Indymedia NL
Vrij Media Centrum Nederland
Indymedia NL is een onafhankelijk lokaal en mondiaal vrij communicatie orgaan. Indymedia biedt een andere kijk op het nieuws door een open publicatie methode van tekst, beeld & geluid.
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
Het Grote Stilzwijgen... 
Henk Ruyssenaars - 29.06.2006 11:34

Het feit dat er geen enkel redelijk commentaar op bovenstaande is, bevestigt in welk klimaat van angst en verdomming men leeft in Nederland en binnen het management van het huidige regime. Moreel en moraal, inclusief het begripsvermogen lijken grotendeels dood te zijn.

Zowat alle 'goeie' en echte journalisten zijn overleden, zoals Oltmans, en de rest heeft 'Berufsverbot' en wordt óf monddood gemaakt, óf echt doodgemaakt. Mensen die de Führers van Nederland in de weg staan worden geluiquideerd door de professsionele killers die de managers die Nederland runnen in dienst hebben.

Zoals gebeurde met Louis Sévèke, vorig jaar 15 November in Nijmegen. Hij was sedert 20 jaren gespecialiseerd wat de geheime diensten in Nederland betrof, en had er ook al jaren geleden een opzienbarend boek over gepubliceerd: 'Operatie Homerus' was duidelijk genoeg. - Url.:  http://www.louisseveke.nl/node/81

In de NRC had hij twee weken voor zijn executie geschreven dat de 'staat' iets meer open moest zijn over de eigen terreur activiteiten.

Dat heeft hij behoorlijk moeten bezuren.

En veel mensen die hun verstand nog gebruiken vragen zich af wát Sévèke aan het onderzoeken was? iets dat belangrijk genoeg zou zijn om hem een acute loodvergiftiging te bezorgen? De dader is trouwens na alle misleidende en als zodanig bedoelde kletskoek nog steeds niet gepakt, en zal dat naar alle waarschijnlijkheid ook nooit worden. Zoals gebruikelijk bij dit soort veelvoudige staatsterreur 'In het Belang van de Natie'. - Url.:  http://tinyurl.com/s4fs6

Jammer dat journalisten en andere mensen die kritisch zijn ten opzichte van de huidige en steeds zwaarder misbruikte maatschappij en de managers ervan, het zwijgen is opgelegd, en dat de media collaboreren. Alle grote hersenspoelende media in Nederland zijn al lang in buitenlandse handen. Google 'APAX' en de eigenaar maar.

Mocht Nederland ooit een redelijke Rechtstaat worden, dan hoop ik dat er snel voor al deze meelopers van de oorlogsmisdadigers een legale 'Bijltjesdag' komt. En met veroordelingen tot levenslange dwangarbeid (ten bate van de slachtoffers) wegens het misdadige landverraad van de huidige ploeg OW'ers en NSB'ers.

'NSB' is overigens tegenwoordig een afkorting van 'Nederland Steunt Bush'.

Criminelen zijn het allemaal, inclusief een zwik ambtenaren van de verschillende 'Zaken' die ook tot ons personeel behoren maar ons onbehoorlijk hebben verraden terwijl ze nota bene door ons werden en nog steeds worden betaald. Die criminele personeelsleden zullen veroordeeld en bestraft moeten worden, zoals Kok etc. die 'Kommissar' van de SHELL en aanverwante bloedzuigers. - Url.:  http://www.natosued.org/GB/archiveEngl/040126/040126eng.html

Voor de balie met al dat tuig!

En speciaal de propagandisten, de misselijkmakende PNAC papegaaien met hun Newspeak politruk Hans Laroes, creaturen die ooit mens en journalist waren maar nu de ergste oorlogsmisdaden via de propagandakanalen van de NOS en commercie blijven veil bieden.

En het gaat hier om een groot deel van wat zich ooit 'journalist' noemde: zonder hun laffe collaboratie zouden al deze onmenselijke slachtingen nooit mogelijk zijn geweest.

Deze NOS-nietsnutten en commerciele criminelen doen bijna allemaal mee met de oorlogshetzers, ze heulen met de beulen en zijn 100% schuldig aan misdrijven tegen de mensheid.

In het gevang met die NSB'ers, die zichzelf en hun land hebben verkocht.

Ze hebben ons allemaal verraden.

HR

Google - Url.:  http://tinyurl.com/66dmo

-0-




















E-Mail: fpf@chello.nl
Website: http://tinyurl.com/66dmo
 
> indymedia.nl > zoek > archief > hulp > doe mee > publiceer nieuws > open nieuwslijn > disclaimer > chat
DISCLAIMER: Indymedia NL werkt volgens een 'open posting' principe om zodoende de vrijheid van meningsuiting te bevorderen. De berichten (tekst, beelden, audio en video) die gepost zijn in de open nieuwslijn van Indymedia NL behoren toe aan de betreffende auteur. De meningen die naar voren komen in deze berichten worden niet zonder meer door de redactie van Indymedia NL gesteund. Ook is het niet altijd mogelijk voor Indymedia NL om de waarheid van de berichten te garanderen.