Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
uit dit artikel zijn aanvullingen verwijderd, zie spelregels
wat is nou eigelijk een nazi 
weetniemandtoch - 28.11.2006 10:18

Wat denken jullie nou eigelijk dat een nazi betekent? een nationaal socialist toch in het nederlands? als je het op die manier bekijkt is iedereen eigelijk een nazi. Welke marrokaan, turk, cossovaan, irakees, iranees of nederlander of welke nationaliteit je ook vraagd ze zijn allemaal trots op hun eigen land of niet soms? Wat kun je tegenwoordig nog racisme noemen? Veel marrokanen discrimineren even erg als nederlanders als de nederlanders hun, maar als een marrokaan bijvoorbeeld "Vieze kaaskop" of "kanker nederlander" zecht dan denkt men er niet over na dat dat ook discrimineren is. Zoals u misschien weet begint het verbeteren van de wereld bij uzelf. Ik hoop dat jullie hierdoor een beetje na gaan denken over wat discriminatie nou eigelijk precies is en wie het allemaal doen en ook oppassen met zeggen wie er nou een nazi is en wie niet want in feite zijn we allemaal gelijk en doen we dezelfde dingen, dus ook discrimineren en nationalistisch gedrag vertonen.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.