Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
ziekste foto ooit 
nn - 10.04.2010 20:20




hij past hier wel "de ziekste foto ooit"
ziet u de controversies?
Ziek? 
NN - 12.04.2010 11:25

Wat is er ziek aan die foto dan?

Die kleine meid groeit later op tot een vrouw die ook de keuzevrijheid moet hebben, die het recht moet hebben om zelf te beslissen dat haar kinderen net zo gewenst zijn als zij was. Het bewijst ook dat haar mama het niet alleen voor zichzelf doet maar denkt aan de toekomst van haar dochter.
Wat is er ziek aan om een gewenst kind duidelijk te maken dat ze gewenst is en dat alle kinderen die geboren worden net zo gewenst zouden moeten zijn als zij dat is?
Wat is er ziek aan dat een moeder nu al opkomt voor het recht wat zij wel heeft maar wat aan haar kind misschien ontnomen zal worden als religieuze fanatici hun zin krijgen?
Gewenste kinderen zijn een pak gelukkiger dan ongewenste kinderen. Die laatste wordt van kleins af aan, en vooral als ze nog heel klein zijn, want later went het misschien wel om die "lastpak" in de buurt te hebben, op al dan niet subtiele wijze duidelijk gemaakt dat ze niet gewenst zijn, wat nefast is voor hun zelfvertrouwen en hun kansen op een goed, gelukkig leven. Ongewenst zijn legt een enorme hypotheek op ontplooiingskansen van kinderen, ze worden opgevoed tot falen.

Ziek is hij/zij die onder het mom van de "heiligheid" van het leven ongewenste kinderen ongelukkig wil laten zijn. Ziek is hij/zij die achter deze mooie foto iets lelijks gaat zoeken.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.