english
nederlands
Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> contact > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Zoek

 
Alle Woorden
Elk Woord
Bevat Media:
Alleen beelden
Alleen video
Alleen audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI klaagt Indymedia.nl aan
Rechtszaak Deutsche Bahn tegen Indymedia.nl
Onderwerpen
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Hulp
Hulp en tips voor beginners
Een korte inleiding over Indymedia NL
De spelregels van Indymedia NL
Hoe mee te doen?
Doneer
Steun Indymedia NL financieel!
Rechtszaken kosten veel geld, we kunnen elke (euro)cent gebruiken!

Je kunt ook geld overmaken naar bankrekening 94.32.153 tnv Stichting Vrienden van Indymedia (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53).
Indymedia Netwerk

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
Deze site is geproduceerd door vrijwilligers met free software waar mogelijk.

De software die we gebruiken is beschikbaar op: mir.indymedia.de
een alternatief is te vinden op: active.org.au/doc

Dank aan indymedia.de en mir-coders voor het creëren en delen van mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
Shakinah & Enoch
h - 14.04.2003 13:03

Shakinah & Enoch

Shakinah

Een strijd tussen de oude krachten van het licht (Tara) en duisternis (Terror) raast over de aarde. Tegelijk duikt ook het oude idee van Shock & Awe – Shakinah - glory, weer op, zoals het door de Joodse mystici wordt genoemd. Shock and Awe was bekend als de goddelijke aanwezigheid van god, een kracht van enorme intensiteit die afkomstig was van de Ark des Verbonds. Is die kracht terug?

Saddam Hussein, die volgens zeggen evenveel dubbelgangers als paleizen heeft, is een meester in “verschijningen” net zoals de Hydra, de negen koppige slang die door Hercules werd verslagen. Als zijn kop eraf werd geslagen kwamen er twee nieuwe koppen bij. Saddam is vrijwel zeker dood. Hoe dicht was hij bij een holocaust tegen Amerika? Hoe dicht tegen de Moslim Messias? Precies zoals Hitler de Germaanse Messias wilde zijn? Saddam zal over 50 jaar net zo’n mysterie zijn als Hitler nu. Dat komt omdat een deel van zijn verhaal occult aandoet. Het occulte was de drijfveer achter Hitler. Churchill heeft dit uit de geschiedschrijving verbannen uit angst voor imitators. Maar Hitler geloofde in een nieuw Atlantis en hij zou de Arische Messias worden.

Net als zijn dood blijft ook een deel van het verhaal achter Saddam verborgen. Verbannen uit Irak liep hij in Egypte, Luxor langs de tempels. Daar hoorde hij een machtige stem die hem tot macht aanzette, echte macht.

Saddam dacht dat hij Nebudkadnedzar was, de machtige koning van Babylon, tevens het thuis van de toren van de Illuminatie. Deze toren stond op het centrale tempelcomplex: Esagila: Huis dat het hoofd oplicht. Saddam geloofde niet alleen in de mythe van Nebudkadnedzar maar verbond zijn tirannie ook aan hem. Net zoals Joshua in de Joodse traditie met Jezus wordt verbonden.

Ter ere van zijn vorige incarnatie als Nebudkadnedzar herbouwde hij Babylon. In 2002 zocht hij de terugkeer van de Ish-Tara poort van Berlijn naar Irak, samen met honderden kopieen van Sumerische kleitabletten uit het Brits Historisch museum. Hij wilde van Babylon een soort Disneyland voor de goden maken. Net als Nebudkadnedzar’s voorganger Nimrod die de toren van Babel bouwde, was Saddam een terrorist in hart en nieren.

Nimrod was de Egyptische Osiris die door zijn halfbroer Seth was onthoofd. Een slang aan een pilaar symboliseert zijn schedel. Osiris is de Egyptische equivalent van de slang van Eden. En hierin ligt teven de sleutel tot het onvertelde verhaal van Saddam.

De heer Wallis Budge, curator van het Britse Museum van de Egyptische oudheid ontdekte als eerste een relatie tussen Egypte en de Sumerische mythologie en hun verwijzingen naar hun invloed op de Joodse en Gnostische symboliek. In 576 voor Christus plunderde Nebudkadnedzar de tempel van salomon en maakte hem met de grond gelijk. En de joden gingen op transport naar het Oosten naar Babylon. Het Oude Testament en de Joodse mystiek (Kaballa) floreerden gedurende zijn heerschappij toen hij de Joodse en Babylonische culturen samenvoegde. Als toevoeging, opende Nebudkadnedzar de vurige oven waar de zoon van god uit tevoorschijn kwam.

Het was de Israelische god YHWH die de dood eiste van Nebudkadnedzar. Dit was uit wraak voor het prijsgeven van de geheimen van de raadselachtige vurige oven die doet denken aan een modern “Wormhole” uit Star Trek. Het is moeglijk dat Saddam op het punt stond om deze poort naar God te heropenen.

In januari 2001, haalde YHWH de voorpagina’s toen George Bush aan de macht kwam en de vraag stelde: bestuurt de engel in de wervelwind de storm nog steeds?

Analysten vroegen zich af of hij wel het volle pond had.

De wervelwind is het voertuig waarin YHWH rijdt. De engel is Enoch, later genaamd Metatron, prins van de Aarde. Metatron’s taak is om de orde op aarde te handhaven en de troon van glorie (Shankinah) te beschermen. Het gevolg is dat YHWH of Metatron Amerika bestuurt.

Op een ochtend in Februari 2003 kwam Bush naar het land van de drie sterren: Nashville, Tennessee waar een kopie staat van de Toren van Babel om tegen de teeveestations te zeggen dat de terrorists het haten dat Amerika YHWH kan aanbidden zoals we het willen en dat de Verenigde Staten zijn geroepen om god’s gift aan de aarde te brengen.

Bush gelooft in God’s wil en heeft een mooie extreem rechtse club om zich heen verzameld met een suasje evangelie erover heen. Zijn verwijzingen naar goed en kwaad is na 11 september geexplodeerd in een aftellen naar Armageddon. Jezus Bush tegen Satan Hussein. Hij zou Saddam onthoofden of hem minstens uit de Tuin van Eden schoppen. In tegenstelling tot de aanpak van de echte Jezus en van Mozes die de slang oppakten en haar in een genezende kracht veranderden. In de Sumerische Mythe is George de slang of drakendoder bekend als Bel of Marduk, de god van Mars.

Saddam doden is de vervulling van het apocalyptische plan van Ronald Reagan. Sommigen zeggen dat hij dit ook wilde om de wereld te verenigen voor de finale strijd tegen de ET’s. Dit is de bron van “Het Ding” in het midden oosten. De ET’s woonden in Irak, Eden was hun thuis.

Voor veel moslims is Bush de Christelijke kruisvaarder die de bakermat van de beschaving wil stelen voor Jezus.

Bush is bezig om de Shock and Awe los te laten tegen de Axis of Evil, (as van het kwaad) uit naam van de almachtige.

Vreemd genoeg, Al machtige is de oorspronkelijke naam van de Israelitische god El Shaddai, de heer van de berg, de god van het brandende bos, waarvan Mozes de instructies kreeg om de ark des verbonds te bouwen en waarvan hij de 10 geboden ontving op de berg Sinai. Joodse kabbalisten vertellen ons dat Shaddai Enoch is. De engel in de wervelwind?

In de vroege Irakese traditie was hij de heer van de grote berg. De Sumeriers noemden hem “EL,” de stralende. In de joodse mystiek is hij occult of verborgen. YHWH reed overdag en ’s nachts in een vuurpilaaren dan allen voor profeten en mystici. De meeste christenen en joden beseffen niet dat dit goddelijk vuur een vrouwelijke component is van de godheid in bijbelse tijden. Deze vrouwelijke glorie van God heet Shakinah. In het Indisch heet dit Shakti, vertaald als kosmische energie. De term wordt gebruikt in de Tamud en Midrash. Het beeld van de shekinah voert terug tot de godin van Sumerie en later tot As-Tara in Canaan.

Ze was eerst verbannen van de mensheid door de uitzetting van Adam en Eva uit de tuin van Eden die mogelijk in Iraq bestond. Ze heeft haar verbanning uit de tuin van eden gedeeld met de mensheid. Ze is aangesproken als het Mystieke Eden, de heilige appeltuin. Shakinah verscheen in Jeruzalem na de bouw van de tempel van Salomon en de plaatsing van de Ark des Verbonds in het heiligste deel van de tempel. Solomon aanbad haar boven YHWH. Ze is het godinnengemaal van de koning gezien als een zichtbare wolk die boven de ark des verbonds zweeft: Exodus 40:34-38.

Shakinah verdween tijdens de vernietiging van de tempel van salomon door Nebudkadnedzar – toen de ark werd weggevoerd naar Babylon of Tara Hill in Ierland en ze keerde niet terug naar Israel. In haar verbanning wordt ze de weduwe genoemd en de steen der verbanning, de kostbare steen. Shakinah zal niet terugkeren tot de tijd van de messias.

Shekinah is verstrooid in de fonkelingen, de zielevonken, die de zielen van een selecte groep mensen zijn. Tot deze zielen worden verzameld kan er geen terugkeer zijn naar de tuin van eden.

Het joodse gebed is gericht op het versnellen van de terugkeer van Shakinah en de terugkeer van de mensheid naar de tuin van eden. De geest van glorie is woning waarin lichtwezens, de llli leefden. In ierland heet deze plaats Tara. Is de oorlog tegen Irak de verwachte terugkeer van Shakinah? En het verzamelen van zielen in Irak het verzamelen van het licht van Shakinah? En zal deze eerste flits van Shakinah door de Irakezen worden herkend als de god van donder, YHWH, boven de heilige stad Bagdad?

Door William Henry
 
aanvullingen
prrrt 
14.04.2003 13:12

ja doe mij ook nog een biertje

aanvullingen
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.