Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
schick - edith 
hendrik van de kampf - 16.02.2007 15:30

Edith - uw ongeleerdheid heeft geen grenzen.

Zwijg stil als de intelligenten bezig zijn...

wat je respect voor astrid betreft-omwille van haar lange teksten- (hoe achterlijk dat ook blijkt); ooit eens van copy/paste gehoord?
Moedig 
Edith Legrand - 11.07.2004 21:36

Geachte mevrouw Essed,

Uw moed en doorzettingsvermogen is bewonderenswaardig. Uw zorgvuldige en lange uiteenzetting zal op de heer Schick geen effect hebben. We zijn hem gewoon als iemand die de waarheid geweld wil aandoen en een verkeerde voorstelling wil geven van de feiten. De meesten hebben het al opgegeven om nog verder aandacht te besteden aan dergelijke personen met oneerlijke intenties. Je kan uitleggen en verklaren tot je een ons weegt, je bereikt dergelijke personen toch nooit. Het positieve aan die kwaadwilligheid is dat u erdoor in uw pen bent geklommen en ons andermaal op één van uw interessante uiteenzettingen hebt getrakteerd. Ik betreur dat men bij de Nederlandse media de moeite niet neemt over uw opmerkingen na te denken.

Edith
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.