Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
amerika 
PeKaKa - 22.04.2006 00:17

Ben hier voor t eerst wezen snuffelen en wil er wel wat over kwijt. Over onze 'Grote Vriend Amerika' dan.
Waarom zouden wij allen braaf achter Amerika aanrennen? Zij hebben lak aan burgerrechten en voeren een dictatoriaal bewind over de wereld.
Landen die niet beloven nooit een Amerikaanse soldaat of andere amerikaan aan het internationaal gerechtshof in Den Haag te zullen uitleveren, die landen kunnen te maken krijgen met economische boycots etc. Oke, Amerika kan dat kennelijk doen, maar moeten wij dan meerennen? De amerikaanse mentaliteit van, wij zijn de sterkste, de snelste, de machtigste, dat is vragen om acties als 11 september. Schaker Bobby Fisher had gelijk toen hij zei dat amerika en israel geen bestaansrecht hebben. Amerika heeft het land gejat van de indianen, helaas heeft ook Nederland hieraan meegedaan net als een hoop andere europese landen. En veel indianen wonen nog steeds in erbarmelijke toestanden, in armoede, in de reservaten en worden nog steeds gediscrimineerd. Laat Amerika eerst maar eens naar zichzelf kijken voor ze overal maar oorlog gaan voeren. Ze kunnen wel heel snel in Irak zijn, maar als er een overstroming in eigen land is tengevolge van een tornado, dan komen de heren een week later es de schade opnemen, want het waren toch vnl armen en werkelozen, daar is weinig aan verloren, zo schijnt men daar te denken. Nu wordt Iran weer bedreigt door de heren, Nederland gaat ze ook al helpen in Afghanistan, een overheidsbesluit. De meeste militairen kunnen geloof ik niet kiezen of ze mee willen, ze hebben getekend en moeten dus gaan. Maar iedere dode Nederlander die daar valt is te wijten aan het slappe beleid van de hoge heren in Den Haag en ik hoop dat ze er snel wroeging van krijgen. Amerika zal Nederland heys niet aanvallen, want dan moeten ze de hele EU aanvallen, het wordt dus tijd te stoppen met opzitten en pootjes geven, ik dacht dat we dat de NSB in die tijd al hadden afgeleerd, maar nu zitten er kennelijk een stel NSB-ers op het Binnenhof.
Over Israel wil ik nog kwijt dat ze die zelfmoordaanslagen over zichzelf hebben afgeroepen, net als Amerika. Palestijnen hebben geen normaal leven in het hen ontstolen land, ze moeten maar braaf doen wat Israel zegt, anders moeten ze weer met een handvol wapens opboksen tegen gevechtshelikopters en tanks en wat al niet meer, dat Israelische leger is een stuk beter voorzien dan de Palestijnen. Soms zou je gewoon denken, was de heer Hitler maar geslaagd in zijn opzet om alle joden uit te roeien, dat had een nu al bijna 60 jaar durende bezetting met alle leed erbij voorkomen. Ik geef de palestijnen geen ongelijk dat ze zich verzetten, de meeste Nederlanders verzetten zich toch ook tegen de Duitse bezetter in WOII? Of tegen de Spanjaarden, gedurende de 80 jarige oorlog? Iedereen wil graag in vrede en vrijheid leven, mijn motto is dan ook, een wereld, een regering en een ieder is vrij om te gaan en te staan waar hij wil, er is en munteenheid en het is een stuk eerlijker verdeelt. Weg met de armoede, weg met de honger en weg met vrijheidsbeperkingen.

E-Mail: Klepzeiker_joop@yahoo.co.uk
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.