Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
Maak toch gebruik van je rechten! 
Jimmy Bastings - 17.06.2010 22:35

Voor de zoveelste keer verbaas ik me over de mensen die, ondanks hun onophoudelijke kritiek op "het systeem" (dat net zo ongrijpbaar is als DE NEDERLANDSE CULTUUR, wat dat ook is), niet gebruik maken van hun rechten, om de zaak aan te passen. Als de bovenstaande reaguurders (want dat zijn jullie hoor) zich niet kunnen vinden in een of andere linkse partij of een partij die zich amper uit wil spreken over zaken (*kuch* D'66, PvdD), kan men ook een eigen partij oprichten, een nieuwe communistische, pacifistische of anarchistische partij. Ja, dat laatste is in het verleden vaak genoeg gebeurd in het buitenland, omdat men "het systeem" van binnen uit wilde kapot maken.

Je moet er maar zin in hebben. Zelf ben ik al geruime tijd lid van het CDjA, heb ik meegedaan met de gemeenteraadsverkiezingen voor het CDA en heb ik de afgelopen weken veel campagne gevoerd voor de "Grande Dame" van Nederland, het CDA. Ja, er zijn veel zaken waar ik het niet helemaal mee eens ben, maar gelukkig zijn we zo democratisch ingesteld dat het partijcongres nog altijd het hoogste orgaan is. Daar ben ik trots op, om in een land te mogen leven waarin wij, als burgers, ons mogen verenigen, en een vuist kunnen maken tegen een dictatuur die bestuurd zou worden door mensen die net een beetje in de goede wieg terecht zouden zijn gekomen.

E-Mail: jimmy_bastings@hotmail.com
ander nieuws 
tarzan - 09.06.2010 12:33

Oninteressant; ander nieuws, en waarom komt dit op de voorpagina van IM? Hebben anarchistjes dan echt niks te melden? Anders dan eeuwig gezever over activisme. Ik hoop dat de ME alle activisten vastbindt aan de Eifeltoren.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.