Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
! - 04.06.2010 23:11

?
@ Joris 
nn - 03.06.2010 13:36

Nee, het kapitalistische systeem is misdadig vanwege de talloze slachtoffers die het maakt, vooral in de zogenaamde 'Derde Wereld' en de aanslagen die het pleegt op het milieu en daarmee op de toekomst van de aarde. Dat een meerderheid in dit walgelijke rijke land dat steunt omdat het ze geen moer interesseert wat de gevolgen voor anderen zijn, maakt het niet minder misdadig.
prutserige stumperds 
mooi rood... - 02.06.2010 17:08

Stemmen is een van de manieren om invloed te hebben op de samenleving Hoewel je het kapitalistisch er niet mee omgooit maakt het wel wat uit of links of rechts groot .Ik zou het zeer vervelend vinden als ik word belemmerd in het uit brengen van mijn rode stem .Alleen fascisten belemmeren mensen om hun mening op wat voor manieren te uitten .Dit soort intolerantie komt helaas ook voor bij mensen die zichzelf heel links vinden.Wat een bekrompenheid.

nn 
nn - 08.06.2010 21:56

tot vanavond kameraden!
"het systeem" 
Joris - 03.06.2010 13:00

Het feit dat volgens u het democratisch systeem "niet effectief" of zelfs "misdadig" is, is omdat u uw zin niet krijgt.
Dat ligt niet aan het systeem, dat ligt eraan dat de meeste andere stemmers het niet met u eens zijn. De meerderheid telt in dit land. Ik zou zeggen probeer andere burgers van uw standpunten te overtuigen. Goede argumenten schijnen daarbij nogal eens te helpen. Wellicht dat uw standpunten dan hun weg vinden door het democratisch proces.
Sterker nog, ik vermoed dat u gelijkgestemden heeft die deze weg al bewandelen. Wat nu als deze mensen hun stem niet kunnen uitbrengen omdat de stemlokalen zijn dichtgelijmd?
Kortom, u doet een erg kortzichtige en onverstandige oproep.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.