english
nederlands
Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> contact > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Zoek

 
Alle Woorden
Elk Woord
Bevat Media:
Alleen beelden
Alleen video
Alleen audio

Dossiers
Agenda
CHAT!
LINKS

European NewsReal

MDI klaagt Indymedia.nl aan
Rechtszaak Deutsche Bahn tegen Indymedia.nl
Onderwerpen
anti-fascisme / racisme
europa
feminisme
gentechnologie
globalisering
kunst, cultuur en muziek
media
militarisme
natuur, dier en mens
oranje
vrijheid, repressie & mensenrechten
wereldcrisis
wonen/kraken
zonder rubriek
Events
G8
Oaxaca
Schinveld
Schoonmakers-Campagne
Hulp
Hulp en tips voor beginners
Een korte inleiding over Indymedia NL
De spelregels van Indymedia NL
Hoe mee te doen?
Doneer
Steun Indymedia NL financieel!
Rechtszaken kosten veel geld, we kunnen elke (euro)cent gebruiken!

Je kunt ook geld overmaken naar bankrekening 94.32.153 tnv Stichting Vrienden van Indymedia (IBAN: NL41 PSTB 0009 4321 53).
Indymedia Netwerk

www.indymedia.org

Projects
print
radio
satellite tv
video

Africa
ambazonia
canarias
estrecho / madiaq
kenya
nigeria
south africa

Canada
hamilton
london, ontario
maritimes
montreal
ontario
ottawa
quebec
thunder bay
vancouver
victoria
windsor
winnipeg

East Asia
burma
jakarta
japan
manila
qc

Europe
alacant
andorra
antwerpen
armenia
athens
austria
barcelona
belarus
belgium
belgrade
bristol
bulgaria
croatia
cyprus
estrecho / madiaq
euskal herria
galiza
germany
grenoble
hungary
ireland
istanbul
italy
la plana
liege
lille
madrid
malta
marseille
nantes
netherlands
nice
norway
oost-vlaanderen
paris/île-de-france
poland
portugal
romania
russia
scotland
sverige
switzerland
thessaloniki
toulouse
ukraine
united kingdom
valencia
west vlaanderen

Latin America
argentina
bolivia
brasil
chiapas
chile
chile sur
colombia
ecuador
mexico
peru
puerto rico
qollasuyu
rosario
santiago
tijuana
uruguay
valparaiso

Oceania
adelaide
aotearoa
brisbane
burma
darwin
jakarta
manila
melbourne
oceania
perth
qc
sydney

South Asia
india
mumbai

United States
arizona
arkansas
atlanta
austin
baltimore
big muddy
binghamton
boston
buffalo
charlottesville
chicago
cleveland
colorado
columbus
danbury, ct
dc
hampton roads, va
hawaii
houston
hudson mohawk
idaho
ithaca
kansas city
la
madison
maine
miami
michigan
milwaukee
minneapolis/st. paul
new hampshire
new jersey
new mexico
new orleans
north carolina
north texas
nyc
oklahoma
omaha
philadelphia
pittsburgh
portland
richmond
rochester
rogue valley
saint louis
san diego
san francisco
san francisco bay area
santa barbara
santa cruz, ca
seattle
tallahassee-red hills
tampa bay
tennessee
united states
urbana-champaign
utah
vermont
western mass
worcester

West Asia
armenia
beirut
israel
palestine

Topics
biotech

Process
discussion
fbi/legal updates
indymedia faq
mailing lists
process & imc docs
tech
volunteer
Credits
Deze site is geproduceerd door vrijwilligers met free software waar mogelijk.

De software die we gebruiken is beschikbaar op: mir.indymedia.de
een alternatief is te vinden op: active.org.au/doc

Dank aan indymedia.de en mir-coders voor het creëren en delen van mir!

Contact:
info @ indymedia.nl
Moorden door politie, Justitie en BV Oranje
Mark Metzelaar - 09.10.2003 14:09

Een verkorte titel, want in feite gaat het om betrokkenheid van Justitie en Politie bij moorden en cover-up daarvan. Dat neemt niet weg dat er dan sprake is van een misdaadorganisatie waarbij...

...alle medewerkers van politie en Justitie in aanmerking komen voor 4 jaar celstraf. De rechtstreeks betrokkenen bij de moorden komen uiteraard voor veel hogere straffen in aanmerking.

Velen horen het nu wellicht in Keulen of ergens in de derde wereld donderen, maar toch heb ik het over de politie en justitie van Nederland.
Het bewijs hiervoor leverde Peter R. de Vries. In zijn uitzending over de affaire Mabel-Bruinsma vertelde hij een aantal zeer onverkwikkelijke zaken binnen politie en justitie. Veel van deze zaken heb ik niet in de krant teruggelezen. Waarom toch journalisten? Cultureel geindoctrineerd met secundaire non-argumenten door uw eindredacteur, die collaboreert met de machthebbers via Oranje-overleg, netwerken en/of geheime genootschappen als het Groot-Oosten uit Den Haag van secretaris Mat Herben?

Een van de lijfwachten van Bruinsma, ik meen Tony, ‘verongelukte’ met zijn auto. Toevallig ging er net wat met de besturing mis waar de vangrail begon, waardoor hij via die vangrail gelanceerd werd.
Onderzoek van Peter R. de Vries leverde het bewijs op dat de politie een voorwiel had verdonkermaand en vervangen door een nieuwe band.
Scherpschutter of klein explosief en precies op het goede/verkeerde moment een wiel of band uitschakelen?
Bruinsma zelf werd geliquideerd door een ex-politieagent. Nu is mij bekend dat ex-dienstmensen zoals politie, vaak in hun vrije tijd in o.a. café’s voor inlichtingendiensten werken; “buurtconcierges”.
Een andere lijfwacht, de Chileen Charley da Silva, was er allemaal niet bij.
Deze was reeds vertrokken naar Chili, omdat ze hem tegenhielden om Mink K uit te schakelen.
Mink K. die –zo bleek ons later- een gigantisch wapenarsenaal had en als informant werkte.
Ik spring even over naar een kennis, een ex-medewerker van een Britse geheime dienst, waarschijnlijk SAS. Hij werd wat loslippig onder het genot van wat drankjes. Zaken als die van de IRA leden die in Gibraltar werden geliquideerd en de IRA vrouw die ze aan de grens vermoorden na haar vrijlating door de Nederlandse Justitie, laat ik hier liggen.
Hij vertelde mij dat hij een tijd in Amsterdam geweest was om in de wapenhandel mee te draaiien. “It’s the place where you have to be for the international illegal weapontrade”. Dus dat betekend dat alle Westerse geheime diensten meedraaien met de wapenhandel, weten wat er gebeurt en het toelaten.
Van de CIA is bekend dat men handelt in wapens en drugs, zoals uit de Iran-contra affaire om illegale operaties te financieren en voor smerige spelletjes. Vaak worden de wapens voor drugs geruild.
Volgens Peter R. de Vries was Mink K. ook bezig met drugshandel.
Ondertussen loopt er ook nog eens een Mabel Wisse Smit rond die later carriere maakt rond de moord op 8000 mannen in Sebrenica. In haar kennissenkring bevinden zich Holbrooke, Clarke, een Bosnische ambassadeur bij de VN en George Soros, multimiljardair. Zij wordt directeur van twee firma’s; een voor de Balkan en de ander voor het openbreken van gesloten samenlevingen. Holbrooke wist dat Sebrenica ging vallen. Het was namelijk Holbrooke die dat Beatrix vertelde op een Bilderberg conferentie een of twee maanden voor de val. Hij lekte daar pas veel later over, nadat Wim Kok zijn partij niet over de schreef haalde om voor de JSF te stemmen en Wim Kok en de PvdA werden afgeschoten. Overigens net zoals Pim Fortuyn letterlijk moest worden afgeschoten, nadat het op de andere manieren niet lukte; een dag na een bespreking over de JSF –waar hij tegen was- met US ambassadeur Clifford Sobel, Mat Herben, Lockheed en NL-generaals.
Ik weet nog heel goed dat het enkele dagen in de kranten stond, een-twee maanden voor de val van Sebrenica: Hoofdartikelen in De Telegraaf. Pronk: “Het gaat daar ontzettend mis, die mensen zitten er als ratten in de val. Er moet onmiddelijk iets gebeuren”. De volgende dagen moest Pronk zijn bek houden van Wim Kok, Joris Voorhoeve en Frits Bolkestijn en “mocht niet uit de school klappen over het kabinet”
Het vreemde is dat geheel journalistiek Nederland dat collectief in de doofpot heeft gestopt, alsof men dat na Sebrenica niet meer wist. Een journalist vertelde mij dat het bekend was en er een ‘consensus’ over was.
Nederland had haar woord gegeven die mensen te zullen beschermen. En had ook alle tijd om maatregelen te nemen. Commando’s op de heuvelruggen, zwaardere wapens overvliegen. Maar ook als zij dat niet wilde, was evacuatie en onderhandeling met de Serven zeer wel mogelijk. De Serven hebben na hun intocht nog aan de Nederlanders gevraagd: “Gaan jullie die bussen nu regelen, of moeten wij dat doen?” Het antwoord was nee. Deze strategie had precies het doel waarvoor Mabel Wisse Smit bij de George Soros werkt. “Het openbreken van gesloten samenlevingen” doe je natuurlijk door eerst een precedent te scheppen, waarna je de steun hebt van de bevolking om militair op te treden. Kijk maar naar Pearl Harbor, CIA-Cuba plan, aanslagen van 11 september, enozvoorts. Het opofferen van die mensen, paste precies in die doelstelling.
Johan Friso is/was bij Goldman Sachs. Deze bank zit ook in de Bilderberg groep, opgericht door prins Bernhard. Voorzitter is Martin Taylor van Goldman Sachs en ik meen Merril Lynch. De Bilderberg groep is offcieus opgericht door de CIA voor Amerikaanse belangen in Europa en daarbuiten.
Bilderberg heeft voor beide oorlogen in Afghanistan en Irak conferenties gehad met de Amerikanen, van hoe ze het aan zouden gaan pakken. Ook Rumsfeld en Wolfowitch, de hoofdrolspelers, zaten erbij. Overigens is hun naaste medewerker Richard Pearle van de Defense Advisory die beide oorlogen al VOOR de aanslagen van 9-11 heeft voorbereid, een zeer goede vriend van oorlogsmisdadiger Ariel Sharon (Sabra & Shatilla).
Een zeer belangrijke Bilderberg deelnemer, is Shell (waarvan Oranje enorme aandelenpakketten zou bezitten). De topman van Shell USA, is nu de hoogste adviseur van de minister van olie in Irak.
Goed; Mabel Wisse Smit en Johan Friso. “Johan Friso is de spil in de BV Oranje Nassaue”, aldus Rene Zwaap van de Groene Amsterdammer. De vraag dient zich aan wie is Willem Alexander dan eigenlijk? Wordt dat een sullige marionet met een waterhoofd, net zoals Juliana die door Bernhard in een inrichting werd gestopt, of zou worden? De feitelijke macht lijkt meer richting Johan Friso te gaan.
En die schaduwkoning gaat trouwen met Mabel, die bekend is met topcriminelen. Haar vriendin had nog een lange relatie met Bruinsma en zou daarna, of nog steeds met Etienne U. gaan.
Bruinsma vermoord door een ex(?) politieagent. Bodyguard Tony vermoord, waarbij de politie bewijsmateriaal van de moord verduisterd en zegt dat het en ongeluk was. Wapenhandelaar Mink K die ertussen zit en voor politie en Justitie blijkt te werken. Sorry, ik kan het niet bewijzen, maar die Etienne U werkt dan denkelijk ook voor dergelijke diensten.
En dan hebben we nog van Traa van de IRT affaire. Hij stelde de wapenhandel aan de kaak en ook het doorlaten van enorme drugstransporten met medewerking van Justitie. Zogenaamd om de criminele wereld in kaart te brengen, maar met vrijwel geen resultaat. Mogen we voorzichtig constateren dat deze situatie sprekend lijkt op die van de CIA die zich met drugs en wapenhandel bezighoudt voor haar eigen vieze spelletjes? Dat het er verdomt veel op lijkt dat wij hier de BV Oranje variant te pakken hebben?
Immers: de ‘echte’ criminelen zijn uit de weg geruimd of weg gegaan en wat resteerde waren medewerkers van Justitie.
Van Traa; hij ‘verongelukte’ met zijn auto op bijna precies dezelfde wijze als bodyguard Tony.
Van Tony is bewezen dat dit geen ongeluk was en dat politie en justitie het middels het plegen van strafbare feiten op een ongeluk wilden laten lijken.
Tony was betrokken bij de drugshandel en dicht bij de wapenhandel van Mink K, die Charley niet mocht afmaken en toen met ruzie vertrok. Alle drie weg: Bruinsma, Charley en Tony. Etienne en Mink konden blijven en werden niet vermoord.
Nee, tot nu toe had ik vermoedens, maar van Traa hebben ze gewoon vermoord; hij kwam veel te dicht bij.
Ook Fortuyn hebben ze laten vermoorden. Zelfs Willem Oltmans wordt bedreigd met de dood, nadat hij USA ambassadeur Sobel een fax stuurde over die JSF bijeenkomst met Fortuyn.
Bewezen is dat politie en inlichtingendiensten wisten dat dierenacivisten Fortuyn wilden vermoorden en het hebben laten gebeuren. Er zijn echter zeer veel aanwijzingen dat men nog meer bij de moord betrokken was. Officier van Justitie Koos Plooy, die liegt door elke keer in de pers te stellen dat “Volkert het in zijn eentje gedaan heeft”, terwijl hij intern geheel andere aanwijzingen heeft. Justitie Amsterdam die kort voor de moord een onderzoek naar de ‘groep Volkert’ heeft stopgezet en weigerde het na de moord te heropenen. Meer moeite is besteed om NIET de eventuele handlangers te vinden. Justitie op 6 mei, de dag van de moord, een proces hield om alle buitenlanders uit de kraakpanden in Wageningen te gooien.
Hans Knoop die lobbied voor de pelsdierenfokkers bij Fortuyn en daarmee de dierenactivisten op ramkoers brengt met Fortuyn. Dezelfde Hans Knoop blijkt toevallig een boek geschreven te hebben over wapenhandelaar Klaas de Jonge voor het ANC namens Oranje. Want toen de boycot zou beginnen, moest het apartheidssysteem snel verdwijnen omdat het Shell (Beatrix) en BP (Elisabeth) anders veel geld zou kosten. De RARA acties kwamen Oranje en Shell dan ook goed uit. En Volkert komt weer uit een groepje dat verdacht is van de RARA acties. En een deur naast Milieu Defensie aan het Damrak zit de stichting Both Ends. Laat die nu geld krijgen van overheden en wellicht ook van het WNF van Bernhard.
Dan hebben we nog onze bedrijvendokter Joep van den Nieuwenhuizen. RDM, onderzeebootaffaire, tegenwoordig Stork. Dat is ook een contractpartner voor de JSF. Op de site van antenna, is zowat zijn gehele doopceel te vinden, tenminste: wat er bekend is van zijn wapenhandeltjes. Het wordt mij nu duidelijk hoe hij verliesgevende bedrijfjes onmiddelijk weer winstgevend wist te maken: Het lijkt sterk op mantelorganisaties voor wapenhandel van de Mossad en CIA.
De Bijlmeraffaire? Inmiddels is er een boek waarin de schrijver met documenten bewijst dat o.a. politie en Justitie hebben lopen te liegen in deze zaak.
Ik weet niet meer welke woorden ik mag gebruiken, maar eigenlijk doet het er niet toe. Men probeert altijd wel wat vinden om je voor een ‘hoger’ doel te kunnen stigmatiseren. Ik zou bij de AIVD als “extreem-rechts” te boek staan. Dat gebeurde n.a.v. de volgende uitingen van mijn kant: Er is een Joods-Israelische lobby in Nederland en Amsterdam die de illegale wapenhandel en transporten via Schiphol naar Israel beschermd en mogelijk opkomend fascisme zoals bij de burgerbeweging probeert tegen te houden. Hans Knoop was naast officieel medialobbyist, ook nog een fascistenjager te noemen (Menten). Joep van den Nieuwenhuizen is een Joodse wapenhandelaar. De kliek Wijnschenk (met Ferry Hoogendijk en Herman Heinsbroek), sprak van alles stiekem met elkaar door en sloot anderen buiten. Nota bene: Harry Wijnschenk riep: “Ik ben Joods en de achterban is racistisch”, vlak voor hij de partij opblies toen men meer democratie in de partij wilde.
En dan Mat Herben. Een prachtig CV is te vinden op internet bij de omroepen. 10 jaar op hoge posities bij Defensie. In feite dus verantwoordelijk voor alle Defensieschandalen als Sebrenica, landmijnenaffaire, granaten Eurometaal voor Turkije enzovoorts. Probeert vriend Sleeswijk-Visser als tweede man binnen de LPF te krijgen. Een ex-inlichtingenman. Een ex-marine inllichtingen officier. Enkele kranten hebben het nog geschreven. Maar wie weet het nog? En de feiten zijn veel ernstiger dan de kranten afdrukten (zie CV bij omroepen): HOOFD Marine Inlichtingen Dienst en HOOFD beveiliging PHILIPS. Ja; de andere contractpartner voor de JSF. Van de MARID is bekend dat het er twee zijn; eentje voor zaken als vlootbewegingen, maar de ander houdt zich bezig met de beveiliging van VIP’s (zie mijn artikel “Het Koninginneconcert”) en bewaking (en belangen) van Oranje en Bilderberg. Mariniers zweren/zweerden hun trouw ook aan bescherming koningshuis en niet aan de democratie.
Maar het zal allemaal wel toeval zijn en ben ik eigenlijk wat in de war, anti-semitsch c.q. extreem-rechts, of wordt betaald om onrust te stoken en ga zo maar door. Dat heet de culturele sturing van dogma’s middels secundaire non-argumenten. En dat gebeurt van bovenaf door infiltranten in betreffend dogma op leidinggevende posities, die de belangen van de ‘high’ society vertegenwoordigen: met name de oude aristocraten, vrijmetselaars en superrijken. Hun hoofdstad is Washington, waar men straten in de vorm van een pentagram heeft gebouwd (en niet vergeten het Penagon). Hun financiele hoofdstad lijkt Liechtenstijn; het enigste resterende deel van het Romaanse Rijk dat wellicht binnenkort in ere hersteld gaat worden. Hun God is die van “Good”, goed, goederen; de materiele van Babylon. Zie ook het one-dollar biljet bij de ‘on’afhanklijkheid van Amerika; dit bevat o.a. de “pyramid of power”, het alziende oog, 13 pijlen en 13 blaadjes aan de olijftak, het pentagram van de Illuminati en in het Latijn “Heden opgericht de Nieuwe Wereld Orde”. De Federal Reserve die het biljet bij de ‘on’afhankelijkheid uitgaf, is echter niet van Amerikanen, maar van enkele vrijmetselaars als Rotchield, J.P. Morgan, Lazaro brothers. In Babylon ontstonden de eerste banken met geld verdient uit de prostitutie in de tempels. Het “uitverkoren volk”, zou daar haar kennis vergaard hebben en voor hun werken. Jezus beviel al die handel in de kerk niet en gooide het eruit. Jezus werd vermoord, waarbij een Jood daarvan werd beschuldigd. Later werden vrijmetselaars, aristocraten en Joden vervolgd. Inmiddels is de strijd in hun voordeel beslecht. En voor de duidelijkheid heb ik het hier niet over DE Joden, maar mensen die boven dogma’s als het Zionisme staan. Immers: Rockefeller heeft zowel Hitler als de staat Israel gefinancierd. Opa Bush (Skull & Bones, Yale University) financierde Hitler ook middels de Rotterdam bank (nu ABN/AMRO van Bilderberg/Oranje) en een Parijse bank tot 1943/44. Men heeft de wereldmacht in handen. Het is volgens een onderzoek van vrijmetselaars mogelijk om met de wetenschap van nu een stiekeme ondemocratische samenleving te maken (verdraai-bedrog), waarin iedereen voldoende tevreden blijft om zich voor de hogeren in te blijven zetten. Een geperfectioneerde maatschappij met het recht van de sterkste.
Englandspiel? Het was de rechterhand van Bernhard die het verzet verried. Het was Bernhard die de stadhoudersbrief aan Hitler schreef toen Duitsland de oorlog leek te winnen in 1942. Dat Engeland een plan had om vrede te sluiten met Duitsland en dat er dan een gedemilitariseerd gebied tussen Engeland en Duitsland zou komen? Er zijn veel aanwijzingen voor, maar toch is dit verhaal geheel weggewist in de geschiedschrijving.. Een brandje in het archief in Engeland, mensen die er wat van afweten die vermoord worden of verongelukken, waarbij zelfs een manuscript over het Englandspiel uit de verongelukte auto verdwijnt.

Een artikeltje van anderen die hier ook over berichtgeven:
 http://www.stelling.nl/kleintje/actueel/EHSY1065595149.html
 

Lees meer over: anti-fascisme / racisme europa globalisering media militarisme natuur, dier en mens oranje vrijheid, repressie & mensenrechten wereldcrisis

aanvullingen
Nieuwe info en veel aanvullingen 
Mark Metzelaar - 10.10.2003 16:34

De vrienden van Mabel Wisse Smit
 http://www.indymedia.nl/nl/2003/10/14394.shtml

Veel meer gegevens over Soros, Bosnie, enzovoorts.
Bosnie/Mabel contra-affaire?
aanvullingen
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.