Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
misselijk 
dylan dulmer - 02.02.2008 11:25

Ik word, met recht, misselijk van dat hele volgevreten zooitje! Wisten jullie wel dat deze familie de grootste uitkeringstrekkers van Nederland zijn? En het erge is, ze zijn niet eens nederlands, nog voor geen 1%, ze zijn helemaal duits!Als je er vanuit gaat dat willem III nederlands zou zijn, wat hij niet was, hij trouwde de duitse emma van waldeck-pyrmont. Wilhelmina zou dan half duits moeten zijn, zij trouwt óók weer met een duitser,Juliana is dus 3/4 duits. Juul trouwt óók met een duitser, Bea is dus 7/8? duits. Bea trouwt óók weer met een mof, Willem-Alexander is dus 1000% duits, waarom gaan ze niet in Duitsland wonen, dáár zijn ze op hun plaats! En dan dat 'wilhelmus', als rechtgeaarde nederlandse krijg ik dat 'ben ik van duitsen bloed' echt niet uit mijn strot! Waar ik me ook groen en geel aan erger, is dat ze niets hoeven te betalen! Als er ééntje in het ziekenhuis ligt, krijgen ze géén rekening, want dat is 'not done'. Toen de oudste zoon van Margriet ging studeren, hadden ze het gore lef om een studiebeurs aan te vragen, nou vraag ik je, zij met al haar miljoenen! En dan nu is er, wederom verkeerd getrouwd, die WA heeft zich in laten trouwen in een familie waar het bloed vanaf druipt, die ouwe schoft Zorreguita! Hij mocht niet op de bruiloft komen, maar na de bruiloft werd hij bij veel officiële gelegenheden gefotografeerd, is dat erg of niet? Hoe sneller ze weg zijn, hoe beter! En in WO II hebben ze hun volk maar mooi in de steek gelaten, zij vlogen naar Engeland en wij moesten maar zien hoe we rond kwamen! Dat ze ze in 1945 niet hebben afgezet is mij een raadsel!

E-Mail: dylandulmer@hotmail.com
Website: http://www.google.com
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.