english
nederlands
Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> contact > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Zoek

 
Alle Woorden
Elk Woord
Bevat Media:
Alleen beelden
Alleen video
Alleen audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI klaagt Indymedia.nl aan
Rechtszaak Deutsche Bahn tegen Indymedia.nl
Onderwerpen
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Hulp
Hulp en tips voor beginners
Een korte inleiding over Indymedia NL
De spelregels van Indymedia NL
Hoe mee te doen?
Doneer
Steun Indymedia NL financieel!
Rechtszaken kosten veel geld, we kunnen elke (euro)cent gebruiken!

Je kunt ook geld overmaken naar bankrekening 94.32.153 tnv Stichting Vrienden van Indymedia (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53).
Indymedia Netwerk

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
Deze site is geproduceerd door vrijwilligers met free software waar mogelijk.

De software die we gebruiken is beschikbaar op: mir.indymedia.de
een alternatief is te vinden op: active.org.au/doc

Dank aan indymedia.de en mir-coders voor het creëren en delen van mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
Tegendemonstratie van ' Rechts' ?
tjz - 13.09.2002 10:48

Vooralsnog iedereen as. dinsdag naar Den Haag komt om tegen de nieuwe regering te demonstreren ff bij 'rechts' wat rondgesnuffeld. Het meest opvallende aan de reacties uit het polinco-riool is dat er wellicht een tegendemonstratie komt.

Linkse acties aangekondigd
Het nieuw opgerichte platform 'Keer het Tij' begint dinsdag 27 augustus haar campagne op Het Plein in Den Haag tegen de nieuwe kabinetsplannen. De eerste publiekmanifestatie is op prinsjesdag, dinsdag 17 september.

'Keer het Tij' is een samenwerkingsverband van ruim zestig progressieve maatschappelijke organisaties, zoals Milieudefensie, SP, GroenLinks, Nederland Bekent Kleur, de Evert Vermeerstichting, ontwikelingsorganisatie Inzet, de Jonge Socialisten, migrantenorganistie Emcemo en De Wereld Is Niet Te Koop.

In de oprichtingsverklaring van deze gelegenheidscoalitie spreken de aangesloten organisaties hun ongerustheid uit over de plannen van het nieuwe kabinet. ,,De WAO wordt uitgekleed en gesubsidieerde arbeidsplaatsen op de tocht gezet. Asielbeleid en vreemdelingenwetgeving wordt aangescherpt, migranten worden gekort op de kinderbijslag en er komt een identificatieplicht'', aldus Keer het Tij.

Bij de ingang van de Tweede Kamer plakken een aantal prominente vertegenwoordigers uit de meer dan zestig organisaties die bij het platform zijn aangesloten, posters. Daarop staat de aankondiging voor de eerste publieksmanifestatie bij de Hofvijver in Den Haag. Onder meer directeur Teo Wams van Milieudefensie, partjvoorzitter Mirjam de Rijk van GroenLinks, coördinator Jurgen de Wit van Nederland Bekent Kleur en partijsecretaris Tiny Kox van de SP nemen dinsdag de plakkwast ter hand.



Ach, zolang ze geen karabijnen meenemen mogen ze van mij best hun mening spuien. Wij gunnen het onszelf ook, waarom zullen we het hun dan ook niet doen?

Signature:
Sic transit gloria mundi.



Hopelijk zijn dit de laatste uitwassen van de slinkende groep gesubsidieerde uitvreters. En helaas voor hun laten de drie partijen die aan de macht zijn zich weinig gelegen liggen aan links-extremistische uitwassen. Ze kunnen nu geen beroep meer doen op de pvda en hun d66 trawanten.


Ik las nog een leuke opmerking van iemand op "weerwoord" naar aanleiding van het plan van min. Nawijn criminele Marokkanen uit te wijzen.


"hoe effectiever de maatregel hoe harder de politiek correcte kerk begint te kakelen"




Nu een uitgelezen kans voor een rechtse tegenactie en -demonstratie.

Zitten jullie liever achter de buis hoe de linkse schreeuwlijkerds,w ant linkse zijn meestal lelijk qua uiterlijk & vaak ongewassen (geldgebrek??).?

Neen, laten we een rechtse tegendemonstratie houden met vlaggen enzo en mooie leuzen scanderen gericht tegen die linkse schreeuwers en subsidievreters!

Signature:
Hoe zal dat gaan, waar moet dat heen.
Waar komt die rotzooi toch vandaan.






(Citaat)
(Don Corleone) [...] mogen ze van mij best hun mening spuien. Wij gunnen het onszelf ook ...


Wij gunnen onszelf dat niet, maar forceren onszelf vrijheid van meningsuiting door dit forum d.m.v. giften in stand te houden.

(Citaat)
... waarom zullen we het hun dan ook niet doen?


Omdat deze extreem- tot ultralinkse pressie- en belangengroepen het klaar hebben gespeeld om IEDEREEN in dit land die het waagde om ook maar enige kritiek te hebben op hun "progressieve" waandenkbeelden, gedurende een periode van meer dan 25 jaar met alle mogelijke middelen de mond te snoeren; dit met welwillende medewerking de extreem-links georienteerde media. Linkse lobbygroepen hebben een enorme druk op de toch al linkse politiek uitgeoefend om het asiel/allochtonenbeleid steeds "progressiever" te maken. Lukte dat niet of naar hun mening onvoldoende, dan werd het staatsbeleid stelselmatig gefrustreerd en gesaboteerd. Geen enkel middel werd daarvoor geschuwd. Conservatief-links-"progressieven" vinden het vanzelfsprekend dat hun ondermijnende, taboeïserende, voor het Nederlandse volk onoverzienbaar schadelijk gebleken activiteiten door de belastingbetaler worden bekostigd.

Deze hele "progressieve", met belastinggeld bekostigde manifestatie, waar ongetwijfeld een gigantische media-aandacht voor zal zijn, dient louter om de politiek wederom onder enorme druk te zetten om de miljardensubsidies aan dit links-extremistische gespuis vooral niet te beëindigen. Ongetwijfeld zullen de media het doen lijken alsof er een onder de bevolking groot draagvlak voor deze manifestatie is. Daarom ben ik van mening dat wij dit soort subsidie-progressieven een koekje van eigen deeg moeten geven en hun niet meer ongestoord hun gang moeten laten gaan. Als het aan mij ligt wordt dat hele zootje daar zelfs kort en klein geslagen. Sinds de moord op Pim is mijn geduld met de Linkse Kerk méér dan op!
Want ZIJ zijn de blaasbalg geweest die het vuur van de "progressieve" hetze tegen Pim zelfs tot na zijn dood hebben aangejaagd!








(Citaat)
'Keer het Tij' is een samenwerkingsverband van ruim zestig progressieve maatschappelijke organisaties, zoals Milieudefensie, SP, GroenLinks, Nederland Bekent Kleur, de Evert Vermeerstichting, ontwikelingsorganisatie Inzet, de Jonge Socialisten, migrantenorganistie Emcemo en De Wereld Is Niet Te Koop.


Wat is er trouwens progressief aan deze organisaties? progressief is toch vernieuwend, vooruitkijkend. Dat zijn deze organisaties geen van allen. Allemaal hangen ze de oude dogmatieken aan.

(Citaat)
De WAO wordt uitgekleed en gesubsidieerde arbeidsplaatsen op de tocht gezet. Asielbeleid en vreemdelingenwetgeving wordt aangescherpt, migranten worden gekort op de kinderbijslag en er komt een identificatieplicht'',

Persoonlijk vindt ik dit veel progressiever!

Ach, hopelijk komen alleen de topmannen -vrouwen van deze organisaties + enkele wereldvreemde types als omlijsting aanzetten. Zodat je 's avonds op de NOS de beelden ziet van de demonstratie: een bijna leeg Binnenhof met enkele schreeuwende, graffiti spuitende oproerkraaiers die door passerende toeristen en kamerleden meewarrig worden aangekeken. Benieuwd of onze vriend Jottoon er nog bij loopt .

Ach het zal allemaal wel loslopen, links stelt niet voor niks in het totale aantal zetels totaal niks voor. En het getij stroomt de goeie kant op, keer het tij zorgt alleen maar voor nog meer overstromingen in dit land!



Toch denk ik daqt een tegendemonstratie geen kwaad kan. Dan zien de Nederlandse televisikijkers en Fortuynstemmers dat ze niet alleen staan en dat er steeds meer tegenstand komt tegen de linkse nageboorten.

Als er een tegendemonstratie komt ga ik ernaar toe. Op mijn spandoek schilder ik dan "Stop de linkse uitvreters".

Ze zullen deze "asshole" leren kennen LOL!





Het poppetje achter 'Keer het Tij' is René Danen. Raadslid voor Amsterdam Anders/De Groenen. Het is zijn mobiele nummer dat ook op de website staat.

Tevens is hij werkzaam als projectleider voor milieudefensie, waar hij de pipo achter de 'autoloze zondag' was.

Wie wil weten met wat voor naar mannetje we dan te maken hebben kijk eens naar dit mailtje dat hij Theo van Gogh stuurde.

(Citaat)
Beste heer van Gogh,

Naar mijn mening heeft u al veel te lang de vrijheid gehad om generaliserende, discriminerende, xenofobe en racistische uitspraken te doen over allochtonen en andere minderheden. De eerst volgende keer dat ik dit constateer zal ik hiervan aangifte doen bij de politie. Er moet een einde komen aan de gedoog cultuur op dit gebied!

Hoogachtend,

Rene Danen
Amsterdam
 renex@dds.nl




Rene is een heel actief baasje in het extreem-linkse wereldje.


.


Zie hier het smoelwerk van 1 van onze aktievste vijanden:


Renee Danen (priester der multikultus)


De eerste drie kandidaten van onze kandidatenlijst (vlnr)
Herman Pieterson (no. 3), Hansje Kalt (no.1) en René Danen (no.2)

Signature:
That which does not kill us,
makes us stronger (F.Nietzsche)



Die kerel lijkt verdacht veel op die man waarmee Pim Fortuyn paar keer een pittige discussie gevoerd heeft! Weet iemand of dit zo is? en op welke zender deze discussie ook alweer was??

Signature:
Ik ben een "vernederd-lander"!



(Citaat)
(Robrecht) Het poppetje achter 'Keer het Tij' is René Danen. Raadslid voor Amsterdam Anders/De Groenen. Het is zijn mobiele nummer dat ook op de website staat.


Beste Robrecht, ik dank je voor je opmerkzaamheid. Ik neem aan dat je met "de website" de site van Keer het tij bedoelt, waarvan je de link in één van je postings op Stormfront vermeldt. Onderaan de pagina's van deze site staat het nummer 06-59954811 voor mensen die meer info willen.
Na het nummer op Google te hebben losgelaten blijkt het inderdaad een 06-nummer van René Danen te zijn. (-klik-)
Het is een ander nummer als Damen opgeeft op zowel de site van de gemeente A'dam als op de site van A'dam anders/de Groenen. Daar geeft hij namelijk het nummer 06-59060241 op.

De persoon René Danen kwam enige maanden geleden ter sprake in deze interessante draad, waar veel aanvullende info over dit heerschap (en het links-extreme schemerwereldje waarin hij actief is) te lezen is.
Ik ben er van overtuigd dat hij een zeer gevaarlijk figuur is dat nooit tot de politiek toegelaten had mogen worden. Niet voor niets werd er niet al te lang geleden vanuit de A'damse politie gewaarschuwd dat er gevaarlijke links-extremisten infiltreerden in de lokale politiek aldaar.


Een recentere foto van het heerschap R. Danen.
Hier blikt hij minder "onschuldig" als op de andere foto's...


Hoezo het tij keren?
We hebben net 30 jaar slinks en paars drab over ons heen gekregen. Een zee volgeslibd met verstikkende algen. Eeuwig eb.
Blij dat er nu weer wat golfslag is, al blijft het behelpen met het huidige kabinet.
Er heeft dan wel 1/3 van de bevolking rechtstreeks laten blijken achter Pim's ideeen te staan, vergeet niet de CDA stemmers die op Pim gestemd zouden hebben als hij niet was vermoord. Ik denk dat we wel de helft van de bevolking halen.

Tja, en dan wordt het riskant. 50/50, daar heb je een basis voor burgeroorlog, want dat gaat polariseren en uiteindelijk escaleren.
Dit stuiptrekkende slinkse kliekje heeft zijn tijd gehad.
Het volk heeft anders besloten. Deze machtsgeilen kunnen niet langer meer invloed uitoefenen.
De bakens zijn verschoven, hoe dan ook.
Terugkeer naar het paarse en slinkse systeem zal onherroepelijk tot volksoproer leiden. Zelfs onder de Labbekakken, want de kruik gaat zo lang te water tot hij barst.
En hij is vol, geloof me.



Wat heb ik een hekel aan dat soort clubjes die ook nog subsidie krijgen voor hun praktijken.

Je ziet meteen aan die Renee Danen dat hij er 1 van dat tuig is.

geen stropdas.
luie nuchtere uitstraling.
krullenbol.

Ik moet niet alle krullenbollen over 1 kam strijken maar het valt wel op.
Kijk bij D66,alle belangrijke personen zijn krullenbollen,Dittrich,van Boxtel,de Graaf.





Dat zal wel een menigte wezen.
Wat een lef als je daar gaat staan met een paar polinconen als tegendemonstratie en dan rijmpjes roepen als "nooit meer links" en "jullie verliezen in heel Europa hahaha"!
Dan hebben we alleen onze vlaggenstok als wapen tegen de vloedgolf van correcten die ons aanvallen.



Dutch Lion, het kunnen dan wel 60 organisaties zijn maar dat wil niet zeggen dat er ook 60 mensen komen op de "massale" demonstratie. We kunnnen wel in de meerderheid zijn. Het lijkt mij trouwens leuk die lui allemaal te fotograferen en onder de kop "linkse uitvreters" op internet te zetten.

Ik heb wel zin om daar met een poster van Fortuyn te gaan staan, tussen al die linkse uitvreters.

Signature:
Ik worstel en kom boven



Report this post to a moderator | IP: Logged

25th August 2002 21:24



Een ongelovige
Senior Member

Registered: 20-10-2001
Location: Amsterdam
Posts: 172

(Citaat)
Oorspronkelijk gepost door Thor
Ik heb wel zin om daar met een poster van Fortuyn te gaan staan, tussen al die linkse uitvreters.



Ja lijkt me fantastisch. Ik hoop dat ook uit de gelederen van de LPF-aanhang veel mensen voelen voor een tegendemonstratie. Het liefst natuurlijk met veel portretten van Pim. Bijvoorbeeld met daaronder: Slachtoffer van de linkse kerk!
Wel goed dat we nu weten waar de meest fanatieke tegenstanders zitten. Zestig organisaties waaronder een paar grote Non-profitorganisaties, de partijen GroenSlinks en SP, de jonge socialisten en een hoop kopstukken uit het linkse aktiewezen geeft een aardig idee, zeker als je het combineert met achtergrondinformatie. Die Damen is raadslid in Amsterdam voor Amsterdam Anders/ De Groenen, verbonden aan milieudefensie en aan het zeer linkse X-Y dat zich op ontwikkelingslanden richt. Hij is dus zo'n typisch voorbeeld van de in linkse kring gebruikelijke dubbelfuncties, waarbij men aktief is in verschillende links-activistische organisaties op verschillende terreinen en vaak een rol in op het parlement gerichte partijen combineert met relaties met in de schemerzone opererende hardere acties uitvoerende acvtivisten.



Beste Ongelovige,

Weet je wat me het meeste irritieerd, dat is dat de linkse media dit breed uit kan meten juist omdat er geen reactie komt van de aangeklaagde. Een soort niet antwoorden is schuld bekennen. De gekozen politici moeten de kastanjers uit het vuur halen.

De LPF is een volksbeweging en ik denk dat zij het initiatief moeten nemen voor een tegendemonstratie, misschien een thema voor de 30ste augustus.
Ik doe mee en ik wil het best meeorganiseren vanuit Groningen.
Ik heb trouwens alleen gestaan met een aantal linkse tegen de oorlogsverklaring van Nederland in de zaak Kosovo.


Op www.stand.nl kun je NU stemmen over de sLinkse actie Keer het Tij!

(Citaat)
De stelling van dinsdag 27 augustus 2002
"Het rechtse tij moet gekeerd worden"

The times they are a changing, dat vond Bob Dylan al en dat vindt ook het platform Keer het Tij! Ze willen optreden tegen de verrechtsing in Nederland en de plannen van het nieuwe kabinet. En om te bewijzen dat er in Nederland nog wel degelijk progressief geluid bestaat lanceren ze vanmiddag op het Binnenhof de campagne Keer het Tij!


GA HIER NAAR DE PEILING!


Tussenstand

Eens
(44%)

Oneens
(56%)

Stand op 28-8 om 0:31 uur:

Eens 43 %
Oneens 57 %

Every little helps...
Lion

Signature:
Weten wie er achter de enorme subsidiestromen naar de Linkse Kerk zitten; van X-Y tot FNV? Lees dan dit onderzoek van P. Siebelt!


(Citaat)
Lanceren ze vanmiddag op het Binnenhof de campagne Keer het Tij


Vanmiddag was ik HARD AAN HET WERK zodat de
Internationale Subsidie Socialisten van de centen der werkende burgers haar campagne kon lanceren in
eendrachtige samenwerking met het journaille



paar dagen / anderhalve week geleden was er dus al een linkse oprisping op het Plein voor de 2e Kamer; mijn collega meldde dat er o.m. diverse SP-medewerkers hun ding zaten te doen.
zelf heb ik niet meer gezien dan een of andere Jodokus met "ban de bom" op zijn shirt; hoogstwaarschijnlijk een gesjeesde student; die hebben immers vaker van dat soort onzinnige idealen.
paar dagen later echter was het weer prijs met een of andere manifestatie waarbij volgens mij o.m. Azough en Halsema door een megafoon stonden te jeremiëren over dat ontzettende "inhumane vluchtelingenbeleid" in Nederland.

het valt mij op en ook vies tegen dat organisaties vanaf GL tot en met "klein links" (zoals zij zichzelf nu blijkbaar noemen; "ïs minder agressief dan extreem links") zonder veel problemen subsidie en logistiek rond krijgen om dergelijke manifestaties te kunnen organiseren.
dat zal wel weer te maken hebben met de vergoelijkende en bagatelliserende houding van burger en politiek in NL omtrent links en extreem links (ben ik trouwens de enige die zich ergert aan de laatste mode om "CCCP"- truitjes te dragen? waarom kan ik mijn NSDAP-truitje nog niet aan?)
als er een manifestatie vanuit de VVD t/m de NNP wordt georganiseerd dan was de pers, de oppositie en de stemmingmakerij onder de zgn intellectuelen unaniem veroordelend; ("Haider in Nederland, rechts rukt op!, fascisme op het Binnenhof!" etc) en nu de ex-stalinisten staan de huilen over de positieve wending / aanzet, kraait geen haan naar hunner fundamentalistische hersenspoelingen.

17 september dus. Prinsjesdag. de zgn progressieven kunnen die dag weer hun gang gaan met alles wat "rechts" niet mag op straffe van boete en verbod.
spandoeken, folders en tyfusherrie : oh oh den haag linkse stad achter de duinen.

mijn vraag : wordt er iets georganiseerd vanuit de "polinco-hoek" en wat kan ik doen?








 
aanvullingen
 
tjz - 13.09.2002 13:40

Bron natuurlijk:

 http://207.68.162.250/cgi-bin/linkrd?_lang=NL&lah=bc8ec497565a99dc0fd995fb4d90bf77&lat=1031917064&hm___action=http%3a%2f%2fwww%2epolinco%2enet%2fjdenny%2feve%2fregister%2ephp%3fa%3dact%26u%3d576%26i%3d11222649

(
SF hekelt platform 'Keer het Tij'  
tjz - 13.09.2002 14:36

 http://www.stormfront.org/forum/showthread.php?s=a09d9481c7ce38dd9988a274c5d1c114&threadid=33521
aanvullingen
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.