Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
wordt eens wakker! 
nn - 04.06.2010 01:55

Sjonge gasten, de houtmankade! Dat bureau staat al jaren en jaren bekend als krakershaters, die bij allerlei gelegenheden het liefst op krakers inslaat. Jullie zelf hebben er blijkbaar nog steeds geen kaas van gegeten en denken dat de wereld zo lief en democratisch is. NOT! dus. Schud die naieviteit eens van jullie af, ga niet in een hoekje zitten klagen dat de wouten zo gemeen zijn maar bereid je eens goed voor! Het was namelijk wel te voorzien, evenals deze uitruiming trouwens.


Motoragent 
NN - 08.06.2010 21:48

Hij is ook de enige die slaat, wat een shemale er was helemaal geen reden tot.
kaas 
nn - 04.06.2010 01:28

kaas of geen kaas gegeten, de smeris zijn gewoon klootzakken die ons in elkaar blijven timmeren zolang we in verzet blijven.
En? 
Sven - 07.06.2010 21:06

En is er GVD al een aanklacht ingediend tegen deze onnodig aggresieve kut varken? Aangezien er duidelijke video beelden van zijn kan je hier toch werk van maken? Als mensen de slachtoffers kennen? Zou gek zijn hier zand over te gooien.
... 
zelf een kraker - 04.06.2010 14:51

Als je een pandje van een anti-kraker wilt kraken doe het dan wel goed. Met veel mensen en een duidelijk verhaal. Niet als een dief in de nacht zonder dat zelfs je kraakburen (in dit geval het studentenkraakspreekuur) er vanaf weet.
Als je dan als kraker allerlei tips in de wind slaat en stom in je eentje stiekem iets gaat herkraken, dan ben je daarna nog een grotere egoïst als je dan wel verwacht dat krakers heel solidair met je zijn en voor jouw de hete kastanjes uit het vuur gaat halen, als in zichzelf door een stel kraakhaters in mekaar laten meppen.

Het zou overigens ook wel eens fijn zijn als de studentenkrakers ook eens een beetje aan zelfreflectie deden, zonder iedere keer te jammeren over de boze buitenwereld. Kraken doe je uit principe en in veel gevallen ook uit nood, niet om later als je groot bent stoere verhalen te kunnen vertellen aan je kleinkinderen.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.