Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
zoek jezelf broeder 
els - 08.03.2011 22:53

Misschien heb je gelijk, Jantje Beton, dat Alex Pim Fortuyn ooit als een 'interessante anarchist' heeft neergezet, zou het eerlijk gezegd niet weten, maar wat dan nog? Of dat hij Theo van Gogh een veer in de reet stak... wat is daar nu mis mee? Goh, nam hij citaten over van extreem-rechtse dierengroepen? Bah, wat fout! Jongen, wees blij dat er mensen zijn die verder kijken dan hun neus lang is...
NN = Rene Danen 
els - 08.03.2011 19:09

Is duidelijk, toch?
Trol 
Jantje Beton - 08.03.2011 19:25

Alex van Veen, dat is toch die trol die extreem-rechts kritiekloos benadert en het allerliefst GL-ers en SP-ers overhoop wil rijden? Van Veen is een aandachtshoer. Laat hem lekker op zijn eigen site zijn ding doen.
?? 
Jelle - 08.03.2011 00:32


Is dit serieus? Of is dit een grap van extreem-rechts?
spoelen 
els - 08.03.2011 20:23

ehhhh, alex is antifascist in hart en nieren, ga je bek spoelen 'jantje beton'.
Schrijver: Alex van Veen 
NN - 08.03.2011 18:10

Het is geschreven door Alex van Veen dus door extreem-rechts.
Oh? 
Jantje Beton - 08.03.2011 21:36

Oh ja joh, is dat zo? Hoe komt het dan toch dat Alex Pim Fortuyn "een interessante anarchist" ofzo vond, of dat hij Theo van Gogh altijd een veer in de reet stak, of dat Alex ongecensureerd de troep van extreemrechtse dierengroepen overnam en met hen zat te mailen. Alex is zelf geen rechtsextremist, maar een "antifascist in hart en nieren"...? Nee, dat is hij zeer zeker niet.
De verplichte trolls 
Geert - 08.03.2011 18:26

Zijn ze weer. De verplichte trolls. Of zijn het bots die bij alles wat van de ravage komt geactiveerd worden om 'extreem-rechts' te krijsen?

Ook in dit geval slaat het namelijk weer nergens op. Dit is een artikel over niet-stemmen. Is dat tegenwoordig ook al extreem-rechts?
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.