Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
ach mensen 
tim - 23.02.2010 18:25

kom op, ik vind het een goed antiracistische initiatief. Ik ben zelf geen IS'er en voel me ook niet verbonden met de IS maar dat betekent niet dat we ze zo af moeten vallen. Goed initiatief IS ga zo door.

Verder vind ik dat mensen op moeten houden met dat sektarische genoeuzel en gezeur over andermens initiatieven en acties, ga zelf iets doen of hou je bek!

p.s. het lijkt wel een volkssport om IS te bashen en ja er is genoeg over ze te zeiken maar ze doen ook een hoop toffe dingen
stop de stalinisten 
antifa - 23.02.2010 17:20

kan deze drek verwijderd worden?
waarom? 
Sanne - 23.02.2010 17:27

Waarom nou meteen zo negatief? Hoe meer mensen iets tegen racisme proberen te doen hoe beter toch? Over dat stalinisten; we hebben absoluut NIETS met stalin...in mijn ogen een van de vreselijkste dictators en moordenaars van de 20e eeuw.

Groetjes!
waarom? 
Sanne - 23.02.2010 17:24

Waarom nou meteen zo negatief? Hoe meer mensen iets tegen racisme proberen te doen hoe beter toch? Over dat stalinisten; we hebben absoluut NIETS met stalin...in mijn ogen een van de vreselijkste dictators en moordenaars van de 20e eeuw.

Groetjes!
blokkade? 
volker - 23.02.2010 18:11

is het geen idee om de toegang tot het zaaltje te blokkeren? dit soort types gooit de reputatie van radicaal-links te grabbel. zo is danen lid van Groenlinks en de PvdA, terwijl de IS verbonden is aan de SP. Fight the power, te beginnen met alle politieke partijen!
pff 
Geert - 23.02.2010 17:52

Autoritarisme bevecht je niet met autoritarisme.
nn - 23.02.2010 17:37

Flikker op "antifa" en leer je geschiedenis is wb stalin vs trotski.

Als je de IS al ongeschikt vind om met jou en je dogmatische sektarische groepje mee te vechten, hoe denk je dan ooit een massabeweging tegen racisme en fascisme op te bouwen? Want dat is de enige manier waarop je dat kunt stoppen. Vermoed trouwens dat jij een studentikoos blank middenklasse mannetje bent dat uit frustratie anarchist is geworden, en met slechts dat marginale groepje red je het niet. De echte slachtoffers van wilders moeten zich verzamelen en een vuist maken.
.. 
.. - 23.02.2010 18:46

maar wat wil je dan? met 2 man en een paardekop een beetje een hele bevolkingsgroep 'bevrijden', omdat de rest niet in jouw straatje past en je vind dat jij als enigste weet wat goed is voor migranten in nederland?

Ga is naar de realiteit kijken zou ik zeggen.
discussie? 
nn - 23.02.2010 20:41

"Stop de PVV, geen racisme in onze stad!" Ben verdomd benieuwd waar die discussie dan over zal gaan... waarschijnlijk zoeken ze plakvee voor de IS-posters.
NN - 23.02.2010 18:46

Gaat het trollen goed, Voorpost?

Net zoals al die vage websitjes van Stop antifa en dergelijke zijn er de laatste tijd wel heel erg veel trollen actief die onder 'ántifa' posten om tweedracht te zaaien, moet ook wel aangezien ze niet in staat zijn meer dan vijf man en een paardekop op de been te brengen bij hun acties, tenzij het stamtafels zijn natuurlijk!




> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.