Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
mudde, je moeder 
NBSC - 18.10.2009 00:13

wat voor onzin is dit dat je heb geschreven
er was ongeveer 20 afa, misschien een paar minder en ongeveer 10 van de idioten, en vervolgens 5 meer popo bescherming van de ontsnapte vivisectie patiënten.
TIM, ik zag je op de grond en ik zag ook Paul Peters huilen. en ja het is wel waar dat niemand was gewond, wel niemand van "De stalinistische kleuters". misschien wel van de fasjo beesten, echt lelijke beesten!
dus eens te meer de fasjos hebben verborgen achter de smeris.
wat leuk voor jullie.
ik heb een nieuwe naampje voor jullie
Met Varken Tegen Intelligentie

groetz en tot volgende keer,
The Nazi Breaking Service Crew
Afa 
Verward - 18.10.2009 00:23

Anti-facisten en facisten zien er niet alleen hetzelfde uit, ze gebruiken ook dezelfde haatvolle taal zo blijkt uit de aanvulling van NBSC. Kan iemand mij het verschil uitleggen?
hmz 
tsja - 18.10.2009 02:24

solidariteit uit Leiden.
Heb via via ook vernomen dat de nazis wel moeite gehad moeten hebben naar Zaandam te komen aangezien er wat problemen waren met de autobanden gisteren...
afa-verbod 
jeroen - 18.10.2009 00:05

Kan er geen verbod komen op zogenaamde 'antifascisten' in plaats van het kraken? Lijkt me een stuk zinvoller.
hou op idioten! 
nn - 17.10.2009 23:38

vind die afa-types fascistischer dan die lui van mdtb, zucht...
Afa 
Verward - 18.10.2009 00:13

Ik kan op video's en foto's van Afa acties nooit het verschil zien tussen facisten en anti-facisten. Ben ik de enige die daar last van heeft?
Kijk eens naar het vogeltje 
'klik' - 18.10.2009 00:55

@NBSC

De foto's zullen de waarheid aantonen ;o)
jammer 
NN - 17.10.2009 23:59

Toffe actie, jammer dat die nazi's niet meer tikken hebben gehad!
let op 
nn - 17.10.2009 23:54

Let op met het zomaar integraal posten van stukke tekst geschreven door rechts extremisten. Bovenstaande aanvulling is geschreven door een rechts extremist en zijn/haar visie op het geheel. Dit wil dus niet zeggen dat dit een werkelijk representatie van de feiten is (het is voor nazi's nu eenmaal moelijk een nederlaag onder ogen te zien dus maken ze er maar wat van). Dus ga niet uit van het verhaal van een rechts extremist.

Schrijf er dus bij dat het niet jou tekst is in de aanvulling maar waar het vandaan komt en in welke hoek het geplaatst moet worden. etc. etc.

De grootste kritiek van de schrijver van het stukje is dat de antifascisten weer weg gingen na de aanval (vluchten na een laffe aanval in de woorden van de schrijver), in plaats dat hij/zij blij is dat er gevlucht werd in plaats van dat het geweld escaleerde...

Goede actie verder! rechts extremisten blijven rechts extremisten.


NN - 18.10.2009 00:23

Tim heeft er altijd al een handje van gehad om dingen anders af te schilderen. Kijk maar naar dat belgische programma. Zolang er maar geld binnen komt he?

Ik zou hem sowieso niet geloven met zijn uitspraken, zeker niet na Katwijk.
MDTB 
nn - 17.10.2009 23:49

Het volledige verslag binnenkort in de Ravage Nationaal.
Zoef zoef 
'Victor' - 17.10.2009 22:47

AFA in herhaling, WEER op de vlucht na laffe aanval op MDTB

De stalinistische kleuters van de AFA (waaronder wederom Respect voor Dieren) leren het nooit. Nadat ze in Uitgeest al klappen kregen toen ze een bijeenkomst met bejaarden en kinderen wilden aanvallen moesten ze in april dit jaar met de staart tussen de benen vluchten toen ze in Katwijk met 25 lafbekken een MDTB-demonstratie van 6 mensen aanvielen en die niet konden verjagen.
Vanavond stonden 7 MDTB- en Voorpostmilitanten te demonsteren bij circus Belly Wien in Zaandam toen ze door ca. 30 gemaskerde AFA-lafbekken in de rug werden aangevallen. Natuurlijk trapten ze stevig op het enige (minderjarige) meisje dat bij de MDTB-aktivisten was, maar wederom bleven de nationalistische dierenrechtenaktivisten staan verweerden zich kranig tegen de overmacht. Toen de drie politieagenten zich ermee gingen bemoeien en de stalinisten zagen dat ze wederom niet konden winnen zetten ze het op een rennen met het achterlaten van een jongen en een trillend meisje die door de MDTB’ers aan de politie werden overgedragen. Later maakte de politie nog 3 arrestaties. Doordat de Voorposters en MDTB’ers zich prima verdedigden vielen er geen gewonden en werd na 5 minuutjes gewoon doorgegaan met de aktie tegen Belly Wien.
We vragen ons af in welke bochten de lafbekken zich nu weer gaan wringen om hun zoveelste nederlaag goed te praten. ANTIFA HAHAHA !!

P.S. Foto’s volgen later.
P.P.S. Verslag van de akties tegen Mc Donalds en de circussen in Alkmaar en Zaandam binnenkort op www.MDTB.nl
Let op, hoewel forumcode en smiley knoppen niet worden weergegeven, kunnen ze nog wel gebruikt worden

Fenris
Sympathisant
Berichten: 202
graphgraph
Gebruiker nu online Klik hier voor een persoonlijk bericht. Klik hier om het gebruikersprofiel van deze gebruiker te zien

afa volledig de weg kwijt 
annemarie - 17.10.2009 23:57

goed om te weten dat afa-types voor dierenleed, intolerantie en geweld zijn, weten we dat ook weer. (en ik ben niet eens extreem-rechts)
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.