat weer van zich horen.
mensen als 'kritisch' zouden eens op een andere manier naar dit soort acties moeten kijken; iedereen doet wat hij/zij nodig acht; je hoeft het niet een 'oplossing voor het probleem' te vinden, maar in godsnaam, zit niet zo in je luie stoel met je dikke aarsch voor de PC mensen af te zeiken en te porren, want dat is wat je doet, je komt namelijk pas met argumentatie als iemand je probeert te corrigeren.
verplaats je eens in de kip; verplaats je eens naar een schone geest die niet gecorrumpeert is/word door de 'samenleving'en het bedrijfsleven, een dier wat niet als consument word grootgebracht. een dier wat in gevangenschap leeft, langere tijd, enkel voor de eieren, in een bijzonder krappe kooi op zo weinig mogelijk voedsel.
ik zou persoonlijk liever voor de dood kiezen. en als ik dan in de vrije natuur(wat best uitzonderlijk is voor ALF activisten) gedropt word, en nog 2 weken rond kan rennen en kan voelen hoe het is omvrij te zijn, dan kan ik als een gelukkige kip sterven.
jij daarentegen beschuldigd de activisten er van dat ze de kippen vermoord hebben. waarom betwijfel ik jouw integriteit toch? volgens mij ben je totaal niet begaan met dierenrechten en lul je rechtstreeks uit je nek. dus, ga lekker je huismerk-hamburgers bakken met je grote muil en laat het echte denkwerk over aan de grote mensen, okay?
kritisch 
kritisch - 21.07.2009 19:04

oja en dan ook de kippen die dood zijn gebeten door die nertsen

kritisch 
kritsch - 21.07.2009 19:03

nouja dan maar een idioot :s
Ik ben gewoon niet zo thuis in bevrijdingswereld en je leest ook nooit ergens wat er nu met die beesten gebeurt.

ik was gewoon nieuwsgierig, als mij dat tot een idioot maakt dan is dat maar zo.

wat ik er verder van vind doet er verder niet toe, nogmaals ik was nieuwsgierig.

@ meneerrottochopmetjeaannames
kun je misschien uitleggen waarom er dan in dit bericht
 http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2009/06/veganstreaker_vrijgelaten.html
word gesproken over 50 beesten die de dood vonden?


wel grappig om te zien hoe jij omgaat met berichten die ook maar lijken op een beetje kritiek








kritisch 
kritisch - 21.07.2009 17:05

even een vraagje he.

je laat dus 40 kippen vrij ( een druppeltje op een gloeiende plaat maar voor jullie een hele overwinning zie ik ) maar dan?
ze lopen dus nu vrij rond? en dan gaan ze niet dood? of denken jullie dat die kippen het ook maar 2 weken uithouden in de vrije natuur?
zoals ik het zie hebben jullie die kippen dus gewoon vermoord voordat de boer dat kon doen.


Rot toch op met je belachelijke aannames 
nn - 21.07.2009 17:59

Deze kippen worden waarschijnlijk gewoon opgevangen en in huizen geplaatst waar voor ze gezorgd worden.

Als je denkt dat mensen kippen vrijlaten om ze vervolgens ergens in het wild te dumpen dan ben je gewoon een idioot.
Waarom nu pas? 
NN&NN - 21.07.2009 18:53

Is het niet vreemd dat het DDF nu pas, ruim 2 maanden na de actie, met een claim komt en dan ook nog op de dag dat de Vegan Streaker weer is opgepakt? Als je een actie uitvoert kom dan ook snel daarna met je claim of was er plots een opborrelende behoefte aan aandacht? En de video is ook overbodig, ik denk dat iedereen die IndyMedia bezoekt wel een beeld heeft van hoe je kippen uit een legbatterij bevrijdt. Niet echt spannende tv dus...
kritisch op kritisch 
nn - 21.07.2009 18:13

@ kritisch - 21.07.2009 17:05

als je de berichtgevingen omtreft bevrijdingen een beetje volgt lees je dat kippen nooit worden vrijgelaten, maar altijd worden opgevangen bij een opvangadres waar ze zorg, liefde en bovenal, een goed leven krijgen.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.