Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
some supplements were deleted from this article, see policy
ludiek 
nn - 07.05.2011 15:27

erg ludiek de kristalnacht.
AFA 
nn - 07.05.2011 14:45

Wat is de toegevoegde waarde van AFA ? Ik kijk anders tegen de PVV aan. Ik zie de PVV eerder als een manier om CDA en VVD uit het middelpunt van de belangstelling te halen. Daardoor kunnen CDA en VVD eenvoudiger doorgaan met hun beleid. En waarom zou de PVV extreem-rechts zijn en CDA en VVD niet?
Door allerlei extremen te gaan roepen over de PVV, help je ze juist.
En je helpt CDA en VVD nog meer.
Ik ben van mening dat we te maken hebben met extreem-rechtse media.
Met name stoor ik me mateloos aan het feit dat een aantal burgers ongewild (dan vaak wel onherkenbaar) op tv komen. Ze worden GRATIS misbruikt als lijfeigene om ervoor te zorgen dat het tv programma voldoende winst maakt.
Blik op de Weg, Wegmisbruikers, Undercover in Nederland, TROS Opgelicht.
Dan hoor ik de AFA niet. Bovendien kun je de maatschappij alleen veranderen als je politieke standpunten inneemt bij een politieke stroming. AFA doet me denken aan de pastoor in de R.K. kerk. Tijdens de preek zei hij: als mensen maar goed met elkaar omgaan, zal er meer naastenliefde komen. Na afloop ging ik naar de sacristie en sprak de pastoor aan op zijn woorden. Ik zei: een leuke preek maar u weet toch net zo goed als ik dat de politiek uiteindelijk ons leven bepaalt. Ach zei hij je kunt er toch niets aan veranderen. De wereld is toch opgedeeld in Amerika en Rusland.
Zo zie ik de AFA ook. Het lijkt heel wat maar bij de politieke strijd zijn ze nergens te bekennen.
Of is de AFA de kers op het gebak. De kers eet je op maar het gebak laat je staan.

zinloos 
nn - 07.05.2011 15:13

@keyboard: mijn ervaring is dat het volkomen zinloos is om in discussie te gaan met personen die de pvv fascistisch vinden. dat soort mensen zijn juist kansloos, doen geen goede dingen zoals jij het noemt. mijn advies: gewoon negeren, dit soort mallotige types.
aaaaahhh 
keyboard warrior - 07.05.2011 15:08

NN, je bent kansloos.
In plaats van op internet je gal te spuien tegen een nieuwe, enthousiaste groep mensen die een hoop goeds organiseren zou je ook met ze in discussie kunnen gaan. Ze organiseren genoeg publieke activiteiten waar je de dialoog met ze aan kan gaan.
Of, je zou een artikel kunnen schrijven over het gevaar van het CDA en de VVD, veel productiever. Kritiek op dingen die gedaan worden is makkelijk. Doe zelf ook iets.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.