Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
Onzin! 
Janwillem van Wendel - 18.12.2009 07:34

@actievoerder

Je zegt het al zelf, je weet niet of nauwelijks iets over het onderwerp. Hierdoor is het makkelijk jou iets aan te praten over vuurwerk op een negatieve manier. Dit is nogal al makkelijk aangezien de Media enkel negatieve berichten accepteerd.

Jou oordeel over extreem rechts is door jou onwetendheid dus ook niet echt van toepassing hier. ik kan je aanraden om eens een kijkje te nemen op www.vuurwerktraditie.nl . Dan kom je in iedergeval de echte feiten te weten, en geen half gebakken werk!

Met vriendelijke groet,

Janwillem van Wendel
Vuurwerk Media Group

E-Mail: info@vuurwerkrapport.nl
Website: http://www.vuurwerkrapport.nl
 
- - 17.12.2009 18:55

Vuurwerk is echt erg slecht voor het milieu. Van mij mag het dus verboden worden.
<> 
NN - 17.12.2009 16:53

Voordat je gaat roepen doe dan tenminste een beetje onderzoek. Wat ik op die website tegenkom lijkt me dit geen extreem rechtse website maar gewoon vuurwerkliefhebbers. Check hun site, niks mis mee.
... 
... - 17.12.2009 18:34

Als je de overmaat aan rood wit en blauw ziet en de naam van Veen ziet staan moet je toch onmiddellijk aan de Ravage en de Tim Mudde kliek denken.
gefeliciteerd 
rene - 17.12.2009 18:41

"Als je de overmaat aan rood wit en blauw ziet en de naam van Veen ziet staan moet je toch onmiddellijk aan de Ravage en de Tim Mudde kliek denken."

Dit toont het intellectuele vermogen van de doorsnee bezoeker van indymedia aan. (er staat overigens 'van der veen', lezen is ook een vak, maar dat is lastig als je hersenpan met vooroordelen en frust bezoedeld is)
Vuurwerk 
Aktievoerder - 18.12.2009 03:10

Alles wat ik niet begrijp en waar ik bang voor ben noem ik exstreem rechts.
/. 
nn - 17.12.2009 17:04

Geen extreem-rechtse link door mij gevonden. Zijn mensen uit vuurwerkclubjes.
Sowieso kijk eerst inhoudelijk naar wat ze te zeggen hebben zou ik zeggen. Ben zelf tegen vuurwerkgebruik en tradities, maar snap ook dat het niet gaat werken als de staat dat van de een op de andere dag verbied. En soms kan je door te verbieden inderdaad je doel voorbij streven, je zou bijvoorbeeld een vergelijking met (soft)drugs kunnen maken. Maar dit mag van mij wel verder worden onderzocht, waarbij op een open manier verschillende belangen (milieu/veiligheid tegenover plezier/traditie) tegen elkaar worden afgewogen. Natuurlijk gaat voor mij die eerste voor, maar er moet objectief worden bekeken hoe zoiets bereikt kan worden.
nn - 17.12.2009 19:21

Politieke graffiti, spandoeken verven, naar demonstraties reizen, blowen, tofu eten is allemaal slecht voor het milieu.

Soms zijn er meerdere belangen. Ook ik ben geneigd om te zegen: verbieden die hap; maar als je ook de huidige situatie in ogenschouw neemt kun je niet anders dan concluderen dat zomaar vuurwerk verbieden geen oplossing is.

En, er schijnt dus een onderzoek geweest te zijn dat zegt dat vuurwerk verbieden NOG slechter voor het milieu is. Of dit waar is weet ik niet, maar ben benieuwd naar meer onderzoeken.

Dus: ees eerst een artikel goed en denk alsjeblieft zelf na zonder gebruik te maken van ad hominem of "guilt by association" technieken.
Onzin 
Doorgeefluik - 17.12.2009 17:20

Wat een onzin bericht
Eindelijk 
JV - 17.12.2009 18:08

Eindelijk een goed doordacht bericht over dit onderwerp. Mensen met een snel oordeel raad ik aan het artikel nog eens goed te lezen. De associatie met extreem rechts ontgaat mij overigens compleet. Deze heren zijn gewoon goed bezig.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.