Indymedia NL
Independent Media Centre of the Netherlands
Indymedia NL is an independent free communication organisation. Indymedia offers an alternative approach to the news by using an open publishing method for text, images, video and audio.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
vrijheid van meningsuiting??? 
euhhhh - 05.10.2011 17:57

Hebben mensen die wel geloven in een parlementair systeem niet net zo veel rechten dan mensen die niet geloven in een parlementair systeem?
Hebben mensen die een andere mening hebben dan jou, niet zet zo veel recht op hun mening? Over het opleggen van je mening gesproken!

Bovendien zie ik echt niet in hoe dit iets te maken heeft met je eenvoudige recht om een klacht in te dienen. Ja, je kan hele discussie voeren over het nut van het indienen van klachten. Maar je kan net zo veel discussie voeren over het nut van demonstreren of andere vormen van buitenparlementair actievoeren. (waar ik overigens groot voorstander van ben, voor de duidelijkheid, en nee, ik ben geen parlementaire aanhanger)
Is het niet veel nuttiger dat we diverse wegen bewandelen om onze gezamenlijke doelen te halen, dan elkaar hier alsmaar af te zeiken!!!!!!!! Gezeur wat een beweging juist doet versplinteren. Wees blij dat er nog mensen zijn die tenminste een initiatief nemen. In plaats van achter je computer blijven zeiken (sorrie voor dit ongenuanceerde taalgebruik, maar ik wordt inmiddels een beetje moe van mensen die hier reageren en zichzelf zoveel beter vinden als de rest... zucht)
Solidariteit 
Tommy - 05.10.2011 17:05



Als het niet mogelijk is, laat mensen daar dan zelf achter komen. Dat is wellicht de sterkste manier om vertrouwen in het systeem te verliezen. Mensen zijn geschaad en zoeken gewoonweg een manier om er iets mee te doen.

Je kunt het door gewoon vriendelijk en duidelijk uiteenzetten in plaats van schreeuwerig en veroordelend dingen te roepen ook die mensen wellicht overtuigen.

Niet iedereen heeft direct de meeste 'opper-anarchistische' visie. Ik deel je mening maar laat mensen het zelf uitvinden en ondersteun elkaar in de strijd. Dat doe je in ieder geval niet door jezelf zo tegenover hen te plaatsen.
@ruispagina 
enragé - 05.10.2011 23:42

als je ze kan pakken op hun eigen regeltjes dan pak je ze toch op hun eigen regeltjes? pak ze waar ze je pakken kan! Kwestie van tactiek.
met anarchisme 
nn - 05.10.2011 16:36

heeft dit niks te maken. Waar de fuck heeft de smeris anders wapens voor dan om ons te meppen? En wat de fuck hebben klachtenprocedures, waarvan het parlementaire systeem de meest uitgebreide, anders als functie om ons rustig te houden? Er is geen rechtvaardigheid binnen dit systeem mogelijk, probeer dus ook niet die schijn te wekken.
> indymedia.nl > search > archive > help > join > publish news > open newswire > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL uses the 'open posting' principle to promote freedom of speech. The news (text, images, audio and video) posted in the open newswire of Indymedia NL remains the property of the author who posted it. The views in these postings do not necesseraly reflect the views of the editorial team of Indymedia NL. Furthermore, it is not always possible to guarantee the accuracy of the postings.