Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
Schande 
nn - 20.09.2009 15:28

Hoe durven rechts extremisten zich te bekommeren om dierenleed!

Ze grijpen het alleen maar aan om rassenleer te verkondigen en hitler te promoten in de hoop zieltjes te winnen onder de ekte demonstranten die het alleenrecht hebben op dierenleed!

E-Mail: johndoe@hotmail.com
Link 
nn - 20.09.2009 21:53

Ja, kunnen jullie aub die link cencureren. Vanochtend was ik nog overtuigt antifacistmaar nadat ik per ongeluk op die link heb geklikt ben ik opeens facist geworden. Ik hoop dat ik snel weer beter wordt!
Dierenrechten, extreem-rechts en trollen 
Autonoom - 22.09.2009 05:45


Mensen laat iedereen die indymedia claimt even wat maanden archiefwerk doen en begrijpen dat het een nieuwscentrum is voor een wereld gebaseerd op rechtvaardigheid en gelijkheid van bestaan. En nee heb nergens een basisdocument gelezen en geloof ook niet dat dit de bedoeling is. Lees even wat meer dan de briefings en artikelen over activiteiten en onderwerpen die je boeien op indymedia en men ziet, juist, een breed platform. En sorry maar het poldermodel waar zoveel mensen hier plat op gaan om hun extreem rechtse en xenofobe (zoek op indien je het woord niet begrijpt) ideologie te verdedigen is los zand. Tuurlijk mag je zeggen wat je denkt maar mag ik dan ook zeggen dat het absurd, irrealistisch en onlogisch is en dat ik het niet wens te tollereren omdat ik geloof in ware gelijkheid en tollerantie, namelijk bestaansrecht gebaseerd op geboorterecht, empathie en solidariteit.

En dan als laatste, sorry maar dierenrechten en extreem rechts heeft wel degelijk historische wortels, hier zijn genoeg kritische artikelen over. Mensenrechten en dierenrechten bestaan nu eenmaal niet automatisch in elkaars verlengde, daar komt de milieucrisis juist vandaan, het specisme. En laten we niet vergeten dat veel Marxistische regimes de natuur als grondstof betitelde en industrialisatie als het middel om de massa en mensheid tot geluk te brengen. Neemt niet weg dat veel extreem rechtse figuren proberen te infiltreren in de dierenrechten beweging en dan tenslotte. Ik zou weinig vertrouwen hebben in een ideologie die bij invoering mijn eigen dood zou betekenen omdat ik de verplichte staats i.q. test niet zou halen. Maar ach details.

The Struggle Continues,
No Surrender, No Retreat,
Autonoom.
Politiek Corret 
100% PC - 21.09.2009 01:21

Het zwart wit denken van een deel van de beweging ten top.

Puur ideologisch ligt Pro-Life en Animal Rights vrij dicht bij elkaar. Zijn historische meerdere uitingen in de straight edge beweging van geweest.

Echter in naam der PC is abortus vrijheid en vlees eten moord.

Extreem rechst ios een mythe van het systeem, economisch gezien is dit systeem extreem-rechts en zijn fascisten extreem midden.

Maar gelukkig heeft de decadentie verzet beperkt tot een self-proclaimed extreem links en rechts van hun uitkering lekker het systeem in stand kunnen houden. Want zonder vijanden zou dit systeem nergens zijn.

We ain't gonna fight because you're tell us to

So watch your back when you attack cause we might just turn on you

Loyaal aan de werkende klasse.


Hermann Nitsch 
Kunstliefhebber - 21.09.2009 20:40

Kan iemand van de AFA mij aub vertellen of ik dit wel of niet mooi mag vinden?
dieren vrienden 
nn - 20.09.2009 22:32

Bij de ravagenationaal staat de MDTB toch bekend als een club van oprechte dieren vrienden.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.